צפייה בגרסה מלאה : עזרה בהרכבת מדחס.
קניתי מל,כ את המוצר הבא:
http://www.lkltd.co.il/web/8888/nsf/ProLookup.taf?_function=details&_ID=130222&PF=13&did=3508&G=10295&lang=HE&SM=10295&_UserReference=F3D67A1A9286D13E4FC2F0B9
מדחס 4 כ"ס 3 ראשים. תלת פאזי.
החוברת שמגיעה עם המוצר לא מפרטת איך לחבר את הצנרת ולא מפרטת איך לחבר את מערכת החשמל.
האם למישהו יש נסיון עם המדחס הזה?
תודה
מיכה
היי מיכה,
לגבי החשמל, במידה וישנו כבל שיוצא מהמדחס, על החוטים צריך להיות כתוב L1 L2 L3 או 1,2,3.
המספרים מציינים את מספר הפאזה.
במידה ולא, פרק את לוח החשמל ובדוק שם.
לגבי האויר, החיבור הוא מקבילי. ישנו צינור מתכת מכופף וע"פ התמונות הוא עובר בצד של גלגל ההנעה.
הצינור מחבר בין שלושת הראשים. הצינור מתחבר לצינור אחר, ליד המנוע יש הברגה לחיבור למיכל (בתמונה נראה בצבע פליז)
מהיכן אתה? אשמח לבוא ולעזור, יש לי נסיון בחיבור המדחסים האלו...
אני ממושב כפר טרומן.
אני חושב שחסרה לי הדיאגרמת חיווט חשמלי בין החלק שבודק את הלחץ לקופסת פיוזים. אין דיאגרמת חיבורים של המוצר.
מאחר וזה לא מדחס קטן, הוא מגיע ל240PSI, אני ממש לא רוצה לעשות טעות בחיבורים.
איציק - 4X6ZH
29-05-12, 10:38
יש להקפיד על כיוון הסיבוב של המנוע
בדרך כלל במדחסים יש חץ על גלגל התנופה שמסמן את כיוון הסיבוב הנכון
במנוע 3 פאזי כמו שלך קל מאד להפוך את כיוון הסיבוב של המנוע ( על ידי הצלבה בין 2 פאזות )
בכל מצב בנסיון ההפעלה הראשון שים לב לכיוון הסיבוב
איציק
מטר מהעבודה שלי.
צור קשר בפרטי, אשמח לעזור, אגב, יש לי גישה למחברים מסוגים שונים אם אתה צריך.
לירון
סופת המדבר
29-05-12, 21:26
240 PSI?? פישש יפה
המיכל שלך מסוגל לעמוד בזה? מיכל מיוחד או רגיל?
ברור שהוא לא יכול לעמוד בזה.
240 זה מה שכתוב על השעון, לך תדע כמה באמת המדחס מסוגל...
היעד הוא סביבות ה120-130PSI.
התברר שהמנוע בכלל חד פאזי ולא תלת פאזי.
על המנוע כתוב תלת פאזי 380 וולט. לך תאמין לסינים....
יכול להיות שזה מנוע דואלי.
יש מנועים שיכולים לעבוד גם כך וגם כך - תלוי בחיבור החוטים (משולש/כוכב)
אין לי מושג וגם כבר לא רלוונטי, מכרתי את היחידה למישהו אחר, מחר יבוא החשמלאי שלו אחרי שהאיש קומפרסורים התייאש.
ממש לא ברור מה הולך שם. היחידת בקרת לחץ-מנתק היא חד פאזית.
עשית פה סלט שלם....
לפני הכל כמו תמיד אני חוזר וממליץ מי שזה לא עיסוקו וללא רשיון מתאים, שלא יתעסק עם חשמל. חבל על הבריאות.
בטח ובטח כשמדובר ברכיבים/הזנה תלת פאזית.
אם על תוית המנוע רשום 380 הוא תלת פאזי, קשה לי להאמין שלקחו מנוע ת"פ, טרחו ללפף מחדש ולא להחליף תוית.
הפרססוטט הוא תמיד חד-פאזי. הוא שולט על מגען/ריליי.
אתה יכול להעלות צילום של קופסאת החיבורים שעל המנוע ושל התוית? (סתם מתוך עניין, עדיף שחשמלאי יתעסק עם זה מחר ואתם תפסיקו לשלוח ידיים לחשמל.)
איתי
במנוע יש בקופסא שלו 3 גידים, יש נקודות חיבור ל6 גידים אבל מחוברים רק 3. 3 נוספים יוצאים מקופסת המנוע לקופסא הפתוחה בתמונה, הגידים בתחתית הקופסא.
טוב נגמרה הסאגה.
אמנם מכרתי למישהו אחר אבל הייתי כשהחשמלאי שלו התקין.
המנוע תלת פאזי, הקונטקטור (סוג של ריליי, בתמונה מה שנמצא בקופסה הלבנה) הוא תלת פאזי. הפיקוד שלו, הקופסה השחורה עם הכניסת צינורית אוויר, הוא חד פאזי.
החשמל מהקיר מתחבר לקופסה הלבנה. מהקופסה הזו יוצא כבל למנוע (השחור שבא מורכב מהיצרן) והכבל פיקוד לקופסה השחורה.
בהמשך אני אספק דיאגרמה מפורטת של החיבורים.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.