צפייה בגרסה מלאה : מישהו אמר השתלת מנוע...
גאה להציג, את ה–מתנה שקיבלתי ליומולדת...
601296013060131
1600cc, 16v . מוזרק.
תתחדש!
עם כאלו מתנות ליום הולדת, יש מישהו / מישהי שממש אוהב אותך :).
לפי המראה, אני יכול רק להסיק שאין לרכב רישוי, רכשת אותו להשתתף ב club truck או ב Trials?
האם אתה חבר באחד המועדונים או מתכוון סתם לצאת לבדך?
אתה בקטגוריה A או בChallenge Class?
יש לך נגרר לרכב או שאתה משתמש ב- A frame, אני רואה שיש לרכב הכנה ל- A frame.
זרקת תמונות ללא שום מידע, תן פרטים, נשמע מעניין.
ברק, אם אני זוכר נכון, אתה חיי באי הדרומי...
וכן, היא אוהבת אותי!
יש לי סמו, מידע עליו ותמונות תמצא כאן באתר.(צפה בשירשורים שלי). לויטרה אין רישוי, קניתי אותה רק בשביל לקחת ממנה את המנוע...(ראה כותרת) וכול דבר אחר שיתאים לסמו... (אשמח להצעות).
הרכב אכן הגיע עם A frame.
ליפעמים יוצא לבד, ליפעמים עם חברים, ליפעמים עם המועדון וליפעמים פשוט נעול במחסן כי אין זמן....
המנוע בדיוק שופץ קומפלט, מגיע עם סעפת פליטה משופרת, מצמד havy duty (שלא מתאים לסמו).
וזהו בגדול.
הייתי אמור לגרור אותה לחוף היום ל''נסיעת מבחן'' , אבל לא יצא.
אי–אילו שהן המלצות / הזהרות ליפני החלפת מנוע...???
וכן. יש לו מלא כוח!!!!! (–:
GodsFather
11-06-12, 08:58
יש לך קיט השתלה ? זה לא בדיוק PLUG-N-PLAY.
מברוק עליך. עוד סיבה להגר למדינה שלכם (אני בתהליכים, אגב).
אולי אני אראה לאישתי את השרשור הזה :)
לא בדיוק, אבל בערך... 200$ פלטת תיאום היושבת בין המנוע לגיר.
אמיר, מספיק התכתבויות. אתה בא לעזור? או מה? (אתה יודע איך למצוא אותי...)
ד"א, המתנות זו האישה, לא המדינה... ( היא זאת שקנתה לי את הטרספר והנעילה, נדמה לי שגם את הצמיגים, לא זוכר. אבל את המערכת בטוח...).
אם ישנו איזשהו מידע שעדיף לדעת ליפני התחלת הפוייקט, זה השירשור, ועכשיו זה הזמן....
תודה רבה ואחלה של יום.
GodsFather
11-06-12, 10:01
אתה מעביר גם מערכת הזרקה ?
אני בא לעזור, בכיף. תן כמה ימים עד שיוציאו לחדש את הדרכון, אני כבר אעשה את התכנית.
וזו המדינה, האמן לי. היא מאפשרת לאישה לקנות מה שהיא רוצה לבן זוג שלה.
GodsFather
11-06-12, 10:03
תראה אם זה עוזר לך -
http://www.nitromax.nl/SAMENGINESWAP.HTM
LOL...
כול הרעיון הוא מע' ההזרקה קומפלט. זו אחת הסיבות שהלכתי על רכב, ולא רק מנוע.
כך גם יש לי סטרטר, ואלטרנטור וכול מה שרק אפשר לבזוז .................... המלצות ? (-:
תודה על הקישור, אני אעיין בו.
http://www.trademe.co.nz/motors/car-parts-accessories/suzuki/auction-482154680.htm
אני מחליף רק את המנוע. לא את הגיר...
GodsFather
11-06-12, 10:29
יש בזה משהו
http://www.trademe.co.nz/motors/car-parts-accessories/suzuki/auction-482154680.htm
אני מחליף רק את המנוע. לא את הגיר...
למה לא לקחת גיר+מנוע+טרנספר, מהטרנספר לבנות קיקר במקום הגל הינע המרכזי והרי לך מפלצת!!!
GodsFather
11-06-12, 10:42
הבחור בקושי פתר בעיה בקרבורטור, אתה רוצה שהוא יבנה קיקר ? :)
אפשר לקחת מנוע, עם גיר של סמוראי וטרנספר של סמוראי, ועדיין לשתול קיקר במקום המרכזי.
יפה, חשבתי לתומי שהוויטארה תוחזק כרכב צ'לנג' נטו.
תחשוב אולי זה עדיף, גם כלכלית וגם מבחינת זה שאם שברת את הרכב בסוף השבוע, עדיין יש לך במה לסוע לעבודה ביום שני...
האם הוויטארה תקינה? האם היא בנויה נכון?
אולי באמת שווה לך להפוך אותה לרכב השטח הראשי שלך.
רגע....
טוב, מה זה קיקר??
לגבי הקרב', בלי להעליב אף אחד, אבל תסתכל בתמונות בשירשור שלו. עם כול הכבוד לכול מי ששאלתי (ישראל וניו-זילנד) זאת הייתה הגומיה המ@#*#ת.
רכב נוסף כבר יש. מפלצת על-טיבעית.... אפשר! אבל אני לא יודע אם זה אני..... ד"א, הסמו עדיין כשיר לנסיעה על הכביש, כך שלא צריך נגרר וכו'...
