צפייה בגרסה מלאה : רעש מתכתי מכיוון המדחס (ויטרה 91)
שלום...
לפני כמה ימים בזמן נסיעה עם מזגן... פתאום היה ריח של גומי שרוף.. ורעש נוראי של גומי משתפשף...
עצרתי בצד וראיתי שהדוושה שעל המדחס מעלה קצת עשן..
אחרי כמה זמן התחיל מן רעש מתכתי כזה... כאילו יש איזה חלק קטן משוחרר שנוגע בזמן שהמנוע עובד..
עכשיו אני יודע שצריך גז במזגן.. ואין לי מושג אם זה קשור...
אם אני מפעיל את המזגן עכשיו לפעמים זה עושה את הרעש הזה ולפעמים לא.. אבל המדחס נכנס לפעולה ועובד וגם המזגן...
מישהו יודע מה זה יכול להיות ואיפה כדאי לטפל בזה??? רצוי באזור עמק יזרעאל , חיפה או עד נתניה...
תודה... אני אשמח לתגובות ענייניות....... חם לי!!!! :)
בתחומי האיזור אני מכיר וממליץ רק על ליאור זוקילנד
זה נשמע כאילו נקרעה הרצועה של המזגן, רואים איזו רצועה קרועה כשמרימים מכסה מנוע ?
או שהרצועה לא מתוחה מספיק.
או שיש החלקה בקלא'ץ של המדחס.
יש אפשרות לפרק רק את הקלא'ץ ולבצע ניקוי שלו אם זאת הבעיה
זה נשמע רעיון טוב... איך אני מפרק רק את הקלאצ׳ זה משהו מסובך או שאפשר לבד עם כלים בסיסיים?
השאלה כמה ידע טכני יש לך?
דבר ראשון תבדוק שבאמת משם מקור הרעש.
ללא הפעלת המזגן יש רעש?
אם בזמן ההפעלה בלבד יש רעש, תסתכל על המדחס ותראה אם יש החלקה ביין החלק החיצוני של הפולי לפנימי.
בד"כ החלק הפנימי נראה כמו מעיין כוכב עם שלוש מוטות.
בצער רב... אני מודיע על מותו של המדחס...
יש למישהו אחד או רעיון איפה למצוא??? חם לייייי :)
תודה..
יש ויטרה לחלקים למכירה בקבוצת חיית שטח סוזוקי בפייסבוק. לא יודע מה נשאר ממנה. חפש בקבוצה, אולי יתמזל מזלך..
בצער רב... אני מודיע על מותו של המדחס...
יש למישהו אחד או רעיון איפה למצוא??? חם לייייי :)
תודה..
תבדוק כמה עולה חדש, כולל מצמד.
אומנם זה יקר, אבל משומש או "משופץ" זה חתול (לעיתים דרוס) בשק.
היה לי ניסיון כאוב ויקר בנושא מזגנים.
שילמתי לא מעט כסף למזגניסט מאוד מוכר בקהילה שהתקין מדחס "משופץ" והעביר את המצמד מאחד לשני.
כבר כשיצאתי ממנו היה רעש אחר למזגן, הוא טען שזה תקין.
לאחר 4 חודשים (הלכה האחריות למרות שהמזגן בפועל כמעט לא עבד כי זה רכב לטיולים) נידפק הקלאצ'.
תיקנו את הקלאצ' אבל כניראה עשו משהו לא נכון ובדרך הביתה העסק נתפס והלך המדחס והקלאצ'.
במקרה שלי- הזול (שלא היה זול) יצא ביוקר. ועם עוגמת נפש.
בסוף קניתי לבד מדחס חדש על הקלאצ' הותקן אצל מזגניסט ומאז המצב בסדר (חמסה-חמסה)
גם בנושא בעל המקצוע חשוב שתבחר מישהו הגון שיודע מה הוא עושה ורוצה לתת שירות.
גורואים זה עם נחמד שכולנו מעריכים- ושיטפלו לאחרים ברכב.... במיוחד מזגן זה דבר די פשוט בסופו של דבר.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.