צפייה בגרסה מלאה : שאלה - הגבהה וציריות.
שלום חברים.
סופסוף הגבהתי את הפג'רו,מאחורה בסרן החלפתי קפיצים ומקדימה הברגתי את מוטות הפיתול כדי הגבהה של 3 ס"מ.
מטבע הדברים הביצה והציריות עלו גם את ה 3 ס"מ האלה והן כבר לא מאונכות כשהיו עד היום.עד כמה קריטי העניין?
תודה.
סופת המדבר
06-05-12, 21:32
אם לא החלפת בולמים מקדימה אז לא תהיה לך כ'כ בעיה עם הציריות כי הבולם יגביל את הפתיחה לאותה מידה (אותה זוית פעולה של הציריה בפתיחה)
מה שכן זה שאתה מאבד את המהלך מתלה שלך בגלל שהבולם אותו בולם אז הפתיחה נשארה אותו דבר
ובגלגל שמנגד הסגירה יתקצרה ב3 ס'מ (הגלגל יהיה רחוק מהכנף בעוד 3 ס'מ) אז פה הפסדת סגירה= הפסדת מהלך
וגם הבולם עכשיו עובד על מצב יותר פתוח ממה שהוא רגיל אז אחרי כל במפר למשל שהאוטו ירצה לעלות אתה תרגיש מכה שהבולם הגיע לסוף שלו
אם החלפת בולמים או שאתה מתכוון להחליף אז הבעיה כבר יותר שונה ומורכבת
לא מסכים.
מקדימה הפסדת מהלך פתיחה ולא סגירה. סגירה זה שהגלגל מתקרב לכנף, פתיחה - מתרחק.
מה שמגביל אותך זה לא הבולם אלא הבאמפסטופ.
נקודת ההתחלה שלך היא שהמתלה יושב קרוב יותר לכיוון הפתוח אבל המהלך שלו לא השתנה
(באמפסטופ עליון לתחתון).
לגבי הציריות - כל עוד לא שינית את הבאמפסטופים, אתה עדיין בתוך המהלך המקורי ואין שום בעיה.
כן היה ברור לי שההגבהה תבוא על חשבון מהלך מתלה (חבל הפסדתי מהלך של 18" אבל לא נורא) וגם שאין מה לעשות בעניין,אבל
מה שהטריד אותי זה זווית העבודה של הציריות,בכ"מ לא נגעתי בבאמפ סטופים.
תודה.
נכון שלא שינית את המהלך הכללי, והציריות עדיין בתחום העבודה שלהן - אבל עכשיו הן עובדות רוב הזמן בזוית גדולה, מה שפעם הן היו עושות רק מדי פעם. זה בהחלט בעל השפעה על אורך החיים של הפעמונים! אבל זה המחיר של הגבהת רכב עם מתלה מהסוג שיש לך, חיים עם זה, ומשלמים בבלאי גבוה יותר של הפעמונים.
נכון שלא שינית את המהלך הכללי, והציריות עדיין בתחום העבודה שלהן - אבל עכשיו הן עובדות רוב הזמן בזוית גדולה, מה שפעם הן היו עושות רק מדי פעם. זה בהחלט בעל השפעה על אורך החיים של הפעמונים! אבל זה המחיר של הגבהת רכב עם מתלה מהסוג שיש לך, חיים עם זה, ומשלמים בבלאי גבוה יותר של הפעמונים.
א אני לא טועה, בפג'רו יש לוקרים..
אם כך הציריות לא מסתובבות ואין נזק. אם אין, אני מסכים עם נמרוד.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.