צפייה בגרסה מלאה : ניתוק טלפון של סלקום מהאוטו -איך?
אני רוצה להעביר את הטלפון של סלקום מה-GMC לסופה
פירקתי הכל באופן מסודר וגיליתי שני חוטים שמגיעים עד לאיזור ההגה--לי זה נראה כמו חוט של הפלוס ועוד חוט שמנתק ומחבר עם הפעלת הסוויץ'
א--האם אני צודק?
ב--האם לאחר הניתוק אפשר להזין את הטלפון הזה דרך שקע מצית?
תודה לעונים
יוסי
תוכל להזין את הטלפון משקע המצית באמצעות מטען לסוללרי הננעץ בשקע,גרושים בתחנות הנוחות אשר בתחנות הדלק . מגיע כבר עם נתיך, קח אחד עם נורית ביקורת אדומה. זה כבר היה קיים לפני דיבורית העריסה הקבועה עם הרמקול הניפרד.
צביקי
תקרא שוב בעיון--אני רוצה לפרק את הטלפון דו ולהרכיב בסופה
במקום החיבור הקבוע שלו לעשות לו חיבור מתנתק
נא עצותיך בהתאם והדרכת כמובן שהיא יותר מחשובה
זה טלפון ספיריט?כזה שמורכב קבוע ברכב
הכל כבר פורק למעט שני החוטים שכתבתי למעלה
יוסי
לא ידעתי שאתה מתכוון לספיריט, חשבתי לנייד. את שני הספיריטים שיש לי הרכיבו לי בסלקום, רציתי שתהיה לי אחריות עבורם וראש שקט. מאחר ויש לי ביטוח לטלפון הנייד עלות ההתקנה הייתה 0 . או נמוכה משמעותית ביחס למי שאין לו ביטוח על הנייד.
הגעתי למסקנה שתשלום עבור ביטוח לסלולרים מצדיק את עצמו. 80.000 פעם כבר נפל לי הטלפון לאסלה,או אובדן וקיבלתי חדש ללא שום בעיה- עם קצת לחץ פיזי מתון.
זה המכשיר היחידי במשק הבית שאני משלם עבורו ביטוח..משתלם לי
יוסי,
כמו שאמרת חוט אחד מחובר למתח קבוע (זכרון של הטלפון, צרכן קטן),
וחוט אחד מחובר למתח בסוויץ' פתוח, שמדליק אוטומטית את המכשיר ומזין אותו במהלך השימוש וההמתנה בנסיעה.
אם אתה רוצה לעשות חיבור מתנתק, הבעיה שלך היא המתח הקבוע (גם שהסוויץ כבוי), ובשביל לעשות דבר כזה, אתה תצטרך להכין שקע יעודי.
אישית, לא הייתי ממליץ לך לעשות את זה, כי נניח שאתה מכין שקע מצית שמוזן תמידית, פעם אחת שתשאיר צרכן מחובר אליו בטעות בלילה, המצבר יפרוק.
את החיבורים עצמם אתה לא חייב לבצע ליד ההגה, אתה יכול להתחבר גם לצמה של הרדיו, או להזנה של השקע מצת, כמובן עם פיוזים של 1\2 אמפר בין הטלפון לחיבור.
אני בשבוע שבר פירקתי את הספיריט מהרכב שלי לחלוטין, והתקנתי דיבורית אלחוטית איכותית שמתחברת אוטומטית לטלפון שלי.
אם המכשיר הסלולרי שלך תומך בלוט'ות, אני מציע לך לאמץ את המעבר. אם אתה צריך עזרה, אני לשירותך.
השאלה היא מה המטרה שמכשיר ספיריט יהיה ניתן לניתוק אם הוא מחובר באופן קבוע על הדשבורד?
אביעד
המטרה כמובן להוריד את הספיריט מה-GMC ולהעביר לסופה
אני לא כל כך אוהב BT ברכב פתוח משיקולי שמיעה שלי ושל המדברים איתי
בתוכנית -למקם את הרמקול במקום אחד ואת המקרופון קרוב לראש--לא חסרות אפשרויות
חן חן על ההסבר-וכן אשמח לסיוע
יוסי
יוסי ידידי, מה יותר פשוט מלבדוק את 2 החוטים בנורית ביקורת\רב מודד? לפי התיאור שלך, ההשערה שלך הגיונית מאוד, בהתבסס על ניסיוני מניתוק ופירוק של כמה דיבוריות בעבר וגם ספיריט אחד אין סיבה לחיבור של משהו אחר לאיזור עמודת ההגה\סוויץ'. לפני החיתוך תבדוק נוכחות מתח בסוויץ' פתוח וסגור, ושלום על ישראל.
