PDA

צפייה בגרסה מלאה : למה עדיף סוכן ביטוח על פני ביטוח ישיר. ותודה!

נמרוד
09-09-12, 16:47
מנסים לשכנע אותנו לזנוח את "שוקה" ולעבור לביטוחים ישירים - 5555 תשע מיליון מה שלא יהיה. אני את החשיבות של הסוכן האנושי שאפשר לדבר איתו למדתי כבר לפני הרבה שנים, אבל שבוע שעבר קיבלתי חיזוק, בקטנה. מקרה שהיה, כך היה.

יום חמישי בבוקר, נוסע בג'יפ על כביש 6. מהירות שיוט, רדיו ברקע... פתאום אני מרגיש משהו, לא יודע להגיד מה, והעין יורדת לשעונים ואני רואה את מד החום לא באדום, אלא תקוע בקצה הסקלה. מייד איתות ימינה, יורד לשול ומדומם. אדים קלים עולים ממכסה המנוע. ברור שמשהו לא טוב באופן קיצוני התרחש. אחרי כמה דקות פותח מכסה מנוע, העסק לא חם יותר מדי, אבל אין טיפת מים במערכת... בלי להתעמק יותר מדי ברור שהאוטו לא נוסע לשום מקום. (הרדיאטור נפח את נשמתו).

מזמין גרירה. השעה 11 בבוקר. יש ביטוח כולל שרות גרירה "פמי פרמיום". זה שהיום הלך זה ברור, אנחנו מתחייבים לחילוץ עד שלוש שעות.... אחרי שעה מתקשרים להודיע שהגרר בדרך - אבל הוא יקח את האוטו למגרש בחולון ורק מתישהו "אחר כך" יגרר לאן שאני רוצה, שזה פרדס חנה. זה רחוק מדי, פרדס חנה זה בצפון הרחוק. עכשיו זה ג'יפ, מלא ציוד, זה לא בדיוק משפחטומטית ליסינג. מתווכח פה ושם, מדבר עם אחראית (נראה לי תמיד שהפקידות במקומות האלו משחקות אחת את האחראית עבור השנייה...) אדוני אין מה לעשות. מה איתי? תזמין מונית או תסתדר. ברור לי שאין סיכוי שהג'יפ יגיע לפרדס חנה היום, והמשמעות היא סופ"ש במגרש בחולון. זה לא בשביל הג'יפ המפונק שלי.

אני טיפוס שמשלים עם הגורל, אז די השלמתי, אבל בכל זאת הרמתי טלפון לסוכנת הביטוח, שרון (מאיר רוטברג הוא "שוקה" במקרה שלי). שרון אומרת שככה זה, הם תמיד גוררים בשלבים, ולא לדאוג, המגרשים מקומות בטוחים, אבל בכל זאת היא תנסה לעזור...

אחרי עוד שעה הגרר מגיעה. והפתעה! הוא כן יקח אותי עם הג'יפ, וישירות לפרס חנה למוסך! לנהג הנחמד אין מושג כמובן שהוא מפתיע אותי, אבל טלפון לשרון ומסתבר שכן היתה כאן התערבות עם הממונה האמיתי בחברת פמי, שהבין שכן מכוניות שלא מתאים לגרור לאיזה מגרש בחולון, ושפרדס חנה זה לא מעבר לגבול לבנון אלא בסך הכל 45 דקות נסיעה על כביש 6.

תודה לשרון ומאיר רוטברג, ושוב הוכח שלא שווה לחסוך שקל וחצי בפרמיה, ביטוח עושים אצל מישהו שמכירים.

BlackStar
09-09-12, 17:01
+1
לא מכיר את מאיר אבל ממליץ בחום על השוקה המקומי
מענה טלפוני זריז ולא סחיבות בטלפון מפקיד לפקידה
גם עם זה עולה יותר זה לא מעניין אותי מעניין שאתה מדבר עם סוכן מ-א- עד -ת-

boaz avrahami
09-09-12, 17:21
כמה שווה האקסטרא הזו?
לפני שנה השוותי בין שוקה לשירביט - 2500 שח׳ הפרש במקיף....
גרנד צירוקי 98 שבמחירון הרישמי עומד על פחות מ 30000 שח׳.

