צפייה בגרסה מלאה : מסתבר שיש אנשים שכן מצליחים לייבא לארץ רכבים אסורים...
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3580170,00.html
את הג'ימני והדיפנדר הקדושים לקחו לנו.... - הייבוא שלהם אסור בגלל איזה פקאקתע מערכת בטיחותית שאין להם...- נו שויין.
אבל לכבוד הרב , שכמובן שהוא מעל החוק , הצליח להכניס לארץ רכב לא חוקי .
הכל תלוי למי אתה קשור...- שמור לי ואשמור לך....
גם הוא , וגם מי שאישר לו את זה - לכלא!! או שפשוט ייתנו גם לנו לחיות....
חולירות!
סתם נטפלים אליו, במקרה הזה.
יש לא מעט JKים שהגיעו ארצה בייבוא אישי, ולא החליפו להם את הפנסים לכאלה התואמים את התקן האירופאי.
עוברים כל שנה טסט והכל בסדר.
אז גם הבאבא בובה הביא רכב, לבריאות.
איציק - 4X6ZH
15-08-12, 14:00
מה אתה אומר על החניון של הרכב ?
לחניון \ לסככה יש רשיון ?
:)
איציק - 4X6ZH
15-08-12, 14:03
סתם נטפלים אליו, במקרה הזה.
יש לא מעט JKים שהגיעו ארצה בייבוא אישי, ולא החליפו להם את הפנסים לכאלה התואמים את התקן האירופאי.
עוברים כל שנה טסט והכל בסדר.
אז גם הבאבא בובה הביא רכב, לבריאות.
הגיעה הזמן שגם אנחנו נציק לכל אוכלי החינם שכל מה שהם עושים זה להציק לאזרח ולמרר לנו את החיים
באבא
מוצי
צוצי
וקפוץ לי מהכנסת
כוללללם
כולה פורד אדג' בתחפושת, ועדיין שחיתות לשמה.
תרגעו.
יש תקנות חדשות ומותר להביא רכב אמריקאי עם פנסים אסימטריים, בתנאי שמשפילים אותם במעלה נוספת למקורי.
מכון התקנים עבד על הבדיקות האלו שנה שלמה, ומשרד התחבורה אישר אותן. אני לא יודע אם זה כבר השתנה בתקנות, אבל רוח הדברים היא לאשר רכבים כאלו...
אבל לא נורא - גם עיתונאי טוב לא ייתן לעובדות לקלקל לו כותרת טובה.
אסף.
אכן.....אין על העובדות לקלקל סיפור טוב,
יש שפע דוגמאות של רכבים "אמריקאיים" שמיובאים כדת וכדין, ועם הפנסים המקוריים
תרגעו.
יש תקנות חדשות ומותר להביא רכב אמריקאי עם פנסים אסימטריים, בתנאי שמשפילים אותם במעלה נוספת למקורי.
מכון התקנים עבד על הבדיקות האלו שנה שלמה, ומשרד התחבורה אישר אותן. אני לא יודע אם זה כבר השתנה בתקנות, אבל רוח הדברים היא לאשר רכבים כאלו...
אבל לא נורא - גם עיתונאי טוב לא ייתן לעובדות לקלקל לו כותרת טובה.
אסף.
אסף-מכיוון שאני חתום על הסיפור (ואתה כנראה יודע יותר טוב)-
למעשה-אם אתה ממש רוצה להיכנס לשם-כל רכב שמגיע ארצה ביבוא אישי צריך לקבל אישור משרד תחבורה עוד לפני יבואו.
לMKT יש מנגנון פנס שאינו ניתן לשינוי, אינו נכלל ברשימת הפנסים שניתן לכלול ברוחב האלומה המותר לאור הרחבת היבוא מארה"ב ואינו מהווה חלק מרשימת סוגי הפנסים שכן מותרים ביבוא למרות היותם בתקן אמריקאי (ר' רנגלר). מסיבה זו, כשהרב אבוחצירא קיבל סירוב לבקשת היבוא שלו, הוא שלח "מעכר" חרדי ישירות למשרדו של ישראל כץ. המעכר הגיע פעם אחת בליווי פעיל ליכוד ידוע מאזור הדרום- וקיבל סירוב. בפעם השניה המעכר לא הגיע- הפעם התערבו גורמים בש"ס ישירות מול ישראל כץ והרכב קיבל אישור. לאחר מכן הרכב הגיע למכון בדיקה בב"ש עם הוראה משרד התחבורה להעביר את הרכב ויהי מה. אגב, בשיחה שקיימנו עם משרדו של כץ הוא הכחיש כל קשר לפרשה, שקר גס בהתחשב בעובדה שאני יודע שהוא זה שנתן אישית את אישור היבוא לרכב. מה שמעניין זה שבמשרד התחבורה הוחלט להפיל את הכל על המכון, למרות שכץ אישר הכל. בנתיים, מכיוון שאכן מדובר ברכב שיבואו לא היה חוקי, הוחלט לעת עתה לבצע בו בדיקות חדשות וכנראה להחזיר לארה"ב (למרות שבהתחשב במה שכבר קרה, קרי ההתכופפות של כץ, ימצאו סיבה להשאיר).