דא"ג, מה צבעי החוטים?
קובי
ערב טוב
החוטים אדום וירוק--קובי בדיוק כך עשיתי וניתקתי
כמו כן השארתי על החוטים שנשארו פתק בו כתוב מי ומה ולמה
תודה
יוסי
razzamataz
07-08-12, 23:36
אביעד וקובי צודקים (בעוונותי הייתי מתקין דיבוריות, ולא הרבה השתנה עם הספיריט מימי העריסות נוקיה)
בכל אופן יוסי, לא הבנתי למה לא להתקין כמו שהיה? מזתומרת חיבור לא קבוע מתנתק
אני מבין שהאוטו פתוח אבל האם לכל מקום תקח את הספיריט איתך? ואתה יודע שאם תנתק אותו כל פעם אז הזכרונות (שיחות שנעשו) נמחקות
אתה כן יכול להתקין סוויץ על הפלוס ואז המכשיר מנוטרל, אבל עדיין הסים שם!
דרך אגב מכשיר (טלפון) עם רמקול ומיקרופון איכותי ומותקן על זרוע טובה יתן לך אחלה תוצאה בסתם לדבר ברמקול
כמו כן גם בלו'טות איכותי בעל רמקול חזק
הבנתי כיצד לחבר
חוט אחד ילך לשקע והשני קבוע כדי שלא ימחקו הזכרונות(שעה ,תאריך וכו')
התקע הנייד הינו לנוחיות גרידא
בהזדמנות אעשה סדר טאעלה תמונות של הסידור הפנימי של סופי
תודה(ספר רז ספר)
יוסי
razzamataz
08-08-12, 00:29
אז למה לבזבז שקע
תעשה חיבור למצבר, לבית הפיוזים, או לסוויץ עם פיוז מתאים , שקע תקע קטן ו\או סוויץ on\off
תחשוב שיום אחד תרצה להטעין משהו, או לחבר פנס וגם לדבר בטלפון....בעולמנו אנו יהיו רק עוד ועוד מכשירים שרוצים שקע מצית
ולא שכחתי לגבי הספר, אני נוסע מראיון עבודה לראיון עבודה....היום שעברתי את מחלף גהה אמרתי שיט...אבל הייתי שם בשעה 5 בבוקר בדרכי לקטורה, ובחזור הייתי גמור
אבל בקרוב....
ודרך אגב, הכי אהבתי את ה"השארתי פתק" בהודעה הקודמת שלך, עוד לא יצא לי לקבל רכב עם פתקים מה זה כל חוט :)
אבל יוסי,
סופה פתוחה לא?
מי ישמע אותך????
בוקר טוב
אחרי שלוש יממות נהדרות של הבנת מערכת החשמל של הסופה והבנה מה כל החוטים החתוכים שיש שם(תוכנית חשמל יש לי)
ניצלתי חלק מהחיבורים שהיו יעודיים למכשירי הקשר-הוספתי לי חדשים
חיברתי את אורגן השקעים(3 מפצלים המורכבים על לוח פרספקט מגובים בפיוז רב כח)
הספיריט עובד כמו שעון בעזרת העצות שלכם(חוט ירוק של הזכרון מחובר קבוע)
המנשא של המירס מחובר ועובד יפה מאוד (היתה תקלה וחתכתי בטעות את חוט המיקרופון(שניר בגלל זה לא שמעת אותי)
ולמה צריך דיבוריות?
לא להתפס מדבר בטלפון נייד בזמן הנהיגה-לתת מענה מיידי למתקשר-ואם לא שומעים בגלל הרעש ,לרדת מהכביש ולדבר בבטחה
למה?כי זה אני ורשיון הנהיגה שלי חשוב שלי
תמונות כרגיל אולי בהמשך(עצלנות גרידא)
יוסי
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.