התחברות

צפייה בגרסה מלאה : לקראת מפגש ג'יפולוג 2012

Jeepolog
09-08-12, 20:55
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=2618-%D7%9C%D7%A7%D7%A8%D7%90%D7%AA-%D7%9E%D7%A4%D7%92%D7%A9-%D7%92-%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%92-2012

מאיר רוטברג
12-08-12, 16:04
מיקום מצוין

יניב גולן
12-08-12, 20:20
עכשיו נשאלת השאלה האם הצ'חצ'חים בג'יפ טריפ גם מוזמנים? או שאולי כדאי שנצביע ברגליים...

savyon
12-08-12, 20:31
לשאלתך,
התשובה היא כן.
ואם יהיה מי שיבחר להצביע ברגליים, נכבד את בחירתו.
(באופן אישי אני מקווה שלא יהיו כאלו)

סביון

yes1952
12-08-12, 20:43
יניב גולן
המקור של המילה צ'חצ'ח הינו מרחובותיה של תל אביב הקטנה של פעם
בתחילה היו נערים ערביים שצחצחו נעליים וקראו צ'ח צ'ח בפרוטה
אחר כך היו עולי גרמניה ב שנת 36 שאבדו את רוב רכושם והם דחקו את הנערים הערביים והמשיכו לקרוא צ'חצ'ח בפינף(5)פרוטה
בשנות ה 50 היו אילו שוב ילדי העליות מהמדינות המוסלמיות
בשנות ה-60 היו אילו ילדים מעדות אשכנז-(רומנים-הונגרים-בולגרים(עדיין אשכנז)
תחילת שנות ה-70 הם נעלמו מהנוף-וראו אותם רק ביהודה שומרון ועזה-
היום שוב אתה רואה מבוגרים בני העליה מברית המועצות לשעבר
צ'חצ'ח זו מילה של גאווה-בשנות המיתון של לפני מלחמת הימים היינו מצחצחים נעליים בקרנות הרחובות התל אביבים-
אז היה אמן אחד שאיננו איתנו וזכור בשל פליטת הפה שלו על הצ'חצ'חים-נו והם הרי הרוב-אז מה קרה?העולם נפל?
כולנו בני דת משה -וכולפ כאן בארץ הקודש מתפללים לאותו האל-יהודים מוסלמים ונוצרים
אז אולי די עם הביטויים הללו?
ולמען האמת ששאלו אותי מה יהיה בעתיד באם אהיה זקן ולא יהיה לי כח לעבוד-אני תמיד אומר-אז אצחצח נעליים באלנבי פינת רוטשילד
בוא למפגש יהיה כיף שם
ותחפש אותי ותקבל בירה קרה אם ישאר
יוסי

יניב גולן
12-08-12, 21:29
לפני שנתיים הגעתי לתערוכה הראשונה שלי, מייד לאחר שרכשתי את הג'יפ (קרוזר) הראשון שלי. לפני כן, הייתי אופנוען.
כשהסתובבתי בין הדוכנים השונים ידעתי שמצאתי אהבה חדשה, פחות מסוכנת, כזו שאפשר לשלב בה את המשפחה והילדים, וכזו שיכולה להיות גם מאתגרת.
בשנה שלאחר מיכן, כבר היה ברור לי שזה רק עניין של זמן שאני אציג בבוא היום רכב בתערוכה, לא האמנתי שהיום הזה יגיע מהר כל כך.

לצערי הרב, הארועים האחרונים שהחלו עם הכתבה על מלך השכונה, לדעתי יצאו מכלל שליטה. אני חושב שמערכת ג'יפולוג נכשלה בטיפול בסוגיה ואפשרה לחלק מן הגולשים להשתלח בצורה שאינה מכבדת את עצמה בציבור המשתתפים במלך הסלעים ובכלל זה בכותב התגובה. היה קשה לעמוד מנגד ולראות את חוסר השליטה בציבור הגולשים. לא היה פשוט לקרוא על עצמי שאני צ'חצ'ח או בעצם מלך השכונה.

לצערי הרב, למרות שעד לאמצע ספטמבר אסיים לבנות את אחד מהרוביקונים היפים והמושקעים שנראו במדינתינו הקטנה, ולמרות שחיכיתי לרגע הזה הרבה זמן, אינני רואה כיצד אני משתתף בחגיגה.

לדעתי, המערכת צריכה לגלות מנהיגות, ולהזמין את דרך השטח לשתוף פעולה. כך כולנו נצא נשכרים מכל המהומה שהייתה.

