צפייה בגרסה מלאה : מילה טובה זוקיפרו (4X4 PRO )
לפני חצי שנה בערך רכשתי קיט הגבהה" CALMINI 3 לסוזוקי ויטרה.
הייתה לי התלבטות בזמנו האם לרכוש סט מח"ול או לרכוש את הקיט דרך היבואן נתי "זוקיפרו"
החלטתי לרכוש מהיבואן כי בסופו של דבר להביא משהו כזה לארץ, זה לא כזה פשוט ופער המחירים לא גדול וכמובן ישנה אחריות
מסתבר שההחלטה הייתה נכונה!
לפני שבוע התחילו "בומים" מכיוון גלגל ימני קדמי, מסתבר שהבולם הלך (הבולמים של קלמיני ידועים ברגישותם)
התקשרתי לנתי ובלי יותר מדי שאלות או בעיות הוא הביא לי בולם חדש ללא שום עלות נוספת.
בכלל כל טענה או בעיה שעד עכשיו נתקלתי בה, קיבלתי עליה תשובה ושירות מעולה!
לפעמים לנו הצרכנים הדברים האלו נראים כמובנים מאיליו אבל מהנסיון שלי בארץ זה לא טריוואילי
אכן איש שנעים מאוד לעבוד מולו,
אני לא הייתי צריך אותו לממש אחריות ומקווה שגם לא אצתרך אבל המחירים שלו טובים וכפי שכתבתי הוא איש שנעים לעבוד מולו
יריב קלר ברוך
13-06-12, 09:13
+1:)
אחד האנשים נתי עוזר ומקשיב לכל השיגעונות שלי ויש הרבה ....שירות מעל ומעבר
חברה על הכייפאק !
שירות מעולה ואנשים טובים :)
ריקו
motorica.net
13-06-12, 10:38
+ 1 על כל מה שנאמר על נתי.
לגבי הבולמים, כפי שכבר ציינתי פעמים רבות. זאת בעיה ידועה והבולמים מתוצרת מונרו הם המיץ של הזבל.
עשה לעצמך טובה ואל תתקין אותם שוב, גם אם אתה חוסך את מרכיב העבודה, לא חסכת זמן, עלות כיוון פרונט והגרוע מכל זה יכול לדפוק לך טיול.
לי זה דפק טיול אחד כשבולם נתפס במצב סגור, וטיול נוסף של 3 ימים סיימתי כשהבולם כבר גמור לחלוטין והבוכנה רצה חלק ללא שיכוך.
אל תנסה גם מונרו אדוונצ'ר, אותו מיץ זבל. 3 סטים של בולמים אחד אחרי השני כשלו.
דיוויד
טוב קצת על נתי.לפני כשנה וחצי קניתי סט הגבהה יקר וטוב לויטרה.נת הביא לי את הסט ביום שישי עד הבית.לאחר כשבוע נפגעתי בתאונת גיפ (לא ברכב שלי) נתי שמע על התאונה והבין לפי המצב שסט ההגבהה שמכר לי מיותר להמון זמן.ואז הוא הציע להחזיר את כספי...חברים אין דברים כאלו
.ישר כח נתי
+1
על נתי, אחרי ששגעתי אותו ;)
כיף לשמוע שיש בעלי מקצוע שיודעים לתת שירות.
במקרה כזה, באמת שווה לפרנס את היבואן.
לצערנו הרוב לא כאלו.
ולגבי בולמים, ככלל אני לא חושב שיש הצדקה ברכב שטח "פשוט" להשקיע בבולמים יקרים.
בולם גם יכול להידפק כתוצאה מעבודה ומכה בשטח שבלתי נמנעת.
והשקעת כסף רב היא ביזבוז לטעמי.
לטעמי קל יותר להחליף זוג בולמים "פושטים" שעושים את העבודה מאשר להתחיל עם בולם יקר, שלא תמיד יש במלאי, ושמחליפים אחד כי זה יקר....
GodsFather
14-06-12, 06:12
מציע לפצל את הדיון - שבחים פה, עצות טכניות בשרשור נפרד.
מצטרף לדעת החברים על נתי ! מייבא מוצרים מצויינים ותמיד זמין לתת שירות, לעזור ואף לשמוע חפירות :D
יצא לי לטייל עם ויטרה מוגבהת 3" קלמיני, הרושם הוא שהברזלים בקיט טובים והבולמים חרא.
לבחור התפוצצו שני בולמים לאחר זמן קצר, הם פשוט לא עומדים בעומס.
אני לא אשכח גם איך פעם אחת הוא נשאר בלי 4X4 כאשר כמה נסיונות בתנופה של עליה עם הצלבות ניתקו לו ציריה קדמית החוצה מהפלאנג'.
רענן, גבריאל היא ספקית בולמים ענקית, בכלים צבאיים דוגמת אביר יש את הבולמים האלו מחזיקים נצח ועמידים בכל התרגילים.
דיויד וישי, גם אני נוסע עם הקיט הטורקי (4X4ART) כשנה וחצי ועם תיקולים ומסלולים אגרסיבים אף פעם לא איכזבו והבולמים עדיין מנגנים כמו חדשים.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.