נכון ששוקה אמור להיות יותר איכותי אבל תלוי כמה עולה האיכות.
יש גם מכוניות יותר איכותיות משלי ושעולות יותר בהתאמה.

אגב נמרוד, אתה מבטח מקיף?
הרכב שלך מעל 20 שנים אם אינני טועה ודי מקשים על ביטוח בגיל הזה

יקיר גרין
09-09-12, 17:42
+1 על מאיר ושרון! תענוג של שירות.

sos4u
09-09-12, 17:49
"ביטוחים ישירים" למינם הרבה פחות גמישים בביטוח רכבים לא סטנדרטיים [ אם זה לא פוקוס או מזדה 3 אתה כבר בבעיה ] בכל מצב של "ביטוח חריג", שזה רכב ישן, שמצריך שמאות מיוחדת, רכב עם תוספות או כל "פטנט" אחר, היתרון אצל הסוכנים. ולכל מי שמבטח בביטוחים הישירים, במיוחד רכבי פנאי כמו שלנו, תבדקו טוב טוב, שמס' הדגם שלכם הוא זה המבוטח.

כבר נתקלתי יותר מפעם אחת שחב' ביטוח ישיר [ שלא אנקוב בשמה ] ניסתה להתנער מתשלום הביטוח, בטענה שמס' דגם הרכב המבוטח שונה מדגם הרכב בפועל. ועל זה רצו להתנער מתשלום הפוליסה.
לא עזרה הטענה, שהמוקדן שלהם, על סמך פרטי הרכב מרשיון הרכב - הוא שהחליט על דגם הרכב ... ורק בהתערבות ובלחץ פיזי לא מתון בכלל, נאותו לשלם.
ועל כך נאמר: "בביטוח - אל תהיה חכם, תהיה חזק ..."

בהצלחה לכולנו, חג שמח ולמי שנם את תנומת הקיץ - חזרה למתכונת טיולים !!

Tourist
09-09-12, 17:56
אני מבוטח אצל סוכן בשר ודם ובביטוח שלי מצויין שזה דיסקברי בנזין.
בכל פעם שאני מעיר שזה דיפנדר בנזין מסבירים לי שהכל בסדר ושהדגם שלי פשוט לא מופיע.

אני עלול להתקל בבעיות אם ח״ו וח״ו...?

Sent from my iPhone using Tapatalk

zviki
09-09-12, 18:07
לאחר חיזורים רבים ונסיונות שכנוע טלפוניים לעבור אליהן ובהשוואת מחירים-מעולם לא הייתה לי הצעה זולה יותר מחברות הביטוח הישיר,5 מיליון, ודומיהן -מסוכני "השוקה". מי שמתרשם מהפרסומות שלהן שיבושם לו. אני מקבל אין ספור הצעות מהן לפרמיה זולה יותר ומסתבר שהן הרבה יותר יקרות מהביטוח שלי " בשוקה" המסורתי,ההשתתפות העצמית שלי זולה מאוד וגם ביטול סעיףהעדר תביעות שנתי ב"שוקה"לעומתן
[אולי כי אני גם מבוטח אצל "שוקה" בביטוחי חיים ,בריאות ,דירה וזה מעלה את יכולת העמידה שלי במקח].
והכי חשוב: במקרים של חילוקי דעות כמו במקרה שהעלית-צלצול באמצע הלילה לסוכן והוא כבר מסדר לי את כל העניין ללא וויכוחים מיותרים, כלומר למקום שבו ארצה לגרור את הרכב, או כל בעיה אחרת.בשביל זה אני משלם לו ויפה. יש עם מי לדבר ואולי גם לצעוק קצת בניגוד למוקדנית לועסת מסטיק ב"ישירים למינהן"

BlackStar
09-09-12, 18:49
אני מבוטח אצל סוכן בשר ודם ובביטוח שלי מצויין שזה דיסקברי בנזין.
בכל פעם שאני מעיר שזה דיפנדר בנזין מסבירים לי שהכל בסדר ושהדגם שלי פשוט לא מופיע.

