צפייה בגרסה מלאה : נעילת ARB משפריצה שמן
למישהו יש מושג למה נעילה של ARB צריכה להשפריץ שמן דרך הצינור של לחץ האוויר ?
יש לי נעילה אחורית ARB על סרן של פורד 8.8 לאחורנה הנעילה דוחפת שמן דיפרנציאל למעלה עד למדחס.
מדובר בכמויות לא מבוטלות. וכיוון שהמדחס נמצא אצלי בתוך האוטו - זה הפך למטרד. של ממש.
הגעילה נבדקה, ההתקנה - תקינה.
זה קורה לאחר הפעלה ? או שבלי קשר וגם בנסיעה רגילה היא משפריצה ?
בכול מקרה, ראיתי שארנון מלאכי (מוסך אנדרו) מתקין שסתום ליד הקומפרסור .
לדעתי נוצר וואקום שמושך מעלה את השמן. בעזרת השסתום הוא מחדיר אוויר לצינור שמבטל הוואקום.
רענן
נשמע כאילו נשם הסרן נסתם והלחץ המתפתח מחום דוחף לתוך הצינור..
אני עם ג'ו - נשם סרן סתום ...
כל הנעילות של ARB משפריצות שמן.
יש לרכוש מנפרד שסתום שמחזיר את השמן לדיפרנציאל.
אצלי פשוט הוספתי לוכד נוזלים קטן ליד הקומפרסור. כ50 ש"ח אצל אילן גביש כולל המחברים.
יש לי שתי נעילות של ARB שלא משפריצות שמן וגם לא ישפריצו , כל עוד אני מוודא שהנשם פתוח.
לירון -יש סיבה שהשמן עולה בצינור - בגלל לחץ שאין לו מאיפה לצאת, זה בדיוק התפקיד של הנשם של הסרן(הצינור השחור שמחובר לסרן במקור).
תודה לעונים.
אבדוק ואעדכן.
הנעילה משפריצה, בלי קשר למצב בו היא נמצאת נעול פתוח, אפילו כשהצינור מנותק מהקומפרסור.
נשמע הגיוני עניין הנשם ויבדק.
בינתיים אם למישהו יש שטיח אחורי לגרנד צ'רוקי - אשמח לשמוע. שלי מלא בשמן מסריח. גם אחרי 2 שטיפות עם מסיר שומנים- הריח לא הולך ...
הלקח השני, לא להתקין את המדחס בחלל הרכב. מעבר לרעש, הסיכון של העניין הזה עם השמן- ממש לא כדאי.
התוצאה להשפרצת השמן פה לפניכם
תמונות (https://plus.google.com/photos/109285502112357887775/albums/5754534548448105025#photos/109285502112357887775/albums/5754534548448105025)
אם הנשם נושם חופשי ועדיין יש שמן - זה בגלל האטם של הנעילה.
אסף.
יש להפריד:
אם יש שפריץ בשחרור הנעילה, אטם הנעילה פגום. ובפגום אני מתכוון שגם נעילה חדשה דולפת מהאטם.
אם יש השפרצה בלי קשר להפעלה אז כן, נשם הסרן כנראה סתום.
נמרוד - מערד
17-06-12, 08:55
יוסי
להוצאת הריח יש חומר שנקרא פבריז, מעולה לניטרול ריחות מהשטיחם.
נמרוד
יוסי
להוצאת הריח יש חומר שנקרא פבריז, מעולה לניטרול ריחות מהשטיחם.
נמרוד
הבעיה אינה רק להוציא את הריח. זה להוציא את השמן ...
הכל ספוג בוצה מגעילה. נראה לי שחיפוש אחרי שטיח אחר יהיה מועיל יותר ...
או ש...תשתמש בכלי המתאים
http://www.consumersearch.com/carpet-cleaners/bissell-little-green-14007
מנסיון, עובד מעולה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.