"המתנה הגדולה הראשונה שאנו יכולים להעניק לזולת היא להיות לו לדוגמה טובה"

yes1952
12-08-12, 22:05
יניב גולן
אני מבין את המשפט הזה
"ידעתי שמצאתי אהבה חדשה, פחות מסוכנת, כזו שאפשר לשלב בה את המשפחה והילדים, וכזו שיכולה להיות גם מאתגרת."
עברתי בחיי דרך דומה רק שבניגוד לך אני מסתפק ב סופה ארוכה פתוחה וצנועה=אני מאמין שאילו לפני 30 שנה היה אפשר לעשות עם ג'יפ(תוספות ושינויים)הייתי עושה את אותו הדבר-
אנחנו כתשנו סלעונים ולא סלעים -וכבר כתבתי בעבר-חוף תל ברוך על מצוקיו היה מגרש המשחקים שלנו------------ומיד אקשור זאת להמשך-
אחד הדברים היפים בפורום-לדעתי צריך להיות בכל פורום-זה לפחות מכנה משותף אחד-וזה יש פה ויש פה בגדול-
אבל-יש לנו גם רצונות אחרים מעבר לתחרות כזו או אחרת-יש לנו ערכים משותפים רק שאתה היית ואולי עדיין ממוקד בדרך מסויימת-וזה מכובד ,באמת
הוויכוח בפורום לא היה על התחרות עצמה כתחרות-אלא על האיך שמסביב-
וזה לגיטימי להעביר ביקורת ואף אם היא נשמעת קשה-הרי אני הייתי בין מעבירי הביקורת הזו-
ועל מה היא היתה?על שני נושאים שאני יודע שהם בנפשך
שמירת החיים ושמירת הטבע-
נכון לצערי ואני מדגיש אינני מנהל כאן בפורום -אני חבר בפורום ואפילו לא ותיק-שהמצב באותה תחרות היה שונה מאיך שלדעת חלק מאיתנו אמור אירוע להיות מעבר לתחרות עצמה-
הרי אין ספק שאנשים שבמיטב כספם שיפרו את רכביהם למען תחביב שלפחות מבחינתי עד גיל מסוים הוא נפלא---וכן אני אפילו מקנא שאני היום לא יכול לעשות(תרשה לי-במסגרת מסודרת)את מה שאתם עושים ועם ביצועים שלא מביישים אף מדינה בעולם-
אך בו נפריד את הדברים-ועל כך היתה הביקורת על הבטיחות ועל הסדר והניקיון-
זה לא מוריד ממך דבר במובן המקצועי והתחרותי-אך זה מטיל על כתפיך אחריות מאוד רבה----
לצערי(פעם נוספת)הדיונים גלשו לפן אישי שלא מקובל-לא ממך ולא מאחרים אך זה עיניין של הנהלת הפורום-
המערכת כאן גילתה אחריות ולא נתנה לדברים לצאת משליטה-הרי שירשורים ננעלו-הפסיקו אותם-עצרו בהם-
זו אחריות-
בוא אנסה לכתוב כך--ביום יום שלי שאינני נפגש עם אנשים בעינייני עבודה אני עם מכנסיים קצרים,סנדלים,גופיה ללא שרוולים וכובע ימאים סלוניקאי-
כאשר אני מגיע לאירוע שיש בו קהל אני מתלבש בהתאם ומצאים את עצמי למקום על מנת לא לפגוע-
כאשר יש מפגש -כזה או אחר-יש דרך לעשותו-ועל כך היתה הביקורת
ומה הבושה להיות מלך השכונה?
אני כמעט הייתי מלך הפויקה בתחרות הפויקה-ובני יצא המלך-ומגיע לו זו בושה?להיפך-זו היתה תחרות ספורטיבית רק שהרכבים היו סירים-
אני אישית לא מכיר את דרך השטח -אני כן מכיר בעובדות מצולמות-
ושיתוף הפעולה בין דרך השטח ולפורום ג'יפולוג צריך לדון בו לא על גבי המסך
ביננו-ככה בשקט-אפילו אם לא תרצה הרי אתה חבר פה בפורום לא?
בטוחני שעוד ניפגש
יוסי

יניב גולן
13-08-12, 21:36
יוסי הי,

גם לי היה מה לומר על התנהלות הקהל במלך הסלעים. אני צילמתי את הרכבים ולעיתים הרגשתי כי החברה שמתקרבים לא רק מסקנים את עצמם אלא גם אותי, אפשר לשמוע אותי אומר את זה במפורש בסרטונים.

