התחברות

צפייה בגרסה מלאה : פגוש אחורי ל ZJ

דורון לוי
27-04-12, 18:23
לפני כחודשיים בניתי מתקן לגלגל רזרבי בגאלרי ארט לפי השרטוט והתמונה היה צריך להיות יפה ופרקטי אך לצערי הרב אני מאוד מאוכזב מהם בכלל לא דומה למה שתואר אחר 2 טיולים התחיל להתפרק לא מספיק שהשבתתי את הג'יפ שבוע וחצי כין אין להם מילה והם לא עומדים בזמנים המוצר ברמה ירודה מאוד , ברוק סוליט ראיתי מתקן מדהים מניסיון של אחי (יורם דרומי) הם אנשים רציניים ובעלי מקצוע בחסד עליון תנסה אצלם ולא תתאכזב, אני אישית שוקל ללכת לרוק סוליט ולהחליף את המתקן

boaz avrahami
27-04-12, 20:54
היי דורון

אתה בטוח שאתה לא טועה בשם של הסדנא שבנתה לך את המתקן?
אני מאוד אשמח אם תשתף אותנו בכשלים ע"מ שנוכל ללמוד מכך.
אני מתכוון לתמונות והסברים ממש ולא דברים בעלמא....
מדבריך אין אפשרות לדעת אם עובי החומר שנבחר נמוך מהצורך \ המיסבים כשלו או התכנון המבני שגוי.

בגדול אני מתכנן לבנות משהו דומה מאוד מאוד למתקן שיש ליורם - גם מבחינת עיצוב וגם מבחינת מבנה וחוזק החומרים.

אני מכיר מוקיר ומעריך את רוק סוליד (ארנון) אולם את המתקן שלי יבנה עידו לוריה שהוא במקרה לגמרי גם חבר שלי.
אם אתה מכיר בעלי מקצוע בתחום אז היית מבין שאין צורך להוסיף עוד מילים בנושא איכות הבניה.
אני מזמין אותך להסתכל בקישור הבא על הארון מגירות שעידו בנה לי לאחרונה (מאלומיניום) -
שים לב גם לביקורת שעידו מקבל מהחברים באתר במהלך השירשור...

http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=64885

אם אתה הולך להחליף את המתקן שלך אתה מוזמן ליצור איתי קשר בפרטי.

arnonshoshani
28-04-12, 06:57
בועז ודורון שלום
אין ספק עידו לוריא הוא אומן מתכת מהשורה הראשונה.
הפגוש שהעלת בתמונות די דומה לזה שבנינו ללקוח שלנו (בנינו לו פגוש קידמי ואחורי)
היתרון הקל שיש לנו הוא שהמוצר כבר קיים וכל מה שצריך זה להזמין עוד ממנו מהלייזר.
ככל שתגדל הקבוצה שתהיה מעוניינת בפגוש דומה כן ירד מכירו.

תמונות יועלו ביום ראשון לכל המועניינים

ארנון

דורון לוי
28-04-12, 08:09
לצערי הרב אני לא טועה בשם של הסדנא השם הוא "גאלרי ארט" היכן שהיה מפגש 58564

דורון לוי
28-04-12, 08:11
התמונה המצורפת זה מה שהיה אמור לצאת המוצר הסופי אך כמו שכולם יודעים "אמור" זה שם של דג ולא של מוצר בהמשך אני אצרף תמונות של המוצר בפועל

boaz avrahami
28-04-12, 10:03
המפגש היה בראלי ארט, אצל חזי, לא?

דורון לוי
28-04-12, 12:56
צודק "ראלי ארט " ולא "גאלרי ארט" טעות שלי אצל חזי שם ביצעו לי את העבודה הלא מוצלחת

sos4u
28-04-12, 14:05
צודק "ראלי ארט " ולא "גאלרי ארט" טעות שלי אצל חזי שם ביצעו לי את העבודה הלא מוצלחת

דורון
יש לך על האוטו של יורם, את המודל הטוב ביותר לחיקוי, כנס איתו לרוק סוליד, ותן להם לשכפל.
אח"כ תתחיל להתעסק, עם עובי, סוג החומר וכו'.

לא מבין למה צריך ל"המציא" כל פעם את הגלגל מחדש.
יש פתרון מנצח, לך איתו. או בהזמנת המקור, או בייצירת חיקוי בעובי המתאים לך.

