PDA

צפייה בגרסה מלאה : ייעוץ בקניית לנד רובר דיפנדר



ezmode
13-05-12, 16:04
שלום חברי הפורום,

אני חדש בקהילת ה 4X4 ומעוניין להתייעץ בנוגע לרכישת ג'יפ יד שניה באירופה.
לאחר חיפושים חוזרים ונשנים באתרים המובילים גיליתי שללנד רובר יש את ההיציע הגדול והטוב ביותר לרכבי 4X4,
הסיבה שלשמה אני צריך רכב היא כדי לגרור קרוואן גדול ששוקל 2.5 טון. לנגרר יש אווירודינמיות מעולה ומאד נוח לגרירה. (קראוון איירסטרים).
אני יודע שהדיפנדר מסוגל לגרור עד 3.5 טון ונראה כבחירה הנכונה מבין הדגמים. או אולי הריינג' רובר??
את המחירים הטובים ביותר לרכבים הללו מצאתי בצרפת. דגמי 99-2007
מה השאלות שאני צריך לשאול בקניית רכב מסוג זה?

אם להיות יותר ספציפי הנה מודעה שמעניינת אותי -
Ad not smoking. Maintenance in land rover (maintenance contract). factures.boîte speed manuelle.direction assisted. abs. Front and side airbags. service indicator. power windows Ave. électriquement.verrouillage adjustable exterior mirrors central door. automatic locking of doors roulant.autoradio cd. new spare wheel. fog lights ar, air conditioning.
Diesel engine
year 2007
Mileage 50000 km
Price € 5,000
בטל עריכות
לינק לתמונה -
http://www.marche.fr/petite_annonce_...f46817051.html (http://www.marche.fr/petite_annonce_auto-occasion-achat-vente-land-rover-land-rover-defender-diesel-ref46817051.html)

תודה רבה,
ארז

asafk
13-05-12, 19:50
קניית לנדרובר באירופה לא שונה הרבה מקניית לנדרובר בארץ. גם שם הרוב יוצאי "עבודה מוסדית".
קרא את המדריך שבאתר בשביל קצת רקע. מישהו מהחברים נסע מגרמניה לספרד כדי לקנות דיפנדר טוב במחיר טוב.

גם דיסקברי דור 1 או 2 גורר 3.5 טון אם אני זוכר נכון - ואיכות החיים על סיפונו טובה בהרבה..

אסף.

איל מ
25-05-12, 15:52
קח בחשבון שהתמונה לא תואמת למודעה (אלא אם כן עשו שינוי מסוים ברכב). הרכב בתמונה הוא משנת 2011 ומעלה.

איתמר_DRZ
25-05-12, 16:59
אולי פספסתי שמישהו כתב את זה אבל, אתה לא יכול להביא את הרכב הזה בגלל חוק היבוא האישי, אתה יכול להביא רק רכב שנמצא עד שנתיים או מעל 30 שנה על הכביש.

-->