צפייה בגרסה מלאה : מישהו שמע על מבצע לסט בולמים - קפיצים (טרופר ארוך)?
מחפש להחליף סט בולמים וקפיצים אחוריים לטרופר ארוך 2002.
לאור המלצות, אני מחפש אולדמן. אם יש משהו אחר מומלץ (באותו סטנדרט), אשמח לשמוע.
הייתי מעדיף לקנות ממישהו פה באתר. מישהו מוכר?
לא מובן. אתה מחפש סט משומש ? או המלצה לסט חדש ?
בנוסף, האם אתה מחפש סט תחליפי לאורגינל ? או סט שכולל הגבהה (2" זאת ההגבה השכיחה) ?
רענן
לא מובן. אתה מחפש סט משומש ? או המלצה לסט חדש ?
בנוסף, האם אתה מחפש סט תחליפי לאורגינל ? או סט שכולל הגבהה (2" זאת ההגבה השכיחה) ?
רענן
מחפש סט חדש (בולמים, קפיצים אחוריים). זכור לי שראיתי פרסומת למבצע, אבל אני לא זוכר איפה.
בינתיים הצעת מחיר שקבלתי עומדת על 6500 ש"ח כולל מע"מ, התקנה וכיוון פרונט. נראה לי קצת מוגזם.
לגבי ההגבהה, אני מאוד מתלבט ואשמח לשמוע דיעות. באופן כללי, ביומיום הרכב נוסע על כביש ע"י אשתי.
תודה לעוזרים,
יובי
יש ברשותי סט בולמים טאפ דוג וקפיצים שהיו בשימוש חצי שנה ומתאימים למטרה הנ"ל במחיר מעולה טל: 0528985146 אלי לא בשבת.
מחפש סט חדש (בולמים, קפיצים אחוריים). זכור לי שראיתי פרסומת למבצע, אבל אני לא זוכר איפה.
בינתיים הצעת מחיר שקבלתי עומדת על 6500 ש"ח כולל מע"מ, התקנה וכיוון פרונט. נראה לי קצת מוגזם.
לגבי ההגבהה, אני מאוד מתלבט ואשמח לשמוע דיעות. באופן כללי, ביומיום הרכב נוסע על כביש ע"י אשתי.
תודה לעוזרים,
יובי
אצלי מורכבים רביעיית בולמי קוני מונוטיוב על מצב קשיחות אמצעי.
מאחור קפצי קינג ספרינג המגביהים ב 2" . מקדימה נמתחו מוטות הפיתול בהתאם.
התנהגות הטרופר כעת טובה יותר מהמקור בכביש (פחות "מתפלל" בבלימה והאצה, פחות נוטה הצידה בסיבובים). בשטח זה כבר אופרה אחרת ...
אני ממליץ בחום על הסטאפ הזה.
סטאפ טוב יותר וכמובן יקר יותר, בולמי FOX (הבנתי שעכשיו המחירים יותר שפויים וקרובים יותר (מלמעלה) לסט של אולדמן וקוני)
רענן
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.