PDA

צפייה בגרסה מלאה : המלצה ומילה טובה על בעל מקצוע - מ.פ. מרכז הצנרת

אמנון
23-07-12, 17:27
במסגרת השיפוץ של הג'יפ, עלה הצורך לייצר צנרת הידראולית לסבה של מגבר הבלם להידראולי (הידרובוסטר).
אחרי שהתאכזבתי מאוד מטכנו צינור, בעיקר בהיבט המחיר הגבוה שדרשו ממני על העבודה (ובאתי אליהם מסודר, עם שרטוטים מדוייקים), ביקשתי המלצה מאסף קציר על בית עסק לצנרת.
אסף המליץ מנסיונו על מ.פ. מרכז הצנרת. הם יושבים בהרצל (קרוב לחיתוך עם קיבוץ גלויות). הגעתי לשם, קיבלו אותי בסבר פנים יפות, הקשיבו לצורך, ידעו להמליץ לי על שינויים\תוספות רצויות, עשו לי את העבודה במקום, תוך כדי שהם משתפים אותי בתהליך הייצור כדי שייצא בדיוק כמו שאני רוצה.
המחיר היה פחות מחצי! ממה שטכנו צינור הציעו לי. על איכות העבודה והחומרים שבשימוש אצלם אין על מה לדבר, מעולה.

לאחר מכן חזרתי אליהם עם צינור בלם שהייתי צריך לייצר, שוב היחס, השירות והאיכות היו מעולים, וגם המחיר.

אחרי תקופה שבה חיפשתי רבות כתובת מתאימה לצרכים שלי בתחום הצנרת, מצאתי בדיוק את מה שחיפשתי.

את העסק מנהלים איתמר ומשה.
לי אישית עזר איתמר.
http://www.mf-p.co.il/

ממליץ בחום לכל צורך בתחום.

אמנון.

omri_t
23-07-12, 20:47
+1
אני מכיר אותם כבר כמה שנים, ותמיד קיבלתי שירות אמין ומקצועי ומחיר הוגן.
גם כאשר הייתי צריך דברים מיוחדים והם יכלו בקלות "להשחיל לי" מחיר- הם היו הגונים ועשו שמניות באוויר לייצר לי שרציתי.
בהשוואה לטכנו-צינור הם עובדים בחינם והאף לא בעננים.

ממליץ על מ.פ בחום. גם מהבחינה המקצועית, גם מהשירות וגם מהמחיר. יש כאלו שכיף לשלם להם.

רוכברודאו
23-07-12, 21:00
+1
ייצרו לי ניפל מיוחד לסעפת יניקה במחיר סופר הוגן והוסיפו חיוך. הייתי מוכן לשלם כפול בלי למצמץ

zviki
23-07-12, 22:25
לקוח שלהם שנים רבות, מתוקף תפקידי במקומות העבודה ולאחר מכן כלקוח פרטי. זו כבר הפעם השניה שאני ממליץ עליהם בפורום.
"תותחים מכל הבחינות" וכל מילה נוספת - מיותרת.
אפילו בעיית החניה במקום הפרובלמטי הזה-נפתרה.

yes1952
23-07-12, 22:52
תענוג לראות שבכל הכאוס עוד יש כמה שמורות טבע של אנשים הוגנים
תודה על המידע
יוסי

lizard
23-07-12, 23:09
הם אחלה, את כל עבודות הצנרת שאני צריך אני עושה אצלם.

אמנון
23-07-12, 23:19
אפילו בעיית החניה במקום הפרובלמטי הזה-נפתרה.

ספר ספר, איפה אתה חונה?

zviki
23-07-12, 23:39
בהתחלה הייתי נכנס למגרש החניה בתשלום -40 מטר מהמקום. עד שהוא אמר לי פעם -"טמבל, אתה לא רואה שמיד אחריי ימינה יש מגרש ריק והוא שלי [או אני שותף בו , פשוט לא זוכר] ושמור ללקוחות"
{נכון ללפני מס' חודשים והכוונה בצד שלו]

tooshey
24-07-12, 07:37
יצא לי לעבוד עם מרכז הצנרת וגם עם טכנו-צינור (וגם אחרים שעוסקים בתחום),ולא כגורם פרטי על פרויקט קטן ובודד.
אני מצטרף למחמאות על מ.פ. מרכז הצנרת.
אולם לא הייתי מזלזל בטכנו-צינור. אלי חפץ והצוות שלו מטכנו -צינור פתרו לי "ביצים מרובעות" שאף אחד אחר לא הצליח.

בברכה,טושי

omri_t
07-02-23, 13:26
עברו הרבה שנים, אבל ההמלצה נשארת.

קניתי לגנרטור מיכל דלק פלסטיק מאתר בארץ. רק שההברגה של היציאה לא התאימה לי לכלום.
הלכתי ל מ.פ מרכז הצנרת.
אני מזדמן מתמיד.

משה, כמו תמיד, עצבני קצת על העובדים אבל לבבי וקשוב ללקוח הלך איתי לבית המלאכה, עשה הברזה חדשה, התאים אביזרים ושיחרר אותי בסכום הגון במיוחד.

כמו תמיד, מנסה למצוא את הדרך הפשוטה לפתור בעיה גם אם צריך לחרוט או לייצר משהו מיוחד.

באמת בעל מקצוע נהדר שעובד מהלב.
ממליץ שוב בחום.

מ.פ מרכז הצנרת
הפטיש 1 ת"א

המשוטט
07-02-23, 17:09
מדי פעם יוצא לי לעבוד איתו

מצטרף בחום להמלצות

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

ishc
07-02-23, 18:31
גם אני לקוח מרוצה שמשה פתר לי בעיה קאסטום מייד בסכום סביר.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

-->