צפייה בגרסה מלאה : מתאם BT לOBD2-חוות דעת
לכול מי שיש לו רכב מ96 ומעלה (עם OBD2) יש סיבה להשקיע כמה גרושים במוצר כזה
http://www.ebay.com/itm/Bluetooth-OBD2-OBDII-Car-Diagnostic-Interface-Scan-Tool-For-Android-Torque-/251038578386?pt=Motors_Automotive_Tools&hash=item3a7310b6d2&vxp=mtr#ht_4736wt_1177
המתאם מגיע עם דיסק תוכנה, למעשה 4-5 תוכנות ודרייברים ומיועד לנייד עם יכולת BT, למי שאין- מתאמים למחשב עולים כדולר
כמובן שבעידן הטלפון החכם לא צריך מחשב, צריך רק להוריד את התוכנה, אני הורדתי TORQUE PRO לאנדרוייד,
כן, זה עולה כסף אבל רק לאלה שלא יודעים שזה לא עולה כסף...והמבין יבין.
אז מה זה נותן לנו?
תלוי בתוכנה, במינימום זה קורא קודים, נותן תאור ומאפס אותם, יותר מזה, נותן אופציית חפוש על הקוד הספציפי.
יש גם נתונים בזמן אמת, סלד, מהירות, ואקום, זווית מצערת וטמפ.
יש אפשרויות לעקוב ולשמור נתונים, ליצר גראפים ועוד.
בקיצור, ב$20 מקבלים סורק שעולה פי 10 במחיר.
תהנו.
יש לי אחד כזה, צעצוע נחמד ולא יותר.
הבעיה שהם יודעים רק להציג נתוני מנוע (פחות או יותר בזמן אמת) בלבד וקודי תקלות מנוע.
מערכות ספציפיות כגון, גיר, ABS , כריות אוויר, הם לא מציגים שום מידע או יכולת בדיקה.
רענן
נו,
וכדי לקנות סורק שקורא תקלות גיר ABS,וכדומה כמה אפסים תצתרך להוסיף למחיר?
נו,
וכדי לקנות סורק שקורא תקלות גיר ABS,וכדומה כמה אפסים תצתרך להוסיף למחיר?
TECH2 חדש עולה כ $1000
בשביל זה מנסה למצוא מציאה משומשת ...
בכול מקרה, לקנות גם ב $1 מוצר שלא נותן לי את מה שאני צריך, זה בזבוז (כשהוא זרוק היכן שהוא בבית) !
רענן
פה אני חייב לא להסכים איתך.
זה כלי חיוני לכול אדם שיש לו רכב מתאים.
זה נותן לבעל הרכב לבדוק מה הקוד, מה זה אומר ומה לא בסדר, כך בעל הרכב מגיע למוסך עם קצת ידע ופחות סיכוי שישחילו אותו כרגיל.
הנה סטואציה דמיונית (לא כול כך) בעל הרכב נוהג לתמימותו ונורת הצ'ק אנג'ין נדלקת.
בלי סורק: בעל הרכב לוקח את הרכב למוסך, מפסיד חצי יום עבודה כמובן. במוסך אומרים לו שאחרי שעת בדיקה התברר שהפקק דלק נוזל ומחייבים אותו על הבדיקה ופקק חדש.
עם הסורק: הנורה נדלקה, בעל הרכב סרק את הקוד שהתגלה כנזילה רצינית במערכת הנשם של טנק הדלק, בדיקה פשוטה ומתברר שפקק הדלק לא היה סגור עד הסוף, בעל הרכב מהדק את הפקק, מאפס את הקוד וחוסך לעצמו חצי יום עבודה ו800 שקלים
סיטואציה דמיונית? קורה פעם בחודשיים ברכב של האישה.. :-)
עכשיו ספר לי שזה צעצוע חסר שימוש...
מסכים עם כל מילה של ג'ו. כל מילה (וואוו! אני לא מאמין שכתבתי את זה...:)).
שלי (כתום/כחול) עובד בשת"פ מלא עם הגלאקסי 2 שלי.
יש לי אחד כזה, צעצוע נחמד ולא יותר.
הבעיה שהם יודעים רק להציג נתוני מנוע (פחות או יותר בזמן אמת) בלבד וקודי תקלות מנוע.
מערכות ספציפיות כגון, גיר, ABS , כריות אוויר, הם לא מציגים שום מידע או יכולת בדיקה.
רענן
ללנד רובר יש שיטה מטו...ת להציג נתונים.
מחשב הגיר לא קשור למחשב הראשי, שלא קשור למחשב המנוע, שלא קשור למחשב מתלי האויר, שלא קשור... הבנתם את הרעיון.ובאמת, בריינג' שלי, המתאם קרא רק את מחשב המנוע - כל הנתונים, כולל קודי שגיאה, ארבעה חיישני O2 (דגם NAS קנדי, במקור), חיישן MAF, טמפ', קידום/איחור הצתה, תאוצה, מהירות וכו'..
ללא גיר, מתלים, מיזוג וכו'.
ב-WJ של חבר שלי (ועוד כמה שבדקנו, לפני הקנייה - נוח ושימושי מאוד), הפטנט הזול הזה קרא (ומחק, כמעט) הכל - כולל מחשב הגיר, על שלל הודעות השגיעה שבו..
חוץ מזה, הורדתי עוד איזו תוכנה מהמארקט, שמתקשרת עם הדבר הזה ומצלמת את הנסיעה, כשבסרט מוטבעים נתונים שונים, כמו מהירות נמוכה/גבוהה/ממוצעת, המסלול (לפי ה-GPS, אליו מתקשרת התוכנה), נתוני מנוע שונים בכל זמן נתון וכו' - תוכנה חינמית המיועדת לתיעוד מירוצים. משחק נחמד, לא יותר.
בקיצור, לדעתי, שווה ביותר - כמו שאמר ג'ו פה, מעלי..
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.