PDA

צפייה בגרסה מלאה : ניסיון גניבה?

ישי.פ
10-07-12, 05:46
תראו מה מצאתי ליד הג'יפ זה מה שאני חושב שזה?!

raanan
10-07-12, 06:02
חפש סימנים על גומיות החלונות הצדדיים (מעיכה, צביטה , קרע טרי או נקודות נקודיות ביחס לשאר הגומי) אולי תוכל לאשר החשדות שלך.

רענן
נ.ב - מקווה שזה לא קשור לשיתוף המידע פה בפורום לשיפורים והמצב התחזוקתי.

ישי.פ
10-07-12, 06:11
חיפשתי, אין סימנים אבל יכול להיות שנרתעו ואני לא אפרט.

ניר ל
10-07-12, 07:05
הנרקומן/ סודאני שניסה לפרוץ אלי לרכב היה פחות מתוחכם, הוא ניסה לשבור את מנעול הדלת וגרם גם לנזקי פח.... עדיף כבר שהיה שובר חלון. אסור להשאיר שום דבר שעלול לסקרן אותם , כולל תושבות חלון לgps וכו׳ .

אמיר ב.א
10-07-12, 07:13
כן , זה כלי פריצה לרכב ,
בוודאות.

savyon
10-07-12, 07:16
רענן,
נראה לי שאתה קצת מגזים וזורע בהלה מיותרת,
הגנבים לא באמת נמצאים בפורום, מאתרים אנשים טובים ויסודיים, מבררים מה יש להם, אח"כ איפה הוא גר וכו'
אתה יודע, ברובם הם כולה גנבים, יש הזמנה לסופה, מסתובבים מחפשים, מוצאים, יושבים לידה קצת ויאלה, נוסעים.
ואם זה לא על פי הזמנה מראש אז זה ע"פ הגחמה הרגעית או הפריטים שיש בפנים.

סביון

landY
10-07-12, 07:26
אם הגנבים מסתובבים בפורום, והרי ידוע שגם השוטרים מסתובבים בפורום... איך זה שהם לא תופסים אותם?

ישי.פ
10-07-12, 07:31
כבר כתבתי פה בעבר, שלפני כמה חודשים פרצו לי לרכב וניסו לגנוב אותו.
אני "שיפרתי עמדה" אבל מסתבר שמישהו מאוד חם על הרכב שלי זה לא ברור לי, זאת כולה סוזוקי מצ'וקמקת.

raanan
10-07-12, 07:44
רענן,
נראה לי שאתה קצת מגזים וזורע בהלה מיותרת,
הגנבים לא באמת נמצאים בפורום, מאתרים אנשים טובים ויסודיים, מבררים מה יש להם, אח"כ איפה הוא גר וכו'
אולי אתה צודק. אבל,
חשדנות וזהירות עדיפים על שאננות "ויהיה בסדר ..."

רענן

tzagi
10-07-12, 07:54
סלים ג'ים לחובבנים, ילדים.

yes1952
10-07-12, 08:07
בוקר טוב
ראשית לסביון-אף אחד לא מעורר בהלה-זו עובדה שמנסים לדלות כאן מידע-בין אם זה מפרסמים-גנבי רכב-מס הכנסה-משרד התחבורה משטרה ועוד
זה לא בגלל ו/או רק הפורום שלנו -זו כל הרשת-
ישי---זה כלי פריצה פשוט ויעיל אל תקל ראש
ולכל חברי כאן בפורום---כרגע בדרום יש מעט רגיעה בנושא גניבת רכבים בכלל ו כפולי הנעה בפרט
מורגש לחץ בצפון ובשרון--
גנבי הרכב לא יפסיקו את הגניבות והמשטרה תמשיך לעשות רק מה שהיא מסוגלת לעשות--בסך הכל אנו אחראים לרכבים שלנו וכל הממגן יותר שקט יותר
יוסי

סופת המדבר
10-07-12, 09:21
למה לא לקחת את זה למשטרה (עם כפפות או עם איזה פלייר) להסביר להם מה זה ויחפשו על זה טביעות אצבעות

