צפייה בגרסה מלאה : מצתים למנוע סוויפט? זיהוי שנת יצור מנוע ?
הירשפלד יובל
15-05-12, 23:39
מנסה לשכנע את העגלה ב-HIGH לזוז . 5.14 + צמיגים גדולים וכבדים 700-15 ומתגעגע לפלפל שהיה למנוע המקורי.נוסע כיום עם NGK BPR6ES. יעשה במקביל לכיוון תערובת ויתכן גם כיוון שסתומים (מניח שהצתה מכוונת - יבדק עם אקדח שברשותי ) .שואל : עם דגם מנוע G13BA מס' 290076 באיזה שנתון של סוויפט ניתן לחפש/להתאים מצתי BOSCH ?
http://www.sparkplugs.com/Default.asp
הירשפלד יובל
16-05-12, 00:25
חיפשתי כבר גם באתר של בוש . אבל גם כמו באתר שציינת צריך לציין שנת יצור כי יש לפחות שני דגמים בין השנים .
http://www.boschsparkplugs.net/resultsApp.asp?productTypeID=1&pt=1
יובל, כוסות רוח למת למכיר?
למנוע הקודם שלך היה קצת יותר פלפל כי פשוט היה לו קצת יותר פלפל. סה"כ הבלוק זהה וכל מה שלא זהה מעבירים בהחלפה. לסחוט ביצועים ממנוע סמוראי זו פפנטזיה ואתה לא הראשון שמנסה. רוצה ביצועים נאותים יותר + צריכת דלק טובה יותר. תתחיל לחפש מנוע ג'ימני כולל כל ההזרקה קומפלט.
הירשפלד יובל
16-05-12, 00:33
צחי, לפחות מנסים לפני שעולים מדרגות כמו זו שציינת.
חכמים לפני ניסו. יש גם הרבה היגיון בעובדה שיש מנועים שלו שווים את ההתעסקות בחיבת עוד כוח סוס או שניים. מה שגם כל שיפור מגיע על חשבון משהו אחר (צריחת דלק, אמינות)
צביקה קרבורטור
17-05-12, 00:17
מנסה לשכנע את העגלה ב-HIGH לזוז . 5.14 + צמיגים גדולים וכבדים 700-15 ומתגעגע לפלפל שהיה למנוע המקורי.נוסע כיום עם NGK BPR6ES. יעשה במקביל לכיוון תערובת ויתכן גם כיוון שסתומים (מניח שהצתה מכוונת - יבדק עם אקדח שברשותי ) .שואל : עם דגם מנוע G13BA מס' 290076 באיזה שנתון של סוויפט ניתן לחפש/להתאים מצתי BOSCH ?
שלום רב !
מה רע במצתי NGK מקוריים(לא מזויפים)?
למה אתה מצפה מביצועי הרכב, עקב מעבר למצתי בוש(מצתים מצויינים, אך לא לסוזוקי))?
בברכה
צביקה
הירשפלד יובל
17-05-12, 22:37
צביקה שלום .לא יודע אם יכול שינוי ויכול להיות שלא אבל מניח שיותר גרוע לא יהיה.מניח שה-NGK לא מזויפים .בעבר כשהחזקתי 3 אלפא-רומיאו (לא בו זמנית ) השתמשתי במצתי GOLDEN LODGE + BOSCH W7TDC , מצתים של 3+4 אלקטרודות גוף והיה הבדל .יכול להיות שזה באמת היה ישים רק לאלפות כשעבדתי עם 4 מצערות בכל סט מאיידים: SOLEX , WEBER , DELORTO . יכול להיות שהעגלה בחיים לא תטוס ,או שרק נדמה לי שלמנוע הקודם היה יותר פלפל , או שנשאר לי תקוע בזיכרון עדיין התאוצות של מנוע 2000 סמ"ק של האלפא שהייתה לי.
צביקה קרבורטור
17-05-12, 23:41
יובל שלום רב !
מכוניות ספורט איטלקיות, כ ל שידרוג משפר את ביצועיהם, ורכבים אלה אוהבים מצתים מקורים מתוצרת מגנטי מרלי, או בוש, ברכבים יפנים לא הייתי ממליץ על מצתי בוש, אם כי שום נזק ישיר או עקיף לא יגרם למנוע.
אין כל ספק כמסתכל מהצד גם מבלי להכיר אותך אישית, אני מסיק כפי שאתה כבר רמזת, שאתה תקוע בזיכרון של התאוצות של מנוע 2000 של אלפא !
מצתי שלוש אלקטרודות מומלצים למנועי 1600 ומעלה.
שום שיפור מלבד פסיכולוגי לא תרגיש במעבר למצתי בוש, גם עם שלוה אלקטרודות.
בברכה
צביקה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.