ואין ספק שרוק סוליד הם מסוג הסדנאות שלהם הייתי נותן לבצע פרוייקט כזה.

דורון לוי
28-04-12, 16:32
צודק על טעויות משלמים וכנראה שמשלמים פעמיים............

boaz avrahami
28-04-12, 20:21
דורון,

התמונה ששמת לא נפתחת.
אשמח לראות את התוכנית ואת הביצוע וגם מה הנזק.
לא יודע מה היה לך עם ראלי ארט אבל אחרי שנתת לו ציון נכשל לפחות תפרט מה קרה ולמה והאם פנית אליו לתקן.
מי שלא עושה לא טועה וחשוב לא פחות לדעת איך בעל עסק מתמודד עם תקלות שלו.
הרושם שלי הוא שמדובר בעסק רציני שמבצע עבודות לטובים ומוכרים בענף התחוריות...

גילוי נאות: אין לי שום קשר עם חזי מראלי ארט (למעט שיחות חולין בתחרויות ראלי)

בועז

דורון לוי
29-04-12, 17:26
אין לי שום עניין לסגור חשבונות בסה"כ המלצה על מקום גם אם היא חיובית וגם אם היא שלילית , ותאמין לי שחזי יודע באיזה הרגשה יצאתי מהסדנא,
כמו כן העליתי תמונות של רעיונות לבועז והמלצה על "רוק סולייט" ששם אחי ביצע עבודות וראיתי את העבודות וכן גם מתקן לגלגל והם באיכות מעולה!!!
585955859658597

רפאל
01-05-12, 17:03
חזר מהצבע והורכב היום הפגוש והמתקן שייצרנו ל ZJ בסדנת רוק סוליד...........

ori abr
02-05-12, 13:31
רפי יופי של תמונות ונראה סוף הדרך.
יש לי שאלה, כל הפגושים האלה ואני מדבר על פגושי מתכת מלפנים ומאחור, מדובר על משקל לא מבוטל. זאת אומרת שאם עושים כזה דבר יש להחליף את הבולמים בנוסף? השאלה שלי היא עם בולמי פרוקומפ למשל, הרכב לא יישקע מאחור?

רפאל
03-05-12, 08:09
היי אורי ובוקר טוב

אכן פגושי ברזל מוסיפים משקל על הרכב.
הפגוש הקדמי שייצרנו (לא כולל הכננת והמגש שלה) שוקל 33 ק"ג.
הפגוש האחורי כולל המתקן (לא כולל הגלגל עצמו) שוקל 38 ק"ג.

ברמה העקרונית רצוי להחליף בולמים וקפיצים לכאלו היודעים להחזיק משקל קבוע על הרכב.
לגבי בולמי הפרוקומפ - אינני מכיר אותם ולכן אינני יודע מה טיבם ומה היכולת שלהם לרסן את המשקל הנוסף.

בהערה קטנה......
מה שיגרום לשקיעת הרכב אינו הבולמים.
הקפיצים הינם אלו שמחזיקים את המשקל של הרכב, הבולמים רק מרסנים את פעולת הקפיץ.......
אבל זה כבר נושא לשירשור חדש :)

בברכה
רפי

ori abr
03-05-12, 17:05
רפיי החכמתי.
לתומי חשבתי שהבולמים למעשה מחזיקים את הקפיץ מתוח במידה מסוימת. כך שתודה על ההארה.
האמת המשקלים שאתה רושם כאן לא כל כך גבוהים כמו שחשבתי. דרך אגב מה משקל הפגוש הקדמי עם המגש? האם מדובר בפגושים תוצרתכם או מיבוא?

רפאל
03-05-12, 23:16
היי אורי

הפגושים הללו תוכננו ויוצרו על ידינו בסדנת רוק סוליד.
אכן משקלים אלו אינם גבוהים היות ואנו מתייחסים לנושא המשקל בעת תכנון הפגוש (עובי חומר מול חוזק מבני, הפחתות משקל בנקודות מסויימות וכו')
אוכל לבדוק את משקל המגש מחר ולתת לך אותו.
כל המוצרים שלנו מתוכננים במחשב ולכן ניתן לבחון אותם, לשקול אותם ולתכנן אותם מייטבית לפני חיתוך של חומר.

אשמח לענות על כל שאלה ולהאיר את עינייך בנושאים שונים

רפי

-->