Neilman
10-07-12, 09:53
ואז הם ימצאו את זה במאגר טביעות האצבעות, ירימו שני מסוקים לאוויר (רק כגיבוי לשני צוותי היס"מ ושלושה צוותי הימ"מ שהם ישלחו), יתפסו את הגנב ואז ישפטו אותו והוא יקבל 5 שנים בכלא..... כן.... בטח....
לי גנבו רכב של 20,000 שקל שלא היה מבוטח, במקרה (באמת במקרה) תפסו את הגנבים שלו כשהם ניסו לפרוץ לרכב אחר.... אתה יודע מה יצא לי מזה? טלפון מהמשטרה שאמר לי שהרכב שלי נמצא שרוף ברהט... קיבלתי פיצוי? משהו? קיבלתי רק ##%@#$, זה מה שקיבלתי....
המשטרה לא רוצה לעשות כלום, כולם יודעים מי גונב ולאן זה הולך אבל זה לא מעניין אף אחד... חוץ מאותך, האזרח, אבל מי אתה בכלל??
רק היום פירסמו בעיתון כתבה על אזרח שצילם ניידת משטרה חונה בחניית נכים, הוא צילם אותם והעיר להם על זה, ובתגובה השוטרים רצו לעצור אותו כי הוא לא מצא את הת.ז. שלו.... אתה מצפה שהחבורת דפרים הזו תעשה משהו עם הכלי פריצה הזה??

דרור ברלי
10-07-12, 14:28
כן, זה כלי פריצה. הכי פשוט ויעיל שיש.
וכן - האוטו שלך כנראה על הכוונת. ככה זה מתחיל. סמיכות אירועי הכמעט גניבה/פריצה מעידה שמישהו חושק דווקא ברכב שלך וסימן אותו.
ועכשיו הכדור במגרש שלך. תעשה משהו בנידון ומהר, כי בסוף הם יצליחו.

או שתחביא אותו, או שתשבור שגרה כל הזמן, או שתמגן אותו בברזלים כבדים ומרעישים שיקשו על ההזזה שלו (סנדלים, שרשרת כבדה, כל מיגון פיזי שעשוי מברזל עדיף על כל המיגונים האלקטרוניים ועל כל מערכות האיתור - אם הרכב אותר בחברון או בדהריה או ברהט או בלקיה או בביר הדאג', אתה חושב שמישהו באמת ייקח סיכון וייסע לשם להוציא אותו עבורך?...)

או שתתכנן להם הפתעה משלך... כלב טורף, זרם חשמלי, מטען נפץ... מה שתרצה בהנחה שאתה מודע לתוצאות ומוכן לקחת אחריות עליהן... אבל כל עוד הם לא על-חם בתוך האוטו, באמת אין מה לפנות למשטרה כי היא לא תעשה כלום - וזה משום שבאמת אי אפשר לצפות מהמשטרה שתשכיב מארב ליד כל אוטו שבעליו טוען שהוא "על הכוונת" של גנבים. זה לא איום ברצח (וגם במקרי טענות על איום ברצח המשטרה לא בדיוק ממהרת לפעול) ואת זה אני אומר עם כל "אהבתי" למשטרה הזו.

gp1
10-07-12, 17:05
ואז הם ימצאו את זה במאגר טביעות האצבעות, ירימו שני מסוקים לאוויר (רק כגיבוי לשני צוותי היס"מ ושלושה צוותי הימ"מ שהם ישלחו), יתפסו את הגנב ואז ישפטו אותו והוא יקבל 5 שנים בכלא..... כן.... בטח....
לי גנבו רכב של 20,000 שקל שלא היה מבוטח, במקרה (באמת במקרה) תפסו את הגנבים שלו כשהם ניסו לפרוץ לרכב אחר.... אתה יודע מה יצא לי מזה? טלפון מהמשטרה שאמר לי שהרכב שלי נמצא שרוף ברהט... קיבלתי פיצוי? משהו? קיבלתי רק ##%@#$, זה מה שקיבלתי....
המשטרה לא רוצה לעשות כלום, כולם יודעים מי גונב ולאן זה הולך אבל זה לא מעניין אף אחד... חוץ מאותך, האזרח, אבל מי אתה בכלל??
רק היום פירסמו בעיתון כתבה על אזרח שצילם ניידת משטרה חונה בחניית נכים, הוא צילם אותם והעיר להם על זה, ובתגובה השוטרים רצו לעצור אותו כי הוא לא מצא את הת.ז. שלו.... אתה מצפה שהחבורת דפרים הזו תעשה משהו עם הכלי פריצה הזה??