על מנת שלא להכביר במילים, כתבתי את שהיה על ליבי למי שהיה צריך ואני מקווה שמשהו יקרה ושמשהו ירים את הכפפה, ואני מסכים גם שסוגיית שיתוף הפעולה צריכה להתדיין בצנעה.

אם במהלך טיול בשטח תתקל ברוביקון שחור שכתוב עליו מאחור על כיסוי הגלגל: "יניב גולן - רואה החשבון של אנשי השטח בישראל" אז תרגיש חופשי לומר שלום.

ועד אז, שיהיה לכם בהצלחה, לפחות כמו שהיה לדרך השטח.

talilim
16-08-12, 12:31
יש מיתחם מטפלים?

nezero
16-08-12, 15:01
יש מיתחם מטפלים?

נראה שיהיה מתחם "מגשרים"

shuy3110
17-08-12, 11:06
יוסי מה אתה מיתמם????תקרא שוב את התגובות שלך ותבין למה אנשים כועסים......

yes1952
17-08-12, 11:33
shuy3110
מאחר ולא זכור לי שמישהו מינה אותי להיות אדם זך כשלג ונטול פגמים
אשמח באם תבהיר למה התכוונת על ההיתממות שלי?
לא ידעתי שהתגובות שלי גורמות לאנשים לכעוס
אך באם הם כועסים סימן שמישהו כתב נכון וללא משוא פנים
אני חבר פה בפורום בדיוק כמוך ובדיוק כמו עוד כמה אלפים רבים
וכתיבת ביקורת היא דבר חשוב לדעתי
מאידך אשמח באם תביא דוגמאות לגבי הכעס על דברים שכתבתי
אולי שגיתי?אולי לא?איך אדע?
ואם שגיתי אני הראשון במפגש להכין בימת התנצלות פומבית
יוסף

boaz avrahami
17-08-12, 11:44
*** תגובה מיותרת נמחקה כאן. תודה, המערכת ***

hadtomer
19-08-12, 07:59
כבר שנה שלא זכיתי בכלום.

אביעד פ.
19-08-12, 10:11
זה עבד לך לפני שנה, אתה חושב שזה יעבוד לך עוד פעם?
כי אם כן-
אני בחיים לא זכיתי בכלום! בכלום!
כל כך רציתי את השעון של סרטינה לפני שנתיים....:cool:

sos4u
19-08-12, 11:34
יניב,
אסור שחילוקי דעות יגרמו להדיר את רגליך מהאירוע. בכל שרשור עם קצת אמוציות במיוחד בימי הקיץ "החמימים" הכל מוקצן ומוחצן. בסך הכל יש פה קהילה מצויינת עם אנשים שכיף להפגש איתם ולהכיר את הפרצופים שמאחורי המילים, וגם אם נכתבים דברים קשים, הרי על בקבוק בירה צוננת הרבה מהמתחים נעלמים ודיעות מקצוות רחוקים מגשרים על הפערים ...

אז קח את הדברים בפרופורציות, וקח בחשבון ש המקלדת סובלת הרבה דברים. בפועל ובחיים האמיתיים העניינים הרבה יותר מתונים.

אשמח לפגוש בך, בתערוכה !

אייל67
21-08-12, 13:38
כי אם כן-

הסרטינה (ועוד פרסים רבים) אצל הכותב מתחתיך ...
ויוסי (בנבנישתי) - חליק, אולי פעם אחת לא תגיע? לא כי אנו איננו נהנים מנוכחותך (להיפך!), סתם כדי להגדיל משמעותית הסיכוי לזכות במשהו ... ;)

אייל

eysham
21-08-12, 13:47
ויוסי (בנבנישתי) - חליק, אולי פעם אחת לא תגיע? לא כי אנו איננו נהנים מנוכחותך (להיפך!), סתם כדי להגדיל משמעותית הסיכוי לזכות במשהו ... ;)

אייל

למה?? שיגיע!, רק שיחתום על מסמך שמה שהוא זוכה עובר אלי....

sos4u
21-08-12, 15:55

למה לא אמרת ? במשך שבועות חיפשתי קונה ... אני כבר 15 שנה ללא שעון ולא מתכוון לשנות את זה ...

sos4u
21-08-12, 15:57
למה?? שיגיע!, רק שיחתום על מסמך שמה שהוא זוכה עובר אלי....

