צפייה בגרסה מלאה : טיול 4X4 לילדים חולי סרטן
yuviveamitay
27-06-12, 13:16
שלום לכולם
אני מארגן טיול 4X4 של יום אחד בצפון לילדים חולי סרטן.
מחפש ג'יפאים שיצטרפו לטיול עם הרכב שלהם, שיפנו יום אחד למען מטרה חשובה ושיבואו עם הרבה מצב רוח.
מוזמנים לפנות אלי
0524209112
או
[email protected]
יובל, תן קצת יותר פרטים: מתי, כמה, דרך איזו עמותה, איזור?
yuviveamitay
28-06-12, 09:35
היי עופר
דבר ראשון תודה.
היכן? אני בונה את המסלול עם מדריך טיולים בימים אלו
תאריך? עדיוון לא סגור הרמטית, לקראת סוף החודש באמצע השבוע על מנת לאפשר גם לילדים דתיים להצטרף.
גוף מארגן? אני :)
אני בוגר טרי של המחלקה האונקולוגית וכל משאביי הולכים כרגע לעזרה למי שצריך את זה.
בשבת ה 23.6 היה האירוע הראשון שלנו בחורשתא - אירוע התרמה בהשתתפות כל מיני אמנים.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.399793913400134.87980.19438911394 0616&type=3
הטיול הזה זה הפרוייקט הבא שלי.
אודיע לך על ההמשך ברגע שיהיו יותר פרטים, אם תרצה כמובן :)
עמית שלום,
יש כאן הרבה חברים עם רצון טוב לעזור ולתרום.
אני אישית מתנדב והתנדבתי להמון פעילויות של זק"א, גיבורים קטנים עזר מציון ואחרים.
ממליץ לך לקרוא מעט חומר, יש מספר פרמטרים שאתה צריך לקחת בחשבון, להלן חלקם הקטן:
1. הטיול חייב להיות בעבירות קלה - מדובר על נוסעים ללא נסיון בכלל ולפעמים עם מכירים ומצבי רוח משתנים.
2. אזור, ממליץ אזור המרכז, תמיד יבואו מהמרכז, דרום וצפון (לראיה גיבורים קטנים מגייסים תמיד כ 100 ג'פים + 50-60 טרקטורונים )- תחשוב על אזור תל חדיד או יער בן שמן.
3. רצוי ביום שישי, יבואו יותר.
4. תפנה לכל מני יצרנים, הם ישמחו לתרום (ממתקים, גלידות, שתייה, הפתעות וכיו"ב).
הבעיה הגדולה שלך היא נושא הביטוח.
לאירוע כזה אין ביטוח, ולנו כנהגים זה מהווה בעיה.
תבדוק מה עושים ואיך וכמה זה עולה.
דבר נוסף, תאתר יועץ בעל רשיון בטיחות - חשוב מאוד באירועים כאלו נושא הבטיחות, חלילה שאף אחד לא יפגע.
מאחל לך המון בהצלחה בפרויקט הזה.
כשתיהיה מגובש, אפגיש אותך עם מישהו שישמח לעזור לך בהמון נושאים ובעיקר בלוגיסטיקה (שולחנות, כיסאות, מוזיקה וכד')
yuviveamitay
29-06-12, 08:44
קובי שלום.
תודה על הטיפים קודם כל.
לגבי הפרמטרים שציינת:
1. לגבי העבירות זה ברור, בגדול זה יהיה טיול שבילים בעיקר, כשאני מעדיף לסיים אחה"צ המוקדמים ומשם להמשיך לחוף הים או פרק מים או משהו בסגנון.
2. אזור - האזור ייבחר באמת לפי מיקום הילדים, אני בקשר צמוד ושוטף עם הדוברת של קופ"ח ושבוע הבא אני אהיה יותר חכם לגבי זה. אני לא בטוח שאני רוצה בשלב הזה טיול של כל כך הרבה כלים
3. כרגע התאריך אם לא ישתנה שום דבר הוא ה 25.7 - יש לנו מדריך טיולים מדהים וזה התאריך שהוא יכול :)
4. יצרנים - אני יודע אני בקשר עם כמה (אשמח אם יש רעיונות לעוד).
ביטוח - אחד החברה שהתנדבו הוא בעל סוכנות ביטוח והוא גם יכסה את כל הנושא הביטוחי של האירוע. בגדול אין עם זה בעיה מכיוון שהנהגים עושים זאת בהתנדבות ולכן אינם נכנסים לקטגוריה של נהג רכב ציבורי ולכן כל ביטוח חובה מכסה את הנוסעים ברכב.
יועץ בטיחות - צודק מיליון אחוז אני עובד על זה :) אם יש פה מישהו כזה - אל תתבייש...
אם יש לך עוד דברים שעולים לך בראש אני צמא לכך
ותודה תודה תודה לכל הפונים
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.