PDA

צפייה בגרסה מלאה : בעיה (בהתאמה של קפיצים/בולמים בסט הגבהה - הכותרת נערכה)

yakir1010
01-05-12, 19:03
שלום לכולם נתקלתי בבעיה! קניתי בים חלקי חילוף בע׳מ שהוא גם ספק של אספיר סט קפיצי הגבהה של קינג 2 אינץ׳ וסט בולמים של מונרו של 3 אינץ׳ והתקנתי אותם על ספייסרים של אינץ׳ על פי התאמתו של יניב בעל המקום. עכשיו הקפיצים יושבים טוב אבל הבולמים האחוריים לא מתאימים ובנתיים השארתי את הבולמים האורגינלים זאת אומרת שנכון לעכשיו על הבולמים האורגינלים מאחור מותקנים קפיצים 2 אינץ׳ פלוס ספייסר של איץ׳האם הדבר תקין? כי מכאנית זה מתאים
ברשותי קיה ספורטאז׳ 97 חייב תשובת, הרכב על ליפט
תודה לעונים

hadtomer
01-05-12, 19:08
1.מה זה "בולמים 3 אינצ'"? בולמים באורך 3 אינצ'? עם פתיחה של 3 אינצ'?
2. מקדימה או מאחור?
3. למה הם לא מתאימים? ההברגה? העין למטה? הקוטר?
4. בולמים מקוריים יתאימו אך יפעלו תחת עומס מאוד גבוה. הם פתוחים הרבה מעבר למה שהם אמורים להיות וזה גם אומר שיכולת השטח תיפגע בהצלבות.

גלדיאטור
01-05-12, 20:22
אני חושב שהוא מתכוון בבולמים של שלושה אינץ שהם בולמים באורך של שלושה אינץ יותר מהמקורי כנל לקפיצים

yakir1010
01-05-12, 20:54
באמת שאני לא זוכרת את שם הדגם של הבולם מאחור חוץ מזה שהוא של מונרוו ( מקדימה זה אדבנצ׳ר) פשוט הסברתי ליניב בעל המקום שברצוני קפיצי ״2 שיתיישבו על ספייסרים של ״1 שכבר ישנם ושיתאים לי בולמים אז מקדימה זה האדוונצ׳ר כמו שציינתי ומאחור אחד שכניראה מתאים לניסאן והעיין שלו רחבה מדיי בינתיים אני ארכיב את הבולמים האורגינלים ואנסה להחליף את החדשים שלא התאימו. רק רציתי לדעת אם זה בסדר להשאר עם האורגינלים? יתרונות חסרונות ולקבל עצה לגביי בולמים שיכולים להתאים מאחור הבנתי שבולמים של רנגלר tj יכולים להתאים... יש סוגים או שזה סטנרט?

GodsFather
02-05-12, 08:06
יש כתבה מפורטת לגבי הגבהת קיה על כל רבדיה.

חפש אותה וקרא, כל התשובות שם.

-->