חמסה חמסה .... עשיתם לי נאחס עוד לפני שהתחילה ההגרלה ...
אני לא בא ... :cool:

הגרלה 2012
22-08-12, 10:41
כי אם כן-

איך אמר אלוהים לצדיק שבא בטענות בשערי גן עדן... בשביל לזכות בלוטו, לא מספיק להתפלל, צריך גם לקנות כרטיס! ;)

אז אל תשכחו להרשם - שלחו הודעה פרטית אלי (http://www.jeepolog.com/forums/private.php?do=newpm&u=21153) (אני - הגרלה 2012 (http://www.jeepolog.com/forums/private.php?do=newpm&u=21153) - שם משתמש פיקטיבי שנועד בסך הכל לייצר קובץ אקסל שאחר כך חותכים עם סכין יפנית לפתקים ומערבבים בתוך פילטר אוויר או פויקה - דברו על חיים חסרי משמעות...) שבכותרת שלה השם המלא שלכם וארבע ספרות אחרונות של תעודת זהות.

ואז יש לכם לפחות סיכוי לזכות...

יורם-דרומי
31-08-12, 17:03
לא מצליח להירשם - מופיעה הודעת שגיאה

boaz avrahami
31-08-12, 18:25
יורם, הם בטח חסמו את ההרשמה שלך אחרי שבשנה שעברה עלית בגורל איזה שש פעמים...

יורם-דרומי
05-09-12, 20:50
וואללה בועז. פעם ראשונה שאני זוכה
30 שנים שאני מנוי במפעל הפייס 2 כרטיסים - בקושי זוטא פעם בשנה
ממתין כל בוקר לשיחת טלפון מאריאלה במפעל הפיס - חחחחח,,,,,,

נקווה שגם השנה,,,,

sos4u
05-09-12, 21:10
חמסה חמסה .... עשיתם לי נאחס עוד לפני שהתחילה ההגרלה ...
אני לא בא ... :cool:

אחרי שראיתי את רשימת הפרסים, התחרטתי , אני בא .... יש הרבה דברים שמתאימים לי ...

זרקו
07-09-12, 10:05
נרשמתי, איך יודעים שאכן ההודעה התקבלה? אולי בגלל זה לא זכיתי בשעון שאביעד רצה בשנה שעברה?......

הגרלה 2012
07-09-12, 11:55
נרשמתי, איך יודעים שאכן ההודעה התקבלה? אולי בגלל זה לא זכיתי בשעון שאביעד רצה בשנה שעברה?......

כל מי שנרשם, רשום. גם אתה זרקו. זה לא אומר שתזכה במשהו, אבל את הכרטיס יש לך.

אביעד פ.
07-09-12, 13:07
אני גם ככה אף פעם לא זוכה בכלום. זה לא משנה אם נרשמתי או לא.

נמרוד
07-09-12, 13:21
אני גם ככה אף פעם לא זוכה בכלום. זה לא משנה אם נרשמתי או לא.

זו בדיוק הגישה שלי לגבי הלוטו - כך שלעומת מי שכן ממלא לוטו באופן עקבי, אני כבר הרווחתי במהלך השנים אלפי שקלים! ;)

erezgur
07-09-12, 18:38
לבעלי waze, שירות ניווט למפגש גיפולוכ 2012:

http://dl.dropbox.com/u/26671579/Waze-To-Jeepolog2012.png

ארז גור

zakizak
12-09-12, 03:52
שלום חברים.ראשית ברכות על הארוע.אנחנו קבוצה של מסיעים בעלי רכבים על שלט,כמו שלכם אבל בקטן.
אנו מעונינים להגיע כקבוצה עם הרכבים שלנו גם כדי להנות וגם אולי להוסיף צד נוסף לארוע.

הארוע מקודם כבר כמה שבועות בקבוצות בפייסבוק ואני מעונין לארגן את כולם למפגש באותו יום איתכם.
הבנתי שכבר היה דברים כאלו בעבר.
הרכבים הם מג'יפים אחד על אחד מה נקרא "סקייל",דרך זחלנים עתירי מתלה והצלבות, ועד rock buggy מדוגמות.

נשמח להגיע כקבוצה ללא דרישה מיוחדת ולבנות קוביות הדגמה על סלעים.כמובן שוב באישורכם.

בתודה רבה

צחי.

זרקו
12-09-12, 21:45
אחלה רעיון!

