צפייה בגרסה מלאה : צמיג 235 בויטרה נוגע במיגון כשההגה עד הסוף
יש לי ויטרה 98 עם צמיגי 235/75/15 עם ג'אנטים מקוריים ("15 על "5.5) וכשההגה מסובב עד הסוף הצמיג מתחכך במיגון (איפה שהוא מתחבר לשילדה)
רציתי לדעת אם משהו נתקל בבעיה כזאת ואם ג'אנט "15 על "7 יבלוט מספיק החוצה או שחייבים ספייסר / ג'אנט עם אופסט מיוחד ?
תודה.
אופיר.
תלוי לאיזה ג'אנט 7 תחליף. יש כאלו שיפתרו את הבעיה ויש כאלו שלא...
אבל ספייסר גם יכול לעזור
גם ג׳אנטים של ג׳ימני יש להם אופסט בניגוד למקוריים של הויטרה שאין להם אופסט
גם ג׳אנטים של ג׳ימני יש להם אופסט בניגוד למקוריים של הויטרה שאין להם אופסט
+1
אצלי ג'אנט של ג'ימני פתר את הבעיה.
סביר להניח ש-"ספייסרי-אופסט" של "1 יפתרו לך את הבעייה...
יש ב-"זוקי פרו" ויש באיביי (ראה תמונות) .
לטעמי עדיף לרכוש מ-"זוקי פרו" ולא להזמין מחו"ל כדי שלא להסתבך עם משרד התחבורע .
העניון עם ג׳אנט של ג׳ימני הוא שגם הוא ״5.5 וחוץ מעניין החיכוך עם המיגון גם ככה מציק לי שהצמיג כרגע יושב על ג׳אנט שלפחות לפי הוראות היצרן, לא מתאים לו (צריך להיות בין ״6 ל ״8)
ולגבי ספייסר, אם אני גם ככה רוצה להחליף ג׳אנט נראה לי יותר הגיוני למצוא אחד בגודל / אופסט הנכון ואז אין צורך... (הגיוני?)
רק שכל ג׳אנט שאני מברר עליו לא לגמרי ברור מה האופסט שלו ואני גם לא יכול לדעת בטוח איזה אופסט / גודל יפתור לי את הבעיה
אופיר.
GodsFather
27-05-12, 08:12
יש באתר הסבר מפורט איך מודדים אופסט. אם נתקלת במכירה של ג'נטים ויש לך ספק לגבי התאמתם, גש למוכר עם מטר ונסה לחשב.
המלצת יצרן היא דבר יפה, אבל אני אומר לך מנסיונם של מתחרים - 235 יושב בסדר גמור על 5.5. אז עד שיפול לך הג'נט המתאים, לך על ספייסרים ואח"כ תוכל למכור אותם.
נכון שהג'אנט של ג'ימני הוא 5.5 אבל האופסט שלו גדול ב2 ס"מ מהג'אנט המקורי בויטרה.
תראה את הג'אנט זה יכול לתת פתרון טוב
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=66006
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.