PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלות לפני קניית ZJ

נינגה
21-05-12, 16:26
עברתי על הפורום ויש כמה דברים שאשמח לקבל עליהם את הדעת.

קראתי כמה דיונים על כך שגז מתאים לגרנד צירוקי וחלק שאומרים שהוא אינו מתאים.
אשמח בבקשה לדבר עם משהו שיש לו ברכב מערכת גז (אודה לכם על טלפון בהודעה פרטית).
בנוסף, חוץ מבדיקה וויזואלית של פנים הרכב,כל החלונות, המכסה מנוע ובדיקה שאין נזילות מתחת לרכב מה עוד ניתן לבדוק חוץ מהדברים האלמנטרים( מים ירוקים או אדומים ונזילות).
במידה ואמצה ג'יפ שנראה לי טוב לאיפה אני יכול לקחת אותו לבדיקה רצינית לפני קנייה (המליצו לי על אודי מזרחי) וכמה בדיקה כזו בערך תעלה.
האם יש בעיות להחנות את בחניות רגילות ?(בגלל המימדים שלו).

מקווה להיות חלק מהמשפחה

sos4u
21-05-12, 17:05
מאחל לך שתצליח ...
להיות חלק מהמשפחה , זה לא כזה קשה.

לגופו של עניין, למרות שמחירו של ZJ הוא אינו בשמים הרי שההבדל בין קניה נכונה לכושלת יכולה להסתיים בהפסד ממון רב.
אני ממליץ לך לקנות את הרכב רק לאחר בדיקה מקיפה אצל מוסך הקרוב למקום מגוריך ושבו תטפל אחרי הרכישה.
שום מכון בדיקה לא יבדוק לך את הרכב כמו המוסכניק שיצטרך לטפל בו אח"כ ..

אם אתה מאיזור המרכז, אני יכול להמליץ לך מנסיון אישי על הייטק מוטורס ברעננה .
ולא, ZJ , גם לאחר הגבהה נכנס חלק בחניה רגילה. אפילו בלי ווזלין ...
וזאת כי בד"כ מגביהים, לא מרחיבים את הרכבים לנסיעה בשטח ...
לגבי גז, הדיעות חלוקות, דעתי, שאם אתה נוסע מספיק, ההשקעה בגז שווה, כדאית ומחזירה את ההשקעה במהירות. אך החשוב מכל הוא להתקין אצל מתקין מוסמך, עם נסיון בגרנד ...

בהצלחה.

נינגה
21-05-12, 17:10
במידה וכבר מותקנת מערכת גז איפה כדאי לבדוק את האיכות של ההרכבה? או שגם המוסך הרגיל שאני אטפל בוא ידע לבדוק גם את זה?

ori abr
21-05-12, 17:46
היי

מבחינת הגבהה. ה ZJ שלי מוגבה 2.5 אינץ( מהנמוכים במשפחה..) וגם ההגבהה הזו הוא עדין יותר נמוך מהפראדו של הזקן שלי. מבחינת אורך זה כמו לחנות גיפ בסדר גודל של פראדו, טרופר ושות'
מבחינת גז כמו שיוסי אמר הדעות חלוקות. יש כאלה שעם ניסיון טוב ויש כאלה שעם ניסיון רע ( אני בינתיים עם ניסיון טוב , ההתקנה בוצעה בחיפה. אני עם מנוע 4 ליטר כמו של סופה ולא 5.2 ליטר)
אם הרכב משמש אותך ביום יום (כמוני) אז התקנת מערכת גז משתלמת כיוון שצריחת הדלק של הגיפ הזה עומדת על יותר טוב מ 1:6...
חשוב לוודא שמערכת הגז רשומה ברישיון אחרת תהיה לך בעיה בטסט.
ברוך הבא

boaz1969
23-05-12, 15:27
אני עם ZJ 95 מנוע 4000 נוסע עם גז בכייף :) כבר כמעט שנה ...הלך לי מנוע מסיבה אחרת ( שאבתי מים מפילטר אויר ) בשביל הסקרנות הורדתי ראש מנוע לראות אם לאחר כ8 חודשים נסיעה עם הגז גם בשטח והרבה ק:מ סה:כ רק על הגז.... שום נזק ! שסתומים יפים לא שקועים וראש מנוע יפה ... ה6 צילינדר מקבל גז בכייף
בהצלחה

נינגה
23-05-12, 16:25
כיצד מנועי הV8 5200 מגיבים לגז?

האם כל הגרנדים מציגים בשעון מס' מיילים ולא קילומטר?
ראיתי גרנד ורשום בלוח שעונים קילומטר - כיצד אני יכול לוודא את זה חוץ מלנסוע קילומטר ולאמת את זה עם הגי פי אס?

יש לי עוד כמה שאלות יש איזה מומחה שמוכן שאני "אציק" לו עם שאלות - מספר בפרטי..

sos4u
24-05-12, 14:46
כולם פה "מומחים".
אם תשאל אחד- תקבל תשובה חלקית. כיוון שלכל אחד יש התנסות שונה ודעות שונות. מה גם שהמידע פה עומד לרשות הכלל

לגופן של שאלותיך - כל הגרנדים שבאו מארה"ב - בייבוא אישי בד"כ מספר הרישוי שלהם מסתיים ב 00. ושעון המהירות שלהם מופיע במיילים. אלא אםכן הוחלף.
יש גרנדים שמיוצרים באוסטריה- הם באים עם רישום ב ק"מ.
בת'כלס- מה זה משנה. מימלא תנהג לפי הרעש, וצריכת הדלק ופחות לפי השעון ...
אם יש לך עוד שאלות שלא מצאת עליהן פה מענה - קדימה - אתה מוזמן לאתגר אותנו ...

-->