Aviram
13-09-12, 00:08
תהיינה חלוקה מסודרת בחנייה לפי סוגי רכבים?

savyon
13-09-12, 00:44
שלום לכולם,

אבירם-
לא תהיה חלוקה מסודרת בחניה על פי סוג הרכבים מאחר שבכמות הרכבים שמגיעה זה דיי קשה לשלוט בזה, אף על פי שהיינו מאוד שמחים לראות את זה אין לנו את היכולת לעשות את זה טוב מבלי לקפח קבוצות כאלו ואחרות, הן מבחינת מיקום והן מבחינת מקום.
אך עם זאת, אנו נשמח אם תתארגנו ותארגנו בעצמכם את הנושא הזה- קבוצות קבוצות של חברים.

צחי-
אפשרי אבל יש הגבלות!
רכבי עבירות, סקייל, רוק קרולרים וכו' יכול להיות מגניב בהחלט, אפילו כתבנו על זה בעבר... (http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=2259-%D7%A8%D7%95%D7%A7-%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99%D7% 9D-%D7%91%D7%A9%D7%9C%D7%98-%D7%A8%D7%97%D7%95%D7%A7)
אני מעדיף שלא יהיו רכבים מהירים, מונעי בנזין או חשמליים שטסים במתחם- לא שאני לא נהנה מזה, אלא סתם כי אני לא מעוניין שרכב כזה יכנס במהירות 30 /40 /50 קמ"ש ברגל של איזה ילד שרץ במתחם, יעלה ענני אבק בין האנשים או משהו כזה. אם מבחינתכם אתם יכולים להבין את המגבלה הזו ולחיות איתה אז יש על מה לדבר-
בכל מקרה, מי שירכז את הנושא הזה הוא יואב - hitoy (http://www.jeepolog.com/forums/private.php?do=newpm&u=821) שלח לו הודעה פרטית ותסגור מולו.

סביון

tzagi
13-09-12, 04:17
שבכותרת שלה השם המלא שלכם וארבע ספרות אחרונות של תעודת זהות.

..

רגע,
מה לגבי מי שאין לו מס זהות? מה זה אפליה? הגרלה רק למקורבים לצלחת?

crazystar
13-09-12, 13:19

+1
שלחתי את ההודעה. לא מופיעה בדואר יוצא..
איך אני יודע שאכן נרשמתי?

נמרוד
14-09-12, 09:04
רגע,
מה לגבי מי שאין לו מס זהות? מה זה אפליה? הגרלה רק למקורבים לצלחת?

מספר social security גם תופס. אבל תזכור, אתה צריך להיות נוכח במקום!

tzagi
14-09-12, 09:06
אם אין (לכם)תקציב להסעה, אסתפק ביפוי כוח, משפטית זה תופס לא?

נמרוד
14-09-12, 09:10
לא. למעשה זה כל הרעיון.

"שמחה לאיד" זה נקרא, וזה תחביב ישראלי יחודי.

אתה מתאר לעצמך כמה אנשים בקהל יצהלו למשמע המילים הבאות:

"ובפרס הגדול זוכה יוסף קוישמן!"
"יוסף אתה פה?"
"סטלין? - יש לך 10 שניות להתייצב!
"10-9-8-7-6-5-4-3-2-1..."
"יוסף לא פה, חבל... הלאה לפתק הבא.

tzagi
14-09-12, 09:20
תמיד ידעתי שאתם נבלות. לפחות אין אכזבות.

sos4u
18-09-12, 12:19

אייל

אמרתי לכם שעשיתם נאחס ... :mad:

הבוקר התמודדתי עם מדורה באיזור שמתחת למכסה המנוע ... טרם ברור מה הנזק...

יש אפשרות לבוא על גרר ? זה קביל לתחרות ?

yes1952
18-09-12, 13:50
יוסי אם אין לך איך להגיע בוא ותקח את הג'מוס
ג'ו-אני מצטער עוד לא קניתי ג'ט-אולי דנקנר ימכור בזול(וחוץ מזה אני צריך אותך -נדבר)
יוסף

sos4u
18-09-12, 14:03
יוסי אם אין לך איך להגיע בוא ותקח את הג'מוס
ג'ו-אני מצטער עוד לא קניתי ג'ט-אולי דנקנר ימכור בזול(וחוץ מזה אני צריך אותך -נדבר)
יוסף
תודה יוסף ... אבל אדום כזה יש רק אחד ....

boaz avrahami
18-09-12, 14:15
אדום אש

-->