צפייה בגרסה מלאה : פתיחת ברגי פלאנג התרמוסטט
ערן טרופר...+six
27-05-12, 08:24
הצילוווווו מההסבר של שניר זה נשמע כאילו אני חייב לפתוח אותו ולהתפלל שלא יישבר עם יש רעיון אחר למישהו בבקשה שיאיר את עיניי הטרמוסטט נפתח בערך ב110 אפילו קצת יותר לא בא לי שייתקע ואני לא יוכל לפתוח באצע השטח .....
בבקשה עזרה מבעלי מקצוע או בעלי ניסיון
ממש כמו כל בורג, אם תעבוד נכון עם כלים מתאמים ואיכותיים וגם עם שכל ורגש- תקטין משמעותית את הסיכוי לנזק.
בנוסף, עדיף לך לשבור את הטרמוסטט בחצר הבית מאשר שישבר לך באמצע מדבר יהודה- וזה כלל מאוד מהותי בג'יפאות.
נישמע מוזר שב110 הוא נפתח. איך החלטת את זה?
בנוסף, קח בחשבון (שגם!) שעון החום בסופה מדוייק כמו הצהרות הגרעין האזרחי של איראן.
אם באמת הוא נפתח מעל 110 מעלות מצבך לא טוב. אתה מאוד גבולי וביום חם אתה עלול לגמור על המנוע.
אצלי הטרמוסטט נפתח ב 93-4 מעלות (זה גם מה שכתוב עליו למיטב זכרוני). פעם האחת בסכיני דימונה ביום חם עם מזגן הגעתי ל 110 מעלות (מדידה דיגיטאלית).
קנה טרמוסטט אצל יאנוביץ או מקור אמין כלשהו.
הכן עצמך לעבודה כמו שצריך.
אם מי הקירור איכותיים (ואתה רוצה לחסוך) נקז ושמור אותם (איכותי = מים בני פחות משנתיים מייצרן איכותי ומוכר)
באותה הזדמנות תעבור ותראה שהצנרת קירור במצב תקין ואינה יבשה או סדוקה או מקופלת כך שאין מעבר מים טוב.
לאחר מכן פתח את בית הטרמוסטט לטובת התקנתו. זו הזדמנות מצויינת לבחון מצב מערכת הקירור מבפנים מבחינת משקעים.
ממליץ לעשות ניקיון על הדרך כי כבר פתחת- מכיר אבקת כביסה? כן, אבקת כביסה.... תעשה חיפוש כאן בג'יפולוג תגלה טריק מעניין.
לאחר מכן לרוקן, לשטוף, להתקין הטרמוסטט החדש. ולבדוק שהמערכת מתפקדת.
קיץ נעים!
נראה לי שאתם מדברים על 2 דברים שונים:D
ערן טרופר...+six
27-05-12, 11:38
לפי ההסבר של עומרי אנחנו מדברים על אותו דבר רק שהבורג הנל בעייתי מאוד המים חדשים 4 מיכלים מים כחולים (קיימים גם באדום ) מלפני שבוע
snirjeepdreamer
28-05-12, 02:53
ממליץ על תרמוסטט שנפתח ב- 82 מעלות. מועדף בשמירה על כל נושא הטמפ. באותה הזדמנות
אם אתה רוצה קריאה מדוייקת ואמינה על הדרך כבר תתקין בפלאנץ' רגש דיגיטלי עם שעון מדוייק.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.