כושי2012
08-08-12, 09:52
שלום לכול שועלי הפורם אני בדילמה קלה ?
יש לי תקציב זעום של 15 K ואני מחפש גיפון לרכב שני .
הרכב הוא ישמש אותי ליום יום וטיולים בערך ב3 פעמים בחודש סופשים כאלה
הנהג העיקרי הוא אני {בן 32 }או בת זוגתי {יש בבית רכב ידני אז זה לא הבעיה }
בטיולים הרכב יכלול אותי ואישתי {לעתיד} ואת הכלב ואולי עוד זוג {סוג השטח בינוני סלעי ובוץ בחורף }
לגבי הקילומטרים :אנחנו גרים בצפון על כביש צפת צומת שבע , אז כול גיחה למרכז {שזה פעמיים לחודש במקס 420 ק"מ }, ובכללי בערך 40 ק"מ ליום
חישוב =בסביבות 21.000 ללא טיולים נעגל את זה ל30 בערך בשנה.
לגבי תנאי סף : ביגלל הסכום הזעום אני לא יכול להיתפנק.
העדיפות לרכב :חסכוני {1:10/11} . אם יש בקטגוריה רכב ארוך זה עדיפות . עלות חלקים לא בשמיים {אני יודע שזה רכב יהיה לפחות 10 ש שנים על הכביש ועוד גיפ שעבד קשה אז זה בלאי של ברזלים }אבל מנסה לא להיכנס לבור ללא תחתית.
ידני/אוט לא משחק {הבנתי שעדיף ידני כי יש קולר לאוט שמחמם עוד מערכות }
בנזין/דיזל מה שהביטוח יותר זול .
אשמח ליעוץ בבחירה של הגיפון כרגע לאחר קריאה של כמה פורומים באתר אני מוצא לנכון להיתעמק על יונדאי גלופר /גרנד ויטרה/קיה ספורטז/ואם היה גימני ארוך אז בכייף :D
אשמח לחוות דעת מיקצועי יותר {אגב אני מכונאי אז את הטיפולים אני יבצע בעצמי רק החלקים יקנו }
בתודה מראש כושי
יש לי תקציב זעום של 15 K ואני מחפש גיפון לרכב שני .
הרכב הוא ישמש אותי ליום יום וטיולים בערך ב3 פעמים בחודש סופשים כאלה
הנהג העיקרי הוא אני {בן 32 }או בת זוגתי {יש בבית רכב ידני אז זה לא הבעיה }
בטיולים הרכב יכלול אותי ואישתי {לעתיד} ואת הכלב ואולי עוד זוג {סוג השטח בינוני סלעי ובוץ בחורף }
לגבי הקילומטרים :אנחנו גרים בצפון על כביש צפת צומת שבע , אז כול גיחה למרכז {שזה פעמיים לחודש במקס 420 ק"מ }, ובכללי בערך 40 ק"מ ליום
חישוב =בסביבות 21.000 ללא טיולים נעגל את זה ל30 בערך בשנה.
לגבי תנאי סף : ביגלל הסכום הזעום אני לא יכול להיתפנק.
העדיפות לרכב :חסכוני {1:10/11} . אם יש בקטגוריה רכב ארוך זה עדיפות . עלות חלקים לא בשמיים {אני יודע שזה רכב יהיה לפחות 10 ש שנים על הכביש ועוד גיפ שעבד קשה אז זה בלאי של ברזלים }אבל מנסה לא להיכנס לבור ללא תחתית.
ידני/אוט לא משחק {הבנתי שעדיף ידני כי יש קולר לאוט שמחמם עוד מערכות }
בנזין/דיזל מה שהביטוח יותר זול .
אשמח ליעוץ בבחירה של הגיפון כרגע לאחר קריאה של כמה פורומים באתר אני מוצא לנכון להיתעמק על יונדאי גלופר /גרנד ויטרה/קיה ספורטז/ואם היה גימני ארוך אז בכייף :D
אשמח לחוות דעת מיקצועי יותר {אגב אני מכונאי אז את הטיפולים אני יבצע בעצמי רק החלקים יקנו }
בתודה מראש כושי