התחברות

צפייה בגרסה מלאה : נגנבה סופה עזרתכם דרושה!!!!

RED-STORM
03-05-12, 08:09
היום בלילה נגנבה מאשדוד אדומה מאשדוד עם סימני זיהוי מיוחדים קשתות דמוי רנגלר, 2 צמיגי פירלי, 2 מקסיס , מס זיהוי 8681805
צבע אדום, מנוע צבוע באדום ומכסה שסתומים שחור
כל המוצא יבןא על שכרו!!
0547342464

ishc
03-05-12, 08:22
איזה בעסה, מקווה שימצא אותה. הייתי מנסה להפעיל דרך מכרים קשרים עם בני דודינו בדרום. ושוב, איזה בעסה.

RED-STORM
03-05-12, 10:39
לפי כל מיני גורמי חוק טוענים שהגיפ נמצא בכפרים הבדואים הסמוכים לבאר שבע.
בבקשה כל מי שיש לו קשר לאיזשהו גורם משפיע באחת החמולות של הבדואים מבקש עזרה.
עוד תמונה של הקדימה:

six 4 life
03-05-12, 12:00
פפפאק...

יריב קלר ברוך
03-05-12, 12:37
מבאס מקווה שתוחזר אילך ועם אתה יוצא לדרום לנסות לאתר תגיפ תעדכן אולי נצטרף

עוזי5555
03-05-12, 15:12
וואי אני לא מאמין...
איך גנבו מאיפה ??
ימח שמם וזכרם....!!!!!!!!!!!!!!!!

omri_t
03-05-12, 16:20
פשוט מבאס !

איך גנבו? על מה הצליחו להתגבר?

מוות לגנבים!!

סופת המדבר
03-05-12, 19:02
יאלה יאלה איזה באסססססההה אני לא מאמין
כל פעם שאני רואה שרשור כזה אני חושב מה עוד אפשר להוסיף על הסופה
איזה מניאקים איזה חולרות ועוד אומרים לא ליהיות גזעני... שימותו כל הבדואים הגנבים האלה ימח שמם
ואם אתה יכול בבקשה תעדכן על מה הצליחו להיתגבר?
הגנות חשמליות? מכניות? הגיפ היה קרוב לבית? גררו אותו?
אני מאחל לך שתמצא אותה בקרוב למרות ש......

RED-STORM
03-05-12, 20:15
תודה על הדאגה חברים נכון לעכשיו אחרי המון סריקות הוא לא נמצא באיזור באר שבע, בבקשה לפקוח עיניים אם תראו אותו אולי זרוק באיזה שטח יש מצב שהוא נתקע כי הייתה לו בעיית דלק.

kobiarava
03-05-12, 22:14
כואב הלב לשמוע על עוד סופה שנגנבה. רק מי שעבר את זה יכול להבין את הצער שלך. הג'יפ יכול להתגלגל להרבה פזורות ברחבי הנגב, הסופות אצל הבדואים משמשות להרבה דברים, גם כסבלים להברחות, גם כרכבים לחוליות גנבי הרכב בישובי הנגב, גם כטרקטור בחצר ובכפר, וגם כרכב שעשועים. שווה לחפש באיזור רמת בקע וצומת משאבים בואכה רביבים, באיזור הזה יש המון פעילות שמעורבים בה ג'יפים גנובים, חלקם גם כאלה שנגנבים מהצבא. סופה טובה לא תפורק באופן מיידי כי היא שווה להם יותר כשלמה מאשר בחלקים, אבל לא הייתי נתלה בסימנים כמו צבע או קשת ייחודית, כי את 2 אלה הם העלימו בשעה הראשונה אחרי שהרכב הגיע למקום מבטחים. גם על זה שנתקעו לא הייתי סומך, כי הם מכונאים לא רעים ומכירים את כל התקלות האפשריות בכלים האלה, ורגילים לפתור אותן "תחת אש". מומלץ להכין תצהיר על כל הסימנים הייחודיים שלא ניתנים לטשטוש, בצירוף כמה שיותר צילומים המוכיחים את הדברים, ולהעביר ביחד עם הגשת התלונה. התיעוד הזה לא יגרום למשטרה להתאמץ, מן הסתם, אבל במידה והרכב יימצא או יתפס בעת פעילות פלילית, יהיה יותר קל להוכיח את זהותו ולקבל אותו בחזרה.