אני גם לא כ"כ אוהב את הרעיון של להשאיר רכב + נגרר במרגלות ההר, או בכניסה לחוף. דברים שכאלה נוטים להעלם. ( כן, גם כאן) .
פשטות רבותיי, פשטות. סמו עם הגבהה, יחסי העברה, צמיגי "SILVERSTONE 31 נעילה אחורית ומנוע מוזרק שכזה.... אני מאמין שאני אהיה מרוצה.
כמו שאנחנו תמיד אומרים: שפר בהתאם לצרכים!
בהתאם למה שעברתי כאן עם החבר'ה, אני גם ככה בין המובילים, בלי להשתחצן, אבל כנראה שאני יודע מה לעשות מאחורי ההגה. יותר קיצוני ממה שאני עושה כרגע, גם ככה אני כבר לא אעשה.......
וכמו כול דבר בעולמינו: אין לזה סוף.
ד"א ברק, הויטרה לדעתי לא בנויה נכון. דבר נוסף, אף פעם לא יהיה לה את הקסם שיש לסמו !!!!!!!!!
אחד הסמוראים המרשימים שנהגתי לצידם היה בעל מנוע 2.2LTR , גיר, טרנספר ואקסלים נעולים של היילקס. וזה עדיין סמו..... ויש עוד כול מיני....
אבל הפשטות עדיין מנצחת וקוסמת בעיני.
כשייזדמן לי אני אסיים את הסירטון השני שלי.....
GodsFather
11-06-12, 11:24
זה קיקר - http://www.ottindustries.com/kicker3.htm
למעשה, במקום הדרייבשאפט המרכזי (הקטן), אתה מכניס טרנספר של ויטרה (שעבר עריכה והתאמה כמובן) ואז יש לך אפשרות לעוד קומבינות LOW כשאתה צריך.
אפשר לעשות את זה לבד בבית, יש מדריכים ברשת, כל שצריך הוא טרנספר של ויטרה וחרט טוב. יש לך את שניהם אני מאמין בNZ.
אופציה אחרת - לקנות את המוצר המוגמר מארה"ב (או לחפש כזה באיזור שלך). את הכסף תשיג ממכירת מה שישאר מהויטרה שלך :)
בנזונה של שיפור, יקר מאד ולכן לא נפוץ מאד מחוץ לארה"ב.
מממממממגניב ! אני אבדוק את העיניין בשביל הכיף. אבל אני באמת לא צריך ללכת כ"כ רחוק.
חוץ מזה, תמיד אפשר להתקין נעילה קידמית (-:
ד"א, אין יותר מידי סלעים באי-הצפוני...
GodsFather
11-06-12, 11:46
זה לא ללכת רחוק בכלל. זה מאפשר לך עוד הילוכי LOW. אתה יכול להשאיר בHI את הטרנספר של הסמוראי ולשלב את הויטרה ולקבל יחס העברה נוסף שאינו נמוך כמו הקיט שיש לך כרגע או לשלב את שניהם בLOW בשביל LOW נמוך מאד.
נעילה קדמית זה תענוג נוסף. מפליא שאין לך עדיין...
אם זו הרמה, חבוב, אני מצפה ממך ליותר. אתה מייצג אותנו שם :)
סיפור שהיה כך היה:
THOMPSON TRACK יוצא עם חברי המועדון לכבוש את הפיסגה ביום גשום. ואיני מזלזל ביכולתיהם!
HILUX , HILUX SURF, TERRANO(אמנם שמות זהים, אבל דגמים של רכבים שלא מוכרים בארץ). משופרים למישעי!!
ומצד שני, עבדיכם הנאמן. מלבד הצמיגים, רכב סטנדרטי לחלוטין!
ניסיונות שבים של החבר'ה, אנוכי מחליט לצאת לניסיון ראשון, והופ, הגעתי לפיסגה.
וכמו תמיד, אחרי שמישהו הצליח, ההתחרות (התחרעות) מתחילה. הרכב הנוסף היחיד שהצליח היה LAND CRUSER 90 כפול נעילה. שניזק לרכב את הצורה.
אתם מוזמנים לצפות בסירטונים של OFF-ROADIN מקומיים.
אני אחפש מס' קישורים.
(תנסו NORWEST WINCH CHALLENGE ) זה המועדון שאני מסתובב איתו.
( תנסו גם THOMPSON TRACK או WOODHILL).
GodsFather
11-06-12, 12:16
בלי הוכחות זה לא שווה ;)
ובלי קשר - סמוראי שולט!
עכשיו תחזור לשולחן השרטוטים ותחשוב על הקיקר.
המשך:
האישה מצלמת בוידאו מחוץ לרכב, בום!!! נגמרת הסוללה במצלמה!!!!!! ללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאא!!!!
אבל אל תדאג, יש הוכחות.
ד"א, כבר קיבלתי את התגובה הזו. תבוא תבוא, אני אראה לך קצת סירטונים....
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
בשעה טובה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8106981066810828107981076810738106781064 8108081077810748107181068810658108181078 810758107281070
לא כ"כ רגיל לסידור הנתון של האתר....
אבל לפחות הצלחתי להעלות תמונות.
(נראה לי).
לא בדיוק כמו שרציתי, אבל וואלה...
אפשר להעלות סירטונים ישירות לכאן?? או שמא קישור היא האופציה היחידה???
תודה ויום טוב..
(אספר קצת בהמשך...).
שתלת עם ההזרקה? כל הכבוד!!!
זה מנוע של ויטרה 1600?! בסמוראי?!
ואוו כולי קנאה.
מברוק תתחדש(:
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free (http://tapatalk.com/m?id=1)
תתחדש! נראה טוב...
את auzsookers אתה מכיר?
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.