אני עלול להתקל בבעיות אם ח״ו וח״ו...?

Sent from my iPhone using Tapatalk

אצלי היה מופיע דיפנדר 90
הלכתי לשוקאית שלי וחיפשנו במחשב ואין 110 אז נסעתי עם 90
עד שנגנב ימחשמם של הגנבים

Tourist
09-09-12, 18:57
אצלי היה מופיע דיפנדר 90
הלכתי לשוקאית שלי וחיפשנו במחשב ואין 110 אז נסעתי עם 90
עד שנגנב ימחשמם של הגנבים

היה מקיף ?
הביטוח תפס ?
לא הבנתי את תשובתך.
כמובן שאני מצטרף לימחשמם וכו'.

סליחה על הבורות אבל מה זה "שוקה" ? "ושוקאי" ? משהו מהטלוויזיה ?

moshik999
09-09-12, 19:11
אני חושב שברגע שמוותרים על ביטוח מקיף החיים נעשים יותר קלים
אם אתם בני 30 ומחליטים לא לבטח בביטוח מקיף
בהנחה שתנהגו עד גיל 70 עצם ההחלטה חוסכת לכם כ 100,000 ש"ח
תשלומי ביטוח עד גיל 70
עכשיו יש לכם ביד 100000 ש"ח האם זה מספיק לנוכח הסיכונים שאתם חשופים אליהם
אם אתם נוהגים כחוק ולא גורמים לתאונות באשמתכם
זה מספיק אפילו אם בטעות יגנבו לכם את הרכב פעם אחת.

ברור שאם הגיפ שלכם שווה עד 50000 ש"ח שביטוח מקיף לא כדאי.

את שני הרכבים שלי אני לא מבטח בביטוח מקיף קרוב ל 20 שנה
מעשית חסכתי כבר כ 100000 ש"ח.

למה זה הגיוני כי אנחנו משלמים פרמיה גם על החלק של הממשלה (המס)ואז הפרמיה גבוהה מידי.
ערך הרכב כולל גם את ערך המיסוי שהוא לא קשור לערך הכלכלי של הרכב.

שכל אחד יעשה רגע את חשבון המאזן שלו מול חברת הביטוח (תביעות מול תשלומי פרמיה)
מרגע שהוא מבטח עד היום ואני כמעט משוכנע שיהיו מעטים שהם במאזן חיובי.

boaz avrahami
09-09-12, 19:58
בלי לנקוב בשמות, יש פה רכבים שעברו כאלו שינויי מבנה שאני מציע למבוטח שלא יאלץ לגלות שגם הביטוח שוקה שלו לא יעזור לו באם חו״ח קרות מקרה.

מפעם לפעם אני קורא בעיתון כתבות של עו״ד חיים קליר ומגלה עד כמה החברות בלי יוצא מהכלל מחפשות כל בדל של תירוץ בשביל לא לשלם...

שלא נזדקק

savyon
09-09-12, 20:24
כן, טלוויזיה...

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/vynny3JBjvc" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="560"></iframe>

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/ph8VhZjdR_o" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="420"></iframe>

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/v20rFssIlRE" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="560"></iframe>

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/ogkXION0IWk" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="560"></iframe>

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/tao2DB0Dxhk" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="420"></iframe>

גם לי יש סוכן,
אבל הפרסומות של שוקה ענקיות...