אבל אתה בטח ידעת את כל זה.......
נגיד שכך וכול מה שכתבת הוא נכון,
מדוע עשרות או מאות רכבים כ RX300, FJ CRUISER, ופורד מסטנג נכנסים כדת וכדין בלי כול שנויים?
אז מה שלתלמידים מותר לרבי אסור?
אישית, זה מראה על חוסר טעם מוחלט ברכבים, לבזבז כול כך הרבה כסף על עגלה רקובה....זה מגעיל במיוחד כשיש כול כך הרבה אפשרויות אחרות.
למה לעזעזל שמישהו ירצה את הפח זבל הזה?
אבל זה לא הנקודה.
תומר, כתבתי "עיתונאי טוב" וישר אתה קופץ..??
:confused::confused::cool:
ברצינות - תופעת המעכרים מוכרת ובזויה. זו שחיתות ברמה המגעילה ביותר, ויש להוקיע אותה.
אבל...
כשהכתבה מדברת על רכב עם פנסים אמריקאיים, ולא יותר מזה - אני מבין שהבעיה היא שמדובר בפנסים בתקן האמריקאי וזהו - כאשר בפועל בחודשים האחרונים ממש השתנתה התקינה בישראל וכבר מותר להביא בייבוא אישי רכב עם פנסים אמריקאיים - ולכן אין בעיה אמיתית.
בקיצור - קודם כל תחתום בשמך על כתבות זה יעזור להתייחס אליהן יותר ברצינות (וזה לא שאתה בנאדם רציני, תודה לאל, חסרים לי אנשים לא רציניים בנוף. אבל כתבה שמתפרסמת לא תחת שמו של הכותב ראויה לחשד - כן, גם בג'יפולוג אנחנו עושים את זה במקרים מסויימים).
ודבר שני - יכול להיות שכשהוגשה הבקשה המקורית היה אסור לייבא רכב עם פנסים אמריקאיים ועד שעבר כל תהליך המעכרים כבר השתנתה התקינה, ולכן, עם או בלי מעכרים, הרכב קיבל רשיון ייבוא?
שים לב - לפי מכון התקנים, כל רכב עם פנסים בתקינה אמריקאית מותרים - בתנאי שמשפילים אותם במעלה אחת יותר נמוך מהמקור. יש שלושה סוגי תקינה שונים לפנסים אמריקאיים, אחד הוא DOT ועוד שניים מוגדרים תקן בינ"ל, ושלושתם עברו בהצלחה את הבדיקות של מכון התקנים, שוב, למיטב ידיעתי ועל פי מצגת מאוד מפורטת שהוצגה על ידי מכון התקנים. אני מניח שהרכב המדובר עומד באחד מהתקנים הללו - אחרת איך מוכרים אותו בארה"ב ?
אסף.
1. אני חתום. בסוף הכתבה. בגלל שזה מדור שלם בו מופיעים כמה כתבים, שמי מופיע רק בסוף.
כך או אחרת, רכב הלינקולן של יהודה אבוחצירא חונה בביתו, לאחר שקיבל אישור לנסוע בכבישי ישראל. מהרב אבוחצירא לא נמסרה תגובה.
תומר הדר
2. אתה טועה. עדיין יש לא מעט פנסים אמריקאים שאסורים ביבוא. מכיוון שגם לי היו חשדות, בדקתי הנושא מול משה"ת.
3. הרכב לא יובא השנה- אלא ביולי אשתקד, כשהיה אסור.
4. מעכר, שיהיה בריא....מדינה חרא וחייבים מעכר - אך כאן אין מעכר. כאן יש שר - שהורה ישירות על אישור הרכב. זה מה שחרה לי- אם מי מחברי היה רוצה לייבא לכאן מחר רכב שאינו עומד בתקן-הינו צריכים להקיא דם. והם? בגלל שהם חרדים השר אישר להם.
זה לא בגלל שהם חרדים - זה בגלל שלהם יש מעכר יותר טוב (בדרג יותר גבוה)
אסף.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.