צפייה בגרסה מלאה : טורבו עובד על לחץ נמוך פאג'רו 08
יש לי נורה של תקלה במנוע (נורה צהובה) דולקת , ופתאום באמצע נסיעה נדלקת הנורה שמראה כאילו האוטו מחליק ונדלקת נורה שכתוב ASC OFF ואז המערכת מנטרלת לי את הדוושת גז כאילו אני יככול ללחוץ קיק והטורים והכל לא מגיב לדוושת הגז בלבד , הייתי במוסך לא מורשה (מוסך של חבררים שלנו) בדקו לי דרך המחשב אמרו לי שיש בעיה של הטורבו שהוא עובד על לחץ נמוך , ניסו לסדר את זה על ידי החלפת צינורית של הואקום , לא עזר . נדלק שוב תוך כדי נסיעה החליפו עוד צינור של הואקום של הטורבו שהיה מקופצ'אץ' כזה , לא עזר .
זה נדלק באמצע נסיעה עוצרים את האוטו מכבים אותו מניעים ונשארת רק הנורה של המנוע ואחרי כמה זמן של נסיעה נדלקות שוב פעם הנורות ומנטרלות את הגז .
עכשיו נדלק לי עוד פעם מה זה יכול להיות ?
יש לי נורה של תקלה במנוע (נורה צהובה) דולקת , ופתאום באמצע נסיעה נדלקת הנורה שמראה כאילו האוטו מחליק ונדלקת נורה שכתוב ASC OFF ואז המערכת מנטרלת לי את הדוושת גז כאילו אני יככול ללחוץ קיק והטורים והכל לא מגיב לדוושת הגז בלבד , הייתי במוסך לא מורשה (מוסך של חבררים שלנו) בדקו לי דרך המחשב אמרו לי שיש בעיה של הטורבו שהוא עובד על לחץ נמוך , ניסו לסדר את זה על ידי החלפת צינורית של הואקום , לא עזר . נדלק שוב תוך כדי נסיעה החליפו עוד צינור של הואקום של הטורבו שהיה מקופצ'אץ' כזה , לא עזר .
זה נדלק באמצע נסיעה עוצרים את האוטו מכבים אותו מניעים ונשארת רק הנורה של המנוע ואחרי כמה זמן של נסיעה נדלקות שוב פעם הנורות ומנטרלות את הגז .
עכשיו נדלק לי עוד פעם מה זה יכול להיות ?
זמר שלום,
מוסך מורשה של סיטרואן-פג'ו לא יפתור את הבעיה (למרות הרצון הטוב)
רצוי להגיע למוסך שמכיר את הדגם אם ציוד בדיקה יעודי לאוטו
מאחר והאוטו מודל 2008 בשנים האלו להערכתי רוב המכוניות עדיין מטופלים במוסכים מורשים
ממליץ לפנות למורשה מיצובישי בחוף שמן
בהצלחה, בני.
שלום רב
מקפיץ את הנושא כי יש לי כרגע בדיוק את אותה בעיה, באותו רכב, 146 אלף ק"מ.
התחברנו למחשב וקיבלנו קוד תקלה - P1299 - Low Pressure from turbo
המוסכניק לא באמת יודע מה הסיבה והוא מעדיף לבדוק את הנושא לפני שהוא מתחיל לפרק סתם.
אני לא יודע אם זה קשור, אך קרה פעם פעמיים שבעמידה מיד לאחר התנעה הרכב נחנק ונכבה, אם מתחילים מיד בנסיעה זה לא קורה, בנתיים.
אותו שירשור נפתח גם פה וכולל גם פתרון:
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?433954-בעיה-תוך-כדי-נסיעה-מערכת-מנוע-פאג-רו-2008&highlight=%D7%A4%D7%90%D7%92%27%D7%A8%D7 %95+%D7%A4%D7%99%D7%97
האם הכיוון הזה נכון וכדי להיכנס לזה?
אשמח לכל מידע.
תקשיב בסופו של דבר אצלי הבעיה הייתה הצינורית הקטנה שעולה מהטורבו לחיישן לחץ שיושב מתחת לחלון הקדמי בתוך המכסה מנוע ,
פתרון שני שהיה לי גם אז ככה כני לא יודע במדויק אבל הפתרון הראשון פתר הרבה הבעיה השנייה שלי הייתה בממיר הקטליטי שעושה הרבה בעיות בסוג של הדיזל , צריך כל טיפול לפרק את החיישנים של הממיר הקטליטי 3 חיישנים שנכנסים לממיר וניתנים לפירוק ולנקות אותם ואת התושבת שלהם עם ספריי קרבורטורים , אם עושים כל טיפול לכ תהיה בעיה פתר את הבעיה שיש בממיר לכמה וכמה אנשים שאני מכיר .
לילה טוב מקווה שעזרתי :)
שלום רב
מקפיץ את הנושא כי יש לי כרגע בדיוק את אותה בעיה, באותו רכב, 146 אלף ק"מ.
התחברנו למחשב וקיבלנו קוד תקלה - P1299 - Low Pressure from turbo
המוסכניק לא באמת יודע מה הסיבה והוא מעדיף לבדוק את הנושא לפני שהוא מתחיל לפרק סתם.
אני לא יודע אם זה קשור, אך קרה פעם פעמיים שבעמידה מיד לאחר התנעה הרכב נחנק ונכבה, אם מתחילים מיד בנסיעה זה לא קורה, בנתיים.
אותו שירשור נפתח גם פה וכולל גם פתרון:
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?433954-בעיה-תוך-כדי-נסיעה-מערכת-מנוע-פאג-רו-2008&highlight=%D7%A4%D7%90%D7%92%27%D7%A8%D7 %95+%D7%A4%D7%99%D7%97
האם הכיוון הזה נכון וכדי להיכנס לזה?
אשמח לכל מידע.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.