PDA

צפייה בגרסה מלאה : התקנת דוד של אגזוז לסיקס

אביעד_הלאלי
06-03-05, 21:14
שלום לכולם!
התגלגל אליי דוד של אגזוז של פורד אסקורט (מנוע 1600), הדוד במצב מאוד טוב, ושלי עושה המון רעשים, וכולו קרוע.
אז חשבתי אולי להרכיב אותו במקום.

מס' שאלות:
א. כדאי?
ב. מתאים?
ג. כיצד מתקינים? ריתוך/הברגות?
ד. כמה עולה חדש היום כולל התקנה?

אם לא מתאים אוכל למשוך את זה עוד זמן מה כי לאוטו שלי צליל מגניב. אבל אם אפשר אז עדיף שיהיה שקט יותר...

six 4 life
06-03-05, 23:20
אביעד
אל תעשה את זה.
גם אם הדוד יתאים פיזית לצנרת האגזוז שלך, הוא לא יתאים למנוע.

התקנה של דוד יעודי למנוע בעל נפח 1600 סמ"ק תוריד משמעותית מביצועי המנוע שלך.

סחוב עם הדוד הנוכחי כמה שאתה רוצה
וכשישתחרר קצת כסף תחליף לדוד יעודי למנוע אמריקאי בעל נפח כשלך-4,300 אצל אגזוזן שנראה לך אמין.

-ארז 8) -

אביעד_הלאלי
09-03-05, 15:53
ארז,
דיברתי עם ערן ואצלו באוטו מורכב דוד של אאודי (שהיה משודך למנוע 1600 או ל-1800) והוא די טוב, לא משפיע על הביצועים ולא מרעיש.
אם אקח את הדוד הזה, אנקה אותו מכל הזבל שיש שם, ואוודא שאין שום חורים ורקבונות, עדיין צריכה להיות בעיה?

או שנשאל אחרת איך אני יכול לודא שהדוד אכן טוב ומתאים לרכב?

אם לא תהיה ברירה אעשה מה שהמלצת אבל אשמח לעשות את זה בהקדם האפשרי לכן כל מי שיודע על עלויות של זה אשמח אם יציין את זה פה. (עדיפות לאיזור הדרום).

נמרוד
09-03-05, 16:28
שמע אביעד, סתם דוד לסיקס לא עולה יותר מ100-150 שקל... דוד עם צנרת חדשה קומפלט (לא כולל סעפת כמובן), מורכב על הג'יפ עם כיפופים כבקשתי, עלה לי בזמנו 300 שקלים... בשביל סכומים כאלו לא שווה להכנס לתיאוריות זרימה, ולא שווה להתעסק עם דוד משומש ורקוב של פורד אסקורט. אם וכאשר תחליט שהגיע הזמן להרכיב מערכת פליטה חדשה, תעשה את זה, חדש, וזהו.

ניר ל
09-03-05, 16:49
תחתוך את הדוד ותבדוק מה הקוטר של המעברים שלו, תשווה את זה לקוטר צינור הפליטה שיוצא מהסעפת שלך. אם הקוטר דומה אז המשתיק מתאים, אם הקוטר קטן יותר אתה מקבל הצרה של מעבר הגאזים שזה בערך כמו לדחוף בננה לאגזוז. אחרי שתדע אם המשתיק מתאים, תזרוק אותו לפח ותשמע למה שנמרוד הציע לך.

אביעד_הלאלי
09-03-05, 16:59
הבנתי. תודה על ההסברים וכנראה שבזמן הקרוב ארכוש מערכת פליטה חדשה...

six 4 life
09-03-05, 17:09
סתם בשביל הידע הכללי,

בסקר טלפוני שערכתי לפני חודשיים-שלוש, בין כמה וכמה בתי עסק
לגביי דוד פליטה לסיקס ללא צנרת,
המחירים נעו בין 350 ש"ח ל450 ש"ח. שוב- לדוד בלבד.

אם מישהו מכיר משהו יותר זול מזה באיזור המרכז, יהיה מעניין לשמוע.

-ארז 8) -

ניר ל
10-03-05, 16:17
המחירים נעו בין 350 ש"ח ל450 ש"ח. שוב- לדוד בלבד.

נשמע סביר,
נמרוד מתקן בשטחים.

נמרוד
10-03-05, 21:44
נמרוד לא עושה סקרים טלפוניים, ולא מתקן במרכז :lol:

גם לא בשטחים, אלא בנצרת, בירת הג'יפים של ישראל.

six 4 life
10-03-05, 22:11
בקיצור בשטחים.

:twisted:

-ארז 8) -

UNIX
05-05-05, 12:00
טוב בגיע תורי מוקדם מהצפוי ולמה?
כי לפני חודשיים בניתי חצי אגזוז חדש (אצל הבן אדם הכי חרא שיש )
עשה לי עבודה של ערבים , אני בבית עם הרתכת האלקטרונית שלי הייתי עושה משהו טוב יותר .
אז אני רוצה לבנות משהו חדש , היציאה צריכה להיות מאחור (ליד מיכל הדלק)
ובכלל מה לדעתכם כדאי? לחפש אחד כזה מוכן אצל סמו שנראה במצב טוב או לבנות אחד חדש מהתחלה ועד הסוף (אם זה אפשרי בכלל ) .

-->