צפייה בגרסה מלאה : נזילה במחזרי שמן
שלום לכולם , נזילה בשני מחזרי שמן קדמי ואחורי במנוע,לא משהו רציני אבל מלכלך את החניה.האם למישהו יש ניסיון או מידע לגבי תוספים שעוזרים,לפני שמתחילים לפרק.הרכב v8 98,תודה
יורם-דרומי
11-07-12, 20:04
מניסיון - אין כמו להחליף לחדש
הייתה לי שלולית קבועה בחנייה בחצר - היום אינה - לא נמצאת,,,
רק להחליף לחדש.
כאשר תוריד את הישן, תבדוק מה המצב של אותו המקום בגל הארכובה שבו מחליק המחזיר. עם הזמן נוצרים שם שקעים וחריצים. מומלץ לשפשף קצת עם נייר זכוכית עדין מאוד ובהרכבת המחזיר לא להושיב אותו עד הסוף אלא לעצור חצי סנטים לפני. וכמובן לא לשקוח לשמן את המחזיר לפני הרכבתו אחרת הוא ישרף בדקה הראשונה של העבודה עד שהשמן מגיע עליו.
תודה על התשובות. את הפתרונות הנ"ל אני מכיר ועדיין אני שואל לאחר קריאה באינטרנט בפורומים בחו"ל, ישנם חומרים באיכות גבוהה מאוד כתוספים לשמן עפ"י פרסומים זרים, יכולים לתת מענה לנזילה קלה במחזירי שמן ולחסוך פירוק בטח במחזיר האחורי. האם מישהו התנסה או מכיר בארץ?
אין פתרונות קסם.
אתה מעוניין באיזה חומר שיגרום לשמן להיות יותר סמיך וכך תגרום לנזקים למנוע- פשוט לא גישה נכונה...
עדיף שינזל ותוסיף שמן מאשר שתהרוס את המנוע.... שים קרטון בחנייה...
אלה חומרים המיועדים לאנשים שמוכרים את הרכב... לא לכאלה שרוצים גם להשתמש בו לאורך זמן...
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.