PDA

צפייה בגרסה מלאה : לא שורד יותר! - שאלת מזגן,

shay_love_off_road
13-06-12, 19:26
שלום, כידוע לרוב באי הפורום אני הבעלים המאושר של GMC SIERRA שמשמשת אותי בעיקר לעבודה,

אין לי מזגן באוטו ואני מזיע כמו חזיר,
המזגן לא מקורי, הוא הותקן בארץ, הסתכלתי על וואנדורה ועל שברולט בלייזר עם מזגן מקורי זה לא ככה,

מה שאני צריך בעצם זה רצועה למזגן, גז למזגן, וצריך לפתוח את הדשבורד ולשרשר עם צינורות PG ליחידה הפנימית,
השאלה היא מי יכול לעשות לי את זה? ומה בערך המחיר? הפיקוד של המזגן עובד, אבל אין רצועה ואין גז,

אני מחפש בעל מקצוע באיזור זכרון-נתניה שידוע באמינות ומקצועיות וגם שידוע במחירים סבירים.

אשמח לקבל המלצות בנדון,
תודה מראש

shmil
13-06-12, 19:32
חזי.
אונקור באזה"ת הישן נתניה. מיד אחרי הרמזור השני מצד ימין, 30 מ'. עוד הרבה לפני זייפר.
ישר, אמין, הגון, ובעל מקצוע איכותי. גם הוא וגם הפועלים שלו.
אחרי שעברתי כמה מזגניסטים - רק חזי.

shay_love_off_road
13-06-12, 20:31
תודה רבה שמיל, יש לך בבקשה את הטלפון שלו?

shmil
13-06-12, 20:53
אפילו לי אין וחזי חבר שלי.
כשאני צריך - אני מתייצב.
אם אתה חושב שתקבל הצעת מחיר בטלפון - חבל לך על השיחה.

shay_love_off_road
13-06-12, 21:36
לא חשבתי לרגע, גם אני בתור נותן שירות יכול לתת רק הערכת מחיר, לא לקבוע מחיר,

אני רוציתי פשוט לדעת את השעות שבהם הוא עובד,

GodsFather
14-06-12, 06:59
אני לקוח מרוצה (מאד מאד) של עמוס מזגנים ברמת גן/בני-ברק. כמוני יש עוד כמה וכמה חברים באתר. מאידך, אם שמיל המליץ על חזי והוא יותר קרוב לך לבית, אז לך אליו תחילה. הדלק לא זול היום :)

הדסופה
14-06-12, 16:53
חונוביץ' מיזוג, בפרדס-חנה כרכור, איזור תעשייה צפוני (ליד ארנון ועידו )
עשה לי עבודה טובה בשיקום מזגן בסופה

טלפון שלו 04-6372132

kobiarava
14-06-12, 20:57
שי, אני לא רוצה להיות משבית השמחות, אבל אני חושב שאתה אופטימי בהערכת המצב של המזגן. אם אין גז, הוא כנראה ברח מאיפשהו, משמע דליפת גז. אם אין רצועה, סביר להניח שהיא פורקה מסיבה כלשהי, מה שעלול להוביל למדחס לא תקין, והנזק כנראה היה כבד על הבעלים הקודם, עד כדי כך שהוא לא תיקן ואפילו העיף חלק מהצנרת... בקיצור, אני מקווה שאתבדה, אבל הייתי מציע שתתכונן לעלויות קצת יותר גבוהות מגז ורצועה...

בהצלחה-קובי

-->