התחברות

צפייה בגרסה מלאה : טויוטה ראב 4

dores7338
25-05-12, 20:33
שלום רב
אני מעוניין לרכוש טויוטה ראב 4 .מה דעתכם על הרכב

raanan
26-05-12, 09:09
שלום רב
אני מעוניין לרכוש טויוטה ראב 4 .מה דעתכם על הרכב
בחור יקר,
התשובה יכולה להסתכם ב,
אחלה או חרא ....

כלומר, לאחד זה אחלה רכב בשביל אשתו להובלת הקניות מהסופר.
לשני זה חרא של אוטו שלא טוב לדרישות טיולי השטח.

בקיצור,
אם לא תתאר קצת על עצמך, המטרות והדרישות שלך מהרכב, כול התייחסות לשאלתך היא טובה וגרועה באותה מידה.

בהצלחה
רענן

dores7338
26-05-12, 09:43
שלום רב
אני גמלאי של צה"ל חובב טבע .אוהב לבלות בחיק הטבע.מחפש להשתלב במסגרות של טיולי שטח לא קשים במיוחד ,סיורים של סופשבוע .אני מצפה מהרכב להגיע לשטחים קצת יותר קשיים למעבר רכב רגיל .

GodsFather
26-05-12, 10:06
ראב4 ספק אם יתן לך את הפתרון. אבל אם אתה מדבר על נסיעה בשבילים בלבד - הפורסטר (או החדש של סובארו) אמורים לתת את המענה.

לא יודע אם עוד מביאים טריוס לישראל, אם כן, גם הוא חביב מאד ,אם כי יותר קטן מהרכבים מעלה.

מה התקציב שלך ? אתה מחפש חדש ?

אם אתה רוצה לטייל עם קצת יותר אתגר, אז מדובר בסוג אחר של רכבים, עם אופצית LOW וכד'.

האם יש לך רקע בנושא?

raanan
26-05-12, 11:34
שלום רב
אני גמלאי של צה"ל חובב טבע .אוהב לבלות בחיק הטבע.מחפש להשתלב במסגרות של טיולי שטח לא קשים במיוחד ,סיורים של סופשבוע .אני מצפה מהרכב להגיע לשטחים קצת יותר קשיים למעבר רכב רגיל .
יופי התקדמנו !

מספר שאלות חשובות,
א. האם הרכב יהיה לשימוש יום יומי ובנוסף לטיולים ?
ב. מה הנסועה (קילומטראז') השנתית ? (הערכה פחות או יותר)
ג. רוב הזמן, כמה להערכתך נוסעים בד"כ יצטרפו אליך ?
ד. מה התקציב לרכישה ?

רענן
נ.ב - מעבר לאהבת הטבע, יש לנו כבר משהו במשותף ....

dores7338
26-05-12, 13:36
רענן שלום
האם אנו מכירים?
1.הרכב יהיה דו שימושי
2.אין לי הערכה לקילומטראז שניסע
3.יהיה לי לפחות או נוסע אחד מלבד אשתי
4.לגבי התקציב אני רוצה להשקיע כמה שפחות ולקבל כמה שיותר
5.בתחילה הייתי מעונין בלנד קרוזר או פאיתפנינדר יד שניה ,אולם קיבלתי סכום יפה ולכן אני מחפש רכב חדש למרות שלכלים שרציתי אין לי אפשרות לרכב חדש

dores7338
26-05-12, 14:08
שלום רב
אין לי רקע .אפשר לדעת למה סובארו עדיף על הטויטה .לפי שראיתי נתוני היצרן כמעט זהים.איך אפשר למיין את סוגי השטח שהראב לא תעבור .האם תוכל לתת לי דוגמה למסלול שהרכב יעבור בו וכזה שלא.האם בטיולים המאורגנים יכולים לי שלא אוכל להצטרף בגלל הרכב.

raanan
26-05-12, 14:31
רענן שלום
האם אנו מכירים?
1.הרכב יהיה דו שימושי
2.אין לי הערכה לקילומטראז שניסע
3.יהיה לי לפחות או נוסע אחד מלבד אשתי
4.לגבי התקציב אני רוצה להשקיע כמה שפחות ולקבל כמה שיותר
5.בתחילה הייתי מעונין בלנד קרוזר או פאיתפנינדר יד שניה ,אולם קיבלתי סכום יפה ולכן אני מחפש רכב חדש למרות שלכלים שרציתי אין לי אפשרות לרכב חדש

על זה נאמר, "רב הנסתר על הנגלה ..."
אתה גימלאי "טרי" ? אם כן, שכחת מה ניסו לשנן לך לא לעשות בהרצאות ?
(התהליך הבעייתי, פיצויים + היוון > טיול בחו"ל > שיפוץ רציני בבית > קניית ג'יפ חדש > אח"כ , מכירת הג'יפ וקניית פורד פיאסטה 90 > פרידה מבת הזוג )

בקיצור,
רכב חדש עם יכולות שטח ממשיות כמעט ולא ניתן למצוא. פשוט התעשייה מייצרת יותר ג'יפים לפוזה כי זה מה שהצרכנים רוצים.

בפועל נשארו בג'יפים האמיתיים :
רנג'לר ודיפנדר (לא מיובא יותר)

ב SUV (רכבי שטח לפנאי) נשארו,
לנדקרוזר, פאג'רו (יותר שם מהעבר מביצועים אמיתיים בשטח), דיסקברי (מחיר לעשירון העליון ...)

בג'יפונים במחיר שפוי,
ג'ימני (קטן אבל ממזר גדול בשטח !, בכביש קופצני ולא בנוי לאטסטרדות ) וגראנד ויטארה (מתורבתת וטובה לכביש. אבל נחותה לעומת הג'ימני בשטח).

טוב, לאחר שהכרת פחות או יותר את המצאי באולמות התצוגה,
ממליץ לך לשקול ג'יפ משומש בנוסף לרכב פרטי (קטן) חדש.
אני הגעתי למסקנה (גם בתחשיב) שזה יותר זול וגם מאפשר לי לא להיות מוטרד מפגיעות בטיול שטח.
בכלל, אם אתה כעת נכנס לעולם השטח, רצוי להתחיל "בקטן" (ג'יפון משומש. גראנד ויטארה, ספורטאז, ג'ימני).
ואם נתפסת "לחידק" , תמיד תוכל להחליף לג'יפ גדול או עם ביצועים משופרים לשטח.

תחשוב על ההמלצה ותחזור עם כיוון יותר ממוקד. בהתאם יהיה אפשר להמליץ יותר ספציפי.

רענן
נ.ב - גם אני מקבל עכשיו תלוש בצבע טורקיז ...

-->