יואב פולס
09-09-12, 20:26
+1 על שרון ומאיר.
נכון, לא נגנב לי רכב מעולם, אבל תאונה או שתיים טופלו על ידם היטב ובמקצועיות.
שווה לי יותר מכל סטודנטית שעושה משמרות בביטוחים ישירים.
מעבר לכך שהם תמיד היו יותר אטרקטיביים מהמחירים של הישירים.

landY
09-09-12, 20:30
מושיק99999 ההצעה שלך מצויינת לכל מי שלא יגנבו לו את הרכב ב20 שנה הבאות ולא יהיה מעורב בתאונה.
בהצלחה לכולם...

בוזי
09-09-12, 20:37
סביון, לנמרוד מותר לפרסם באתר? :)

שני כהן ענקית!
וכן, גם אני עם סוכן. אמרה לי פעם יועצת של סוכנות ביטוח גדולה:
"אתה יכול להקיש על החמש, ויעבירו אותך בין 9 מליון מוקדנים..."

moshik999
09-09-12, 20:40
מושיק99999 ההצעה שלך מצויינת לכל מי שלא יגנבו לו את הרכב ב20 שנה הבאות ולא יהיה מעורב בתאונה.
בהצלחה לכולם...

לא זה מה שאמרתי
אמרתי שאם אתה בין 30 ומחליט לא לעשות ביטוח יש לך 100000 ש"ח ביד
האם זה יכסה את עליות הסיכון בגניבה או תאונה באשמתך לדעתי כן.

המשוטט
09-09-12, 21:23
סביון, לנמרוד מותר לפרסם באתר? :)

שני כהן ענקית!
וכן, גם אני עם סוכן. אמרה לי פעם יועצת של סוכנות ביטוח גדולה:
"אתה יכול להקיש על החמש, ויעבירו אותך בין 9 מליון מוקדנים..."

מודה גם אני עם שרון ....

והתשעה מיליון וה555 זו אותה חברה - המוקדנים עןנים מידי פעם ככה ומדי פעם ככה

יוני5
09-09-12, 21:24
גם אנחנו מבוטחים אצל שרון ומאיר. רכב, בית... ותמיד מרוצים.
אמא שלי מבוטחת אצל הסוכן שלה. לפני 5 שבועות נשרף לה הבית. שוב פעם קיבלנו הוכחה מה משמעותו של סוכן לעומת ישיר. זה עולה אולי כמה מאות שקלים יותר בשנה, אבל אמא שלי זכתה בהרבה הרבה יותר בזכות הסוכן (בלי לציין סכומים).

בברכה,
יוני5

פהושם
09-09-12, 21:38
בהצלחה לכולם...

זה לא מדוייק.. מה שמושיק אומר זה שהעלות הממוצעת של ביטוח מקיף לרכב בסדר גודל של 50,000 ש"ח הינה 3,000 ש"ח לשנה.
כלומר, כל 17 שנה בקירוב, הפרמיה על הביטוח המקיף משתווה לשווי הרכב ולכן אם תעשה תאונת טוטאל-לוס או גניבה אחד ל 17 שנה אין יתרון לביטוח מקיף כי העלות זהה.

יתרה מזו, אם במקום לממן סוכן ביטוח, תיקח את הכסף של הפוליסת ביטוח ותחסוך אותו באפיק האהוב עליך (בהנחה של תשואה שנתית צנועה של 3%), כבר אחרי 8 שנים (כלומר, הרכב יגנב או יעבור תאונה לאחר 8 שנים) החיסכון מראה יתרון על פני הביטוח.

בהנחה של רכב בשווי 50,000 ש"ח המשלם פוליסה של 3,000 ש"ח לחודש (זהו ממוצע, כלומר הרכב מוחלף אחת לכמה שנים ברכב בשווי דומה למקור ולכן אין ירידת ערך).

מצ"ב הערכה שביצעתי ל20 שנה. (בתמונה ובאקסל).

הערות יתקבלו בשמחה.