בהצלחה בחיפושים-קובי

RED-STORM
03-05-12, 23:04
תודה קובי.
האמת שזה לא קשה לזהות, במיוחד לפי המנוע. שצבוע באדום לא מאמין שצבעו.
אין לו בולמים (אולי הרכיבו), מיכל אויר משולב עם הטמבון הקדמי שמרותך לשאסי,
רדיאטור ללא כונס, תושבת מדחס ריקה שעליה מחובר הכוהל ויש עוד מלא אני יכול לזהות אותה גם בלי בודי!
יש סיכוי בכלל שהמשטרה תמצא אותה? משום מה מתחילה להעלם לי האופטימיוח

kobiarava
04-05-12, 20:52
תודה קובי.
יש סיכוי בכלל שהמשטרה תמצא אותה? משום מה מתחילה להעלם לי האופטימיוח

אין סיכוי שימצאו, לא כל עוד שהם לא מחפשים... הסיכוי היחיד הוא שיום אחד היא תצוץ, כשתיתפס מסיבות אחרות, בין אם שימשה לעבירה, ובין אם סתם כי נסעה או עמדה בלי לוחיות רישוי, או שהנהג לא יכל לספק הוכחת בעלות עליה.

האמת שזה לא קשה לזהות, במיוחד לפי המנוע. שצבוע באדום לא מאמין שצבעו.
אין לו בולמים (אולי הרכיבו), מיכל אויר משולב עם הטמבון הקדמי שמרותך לשאסי,
רדיאטור ללא כונס, תושבת מדחס ריקה שעליה מחובר הכוהל ויש עוד מלא אני יכול לזהות אותה גם בלי בודי!

אני אספר לך סיפור מצער, מה ששמעתי מאיש משטרה שעוסק בדיוק בדברים האלה. כשהבני ז***ת האלה גונבים כמה סופות, הדבר הראשון שהם עושים, זה לטשטש את הזהויות שלהן. מכניסים 2-3 כלים גנובים לסככה, ומתחילים לעשות מהן סלט-הפגוש של זו להיא, מנוע מפה לשם, חזית כזו על הכלי השני, הכסאות מפה לכאן, צבע קקה אחיד על כולן, משחיזים או דופקים מספר שלדה, אם צריך-לוחית רישוי של הסובארו DL, קשתות, סגירות, דלתות ומושבים אחוריים לפח-ויאללה בלגאן. אם מצאו שיפור מעניין, פגוש יפה או כסאות טובים, מיד מרכיבים אותם על הסופה החוקית של השכן, כג'סטה או בתמורה לכמה לירות. את הסופה שלי שנגנבה (אם אתה לא מכיר, תוכל לעבור על שרשור השיפוץ בחתימה שלי ולהזיל דמעת הזדהות), מצאנו עם מושבים תע"ר שחוטים (במקור היו מושבי ואנדורה יפים), מנוע אחר, בלי רוב הדאש-בורד, פגושים סטנדרטיים (היו פיצוץ של פגושים מבניה עצמית), הוחלפה חזית הרנגלר לתע"ר, 4 גלגלים הוחלפו קומפלט כולל ג'אנטים, ערומה מעל הבודי וצבועה במלט מדולל... הזיהוי הראשוני היה על סמך הצבע המיוחד שהתגלה אחרי שעף להם אחד הכנפונים בבית הגלגל, כמובן שלא צבעו מתחת...
מסקנה-אין לך על מי לסמוך חוץ מעל עצמך. תתארגן עם חברים שמוכנים להתאמץ בשבילך, כמה שיותר קנים בכל רכב, וצא לשטח. הכחולים לא יעשו כלום בשבילך, חוץ מלהוציא לך טופס תלונה במבט מנומנם, ולגנוז את התלונה ברגע שיצאת מהתחנה בגלל חוסר עניין לציבור\חוסר ראיות\שקר כלשהו.

בהצלחה-קובי

ELKABETS
04-05-12, 21:19
"החוק" הישראלי חל רק על אילו שמצייתים לו.
עד שלא נחיל פה את חוקי השריעה כמו לאחיהם הגנבים מסעודיה
כלום לא ישתנה כאן ולבנתיים הפשע משתלם ועוד איך.
בכ"מ מצער שוב לשמוע.

jeeeep
04-05-12, 22:54
משתתף בצערך על האבידה
חוויתי לפני כמה שנים גם גניבה של רכב הרגשה חרא סליחה על השפה
מקווה שתמצא

asafk
04-05-12, 23:00
טוב שמחפשים רחוק - אבל חפשו גם קרוב. למרבה הצער גנבים יש גם בגוש דן.

אסף.

דרור ברלי
05-05-12, 10:04
רכבים גנובים נתפסים מדי פעם ומובאים לכל מיני תחנות משטרע נידחות.
מכיוון שאין לוחיות רישוי, מספרי השילדה נמחקים ומנוע ממילא הבני זונות מחליפים, אין למשטרע שום דרך לזיהוי ולכן הם לא יוצרים קשר עם בעל הרכב והשרידים מועברים אחר כך לגריסה. אז צריך לחפש גם שם.
רמז - גם אחרי שתזהה את הג'יפ של בוודאות בחצר של איזו תחנת משטרע, לא ישחררו לך אותו בקלות. היכון למאבק מתיש ויקר, אם זה שווה לך בכלל (כי השרידים ראויים בדרך כלל לברזל ותו לא).

-->