מה אתה רוצה מהמשטרה ? מה אתה יודע בכלל ? שב קצת ודבר איתם , עם מפקדים ושוטרים ( עם הכחולים ועם המג"בניקים שמשרתים בתחומי הקו הירוק) . צריך המון אבל ממש המון וקיצוני כדי שהשופטים הנחמדים לא יחזירו את הגנבים לרחוב. השוטרים גם כשיודעים את שמות הגנבים ובאיזה רכבים הם מגיעים ולאן , לא ממש יכולים לעשות הרבה, מפני שלגנבים יש את מלוא זכויות האזרח +++ וגם אם כדי לברוח מהמשטרה הם יינגחו את הניידת עם הרכב הגנוב, לשוטר אסור לפתוח באש , ואולי שמעת או ראית שלא מזמן השתחרר מהכלא שוטר שירה בגנב ידוע שמגיע ממשפחה ידועה לא פחות http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/342/209.html
http://www.mako.co.il/news-law/legal/Article-86d9aadef0dc531018.htm שלחת לו מכתב תמיכה ? באת לתמוך בו ?

לא אני לא שוטר . אבל רואה את הפעילות הרבה שלהם נגד גניבות הרכב והחקלאות, ואיך השופטים מכניעים אותם שוב ושוב. דרך אגב , לגנבים יש שיטות מגוונות ומתוחכמות עם מגוון גדול של משתפי פעולה בכפרים ברחבי הארץ . שלמשטרה אין צ'אנס מולם.

asafk
10-07-12, 20:24
בדיוק אתמול גירד לי נורא בגב. אבל הגמישות כבר לא מה שהיה פעם. אז מצאתי מין חוט ברזל כזה, וכופפתי אותו שאני אוכל לגרד בגב בקלות. אחרי זה כבר לא גירד לי בגב אז השארתי אותו על המדרכה, והלכתי להביא כוס מים מהקיוסק. אבל גם הזכרון כבר לא מה שהיה פעם, ושכחתי איפה השארתי את המגרד גב שהכנתי.
אתה יכול לשמור לי אותו לפעם הבאה שאני באזור?

אסף.

GodsFather
10-07-12, 20:42
לא אני לא שוטר . אבל רואה את הפעילות הרבה שלהם נגד גניבות הרכב והחקלאות, ואיך השופטים מכניעים אותם שוב ושוב. דרך אגב , לגנבים יש שיטות מגוונות ומתוחכמות עם מגוון גדול של משתפי פעולה בכפרים ברחבי הארץ . שלמשטרה אין צ'אנס מולם.

השופטים משחררים כי התביעה הם סנדלרים והשוטרים שעוצרים גם לא תמיד דואגים לעשות את המעצר על פי הנוהל ואז כל מה שצריך זה לדעת את החוק. אז הגנב קצת יותר חכם מכל הארגון הענק והחזק הזה והדוד שלו שעשה תואר במשפטים מוציא אותו צ'יקצ'ק ובחינם. בנוסף לזה כמובן השופטים עצמם שחוקים כי נמאס להם לשחק בקקי אז יאללה לשחרר כי אין עילה להחזיק אותו. בתכלס, תראה מה קרה היום עם אולמרט ותבין - הפרקליט הראשי יצא סנדלר, אז מה אפשר לצפות ?

-->