מאיר רוטברג
09-09-12, 22:36
אני מבין שגם ביטוח צד שלישי אתה לא עושה. או שכן? והסטטיסטיקה הזו של 20 שנה אין לה אחיזה במציאות היומיומית העגומה וגם אם לך אישית זה לא קרה ואני מאחל שלא יקרה לעולם עובדתית אתה יחיד סגולה מאיין הנחת תשואה של שלושה אחוז מובטחים לשמונה שנים. ? נורא קל לקחת מספרים ולאקס אותם.
תודה נמרוד. מסרתי כל מילה לשרון. עשתה עבורך כל מה שמגיע לכל גיפאי כמונו. אף אחד לא משאיר את הגיפ או את האישה במגרש בסוף שבוע ולא משנה כמה הוא מאובטח.
אנחנו אף פעם לא שוכחים שאנחנו מתקיימים מהלקוחות שלנו מעל 25 שנה. תודה לכם. וחג שמח בהזדמנות זו

moshik999
09-09-12, 22:40
פהושם
צריך לקחת בחשבון שהחישוב שלי נוגע רק למקיף ולא לצד ג
לכן רק תאונות באשמת המבוטח לא מכסות.
החישוב שלי לקח הפרש בין מקיף לצד ג 2500 ש"ח בשנה

landY
09-09-12, 22:41
עשיתי חישוב כזה וגיליתי שאם לא אבטח את הרכב, לא אעשה טיפולים וטסט, אני אחסוך עוד הרבה יותר

moshik999
09-09-12, 23:02
אני מבין שגם ביטוח צד שלישי אתה לא עושה. או שכן? והסטטיסטיקה הזו של 20 שנה אין לה אחיזה במציאות היומיומית העגומה וגם אם לך אישית זה לא קרה ואני מאחל שלא יקרה לעולם עובדתית אתה יחיד סגולה מאיין הנחת תשואה של שלושה אחוז מובטחים לשמונה שנים. ? נורא קל לקחת מספרים ולאקס אותם.
תודה נמרוד. מסרתי כל מילה לשרון. עשתה עבורך כל מה שמגיע לכל גיפאי כמונו. אף אחד לא משאיר את הגיפ או את האישה במגרש בסוף שבוע ולא משנה כמה הוא מאובטח.
אנחנו אף פעם לא שוכחים שאנחנו מתקיימים מהלקוחות שלנו מעל 25 שנה. תודה לכם. וחג שמח בהזדמנות זו

ביטוח הוא אחד הדברים החשובים בהגנה מפני קטסטרופה.
כאשר הרעיון הוא שהרבה משלמים מעט מתוך הנחה שזה יספיק כאשר רק למעט קורה מקרה הביטוח
אבל כאשר סה"כ עלויות הביטוח לרכב יכולות להגיע ל 10% מערכו של הרכב
זה כבר לא ביטוח במובן הקלאסי שלו ושיקולי כדאיות הם שיקול סביר

נניח שיש לך חברה שבבעלותה 100 כלי רכב האם היית עושה ביטוח מקיף לרכבים?

צריך לזכור שביטוחים אחרים של רכוש מתומחרים בפרומילים.

עבור ביטוח מבנה ותכולה של מעל מיליון ש"ח משלמים אולי אחד וחצי פרומיל
אתה יכול להגיד שזה לא אותו סיכון וכו וכו עדיין ביטוחי רכב זה שחיטה .

נהג שמחליט שהוא לא עושה תאונות באשמתו
ורוצה לרכוש רק ביטוח נגד גניבות למה המחיר הוא באחוזים ולא בפרומילים?
פעם אי אפשר היה לרכוש רק ביטוח נגד גניבה
היום אפשר (בלחץ הממשלה) אבל חברות הביטוח כבר הפכו את זה ללא כדאי לעומת ביטוח מקיף.

yes1952
10-09-12, 00:08
כמה הערות-
למען הגילוי הנאות לפני מספר שנים עבדתי כמתפעל גרירה וחילוץ רכב ב"פמי פרימיום"
ראשית אחראי משמרת הינו אחראי משמרת ולא סתם עוד מוקדן-כל טעות של החברה ביחס ללקוחות חברות הביטוח מסתכם בקנסות לא מבוטלים-
הסטנדרט אומר שאין עדיפויות כאילו ואחרות אך יש חריגים-במיוחד כשהלחץ מגיע מסוכן טוב-
בחברות הביטוח הישיר ?פשוט אין סוכן
גם לי יש סוכן בשר ודם שהפך עולמות לבטח סופה שנת 2003 מפני שקוד הדגם עוד לא הופיע במחשבי החברות-
במרה של ביטח צד ג'
חכו עד שתשביתו מרצדס ותגלו שאתם חיבים להשתתף בנזק(בביטוח ישיר נזק לצד שלישי מוגבל בסכום-
סוכן בשר ודם ישר ידאג לכם לכיסוי מלא-
ובקצרה
אני מעדיף לעבוד עם בני אנוש ולא מענה ממוחשב
זה בדיוק כפי שאומרים לי-באינטרנט זה יותר זול-
נכון ומה עם האחריות?
ולסיום--לפני כ 3 חודשים רעייתי בדרכה למשמרת לילה באסותא-היתה מעורבת עם ריכבה בתאונת דרכים-ה"שוקה"שלי הגיע תוך חצי שעה ונשאר איתי ליד מקום התאונה-ותוך כדי כך טס למיון השרון לראות מה קורא עם רעחחתי-
נו נראה את הישירים למיניהם נותנים יחס שכזה
יוסף

יואב פולס
10-09-12, 01:19

שערוריה!
כשאני ביקשתי שתיקחו את האוטו שלי לשטיפה, שרון אמרה שאי אפשר...
זה בגלל שנמרוד הוא בעל שליטה בכלי תקשורת?
י'

אורי.ר
10-09-12, 03:42
גם אני לאחרונה ביטחתי את הרכב שלי אצל מאיר בעקבות ההמלצות באתר. עוד לא הזדקקתי לשרות ( למזלי וכך שישאר) אבל בפרוש לא שילמתי "אקסטרא".
חשוב מאד לפני שמצהירים כי המחיר אצל סוכן יקר יותר פשוט לבדוק. אצלי (סורנטו 2006) המחירים של הישירים היו יותר יקרים בהרבה והתחרות היתה בפרוש עם סוכנים אחרים.

ישר כוח למאיר ושרון, מחמם את לב לקרוא כי בעת הצורך יש למי לפנות (נתקלתי בעבר גם בסוכנים שלא ידעו לתפקד ביום פקודה).

שמוליקו
10-09-12, 07:40
חבריה, ביטוח זה לא קופת חיסכון !
ביטוח נועד למנוע את הצורך בפתיחת קופת החיסכון של הילדים כדי לממן את השטויות שהגדולים עושים על הכבישים.
כל עוד לא נזקקתם לביטוח, הוא כמובן היה מיותר...
בפעם הראשונה שתכנסו מאחורה ב 10 קמ"ש באיזו מרצדס קופה או סתם יגואר, נראה איך תעשו חשבונות של עלות מול תועלת.
לדעתי גם ביטוח בריאות לא שווה לעשות, ובכלל, שום ביטוח.
קחו את הכסף שלכם (בטח יש לכם המון) ותשקיעו אותו באפיקים שאתם מאמינים בהם ורק שם.
אני בטוח שביום הפקודה תוכלו לממן משם גם את מקרי הבריאות בבית וגם את נזקי הרכב, הפריצה הביתה ועוד כל מיני רעות שפוקדות אותנו כי אנחנו לא נמצאים בתוך בועה.

כן ,גם אני יש לי את שוקה שלי, לא מחליף אותו בשום 55555.
ואם כבר, אז תודה מאיר ושרון, אין עליכם ולא יהיו !

שכל אחד יעשה כמיטב הבנתו בכספו, לי אין מספיק כסף כדי לא לבטח.
מעדיף סוג של הלוואה ל 20 שנה של 100000 ולדעת שאם חלילה הגרוטאה בת ה 16 שלי תינזק או תגנב , יהיה לי את הכסף לקנות גרוטאה שוות ערך.
אחרת אני אצטרך לקחת הלוואה שכנראה תיהיה בתנאים קצת פחות ידידותיים.

my 2 cents

Pageup
10-09-12, 08:38
בואו נעשה קצת סדר.
חברות הביטוח הן לא ארגוני צדקה. הן מרוויחות כסף והרבה.
סטטיסטית אם תקח את הפרמיה שלך ותשים בבנק למשך כל ימי חייך
כנראה שתצא ברווח (שוב, סטטיסטית). אבל וזה אבל גדול
רוב האנשים לא ממש שמים את הכסף בצד, וסטטיסית אתה יכול לפול
או בצד ששילם סתם או בצד ששילם פחות. ועל זה כל הדבר בנוי.

גם לי יש שוקה, ובד"כ, אם המחיר שלו גבוה אני מרים טלפון לאיזה 555
ולעוד כמה שוקות מוצא את המחיר הזול ובמקרה הגרוע אני משלם 200 שקל יותר.
וכשצריך אותו הוא מתקשר לוודא שזה נעשה בזמן, לשביעות רצוני ודיר באלאכ
אם לא (לבעל המקצוע). מספיק שאני מקבל רכב חלופי יום לפני כי בדיוק נכנס הסופ"ש וכבר
כיסיתי את זה.

מאיר רוטברג
10-09-12, 08:51
סתם כך למען העניין, זה שעושים חשבון של 3000 ש"ח כפול עשרים ומוסיפים ריבית נו באמת
3000 תוריד ביטוח צד שלישי לפחות 1000 שקל תוריד ביטוח גרירה , מה נשאר לך??
1800 ש"ח ? אולי אבל נניח
קח 1800 ש"ח תעשה איזה מכפלות שאתה רוצה ברכב של ה 50.000 ש"ח מצטער אני לא קורא לרכב גרוטאה,
תוסיף ל 1800 ש"ח הללו את הריבית הדמיונית המובטחת של 3אחוז,
תעשה את כל המכפלות ,
תהפוך עורך לחרדי, תתפלל כל היום שלא תיפול בסטטיסטיקה, אל תסע שישי שבת כי כל נהגי השבת בחוץ ,
תחנה כל הזמן את הרכב בחנין שמור שלא יעבור איזה אוטו זבל ויגרד לך את כל הרכב,
שים חברת שמירה שלא יעבור איזה בן דוד וייקח לך את הרכב,
אני יכול להמשיך עם הרשימה הזו עד אין קץ ,
(סטטיסטית לך עם הסיפור של 20 שנה למנכלי חברות הביטוח שחווים שנה קטסטרופלית בבטוחי רכב השנה(לא שאני מרחם עליהם שהם מרוויחים הם לא משפים אותי)

לסיכום, אני לא מספיק עשיר להחזיק צי רכב של מעל 1000 או 10.000 כלי רכב על מנת להנות מסטטיסטיקה של רכבים, עבודתית חברות ענק עם מאות כלי רכב עושות ביטוח כי סטטיסטית בדקו את זה וזה כדאי להן,
אני עושה ביטוח

1ofersh
10-09-12, 08:57
שלום
השיקול פשוט.אם יש לך אפשרות לממן מחר בבוקר רכב ברמת המחיר שניגנב אז אל תעשה ביטוח וקח סיכון.
אם לא אז עשה ביטוח מקיף. על תאונה לא מדברים כי יש ביטוח של צד שלישי.אבל אם אתה אשם ויש טוטל לוסט אז יש בעיה.
לי נגנבו 2 גיפים אז חבלז ואני ממשיך לבטח.
עופר
לא זה מה שאמרתי
אמרתי שאם אתה בין 30 ומחליט לא לעשות ביטוח יש לך 100000 ש"ח ביד
האם זה יכסה את עליות הסיכון בגניבה או תאונה באשמתך לדעתי כן.

שמוליקו
10-09-12, 09:00
מצטער אני לא קורא לרכב גרוטאה,

גם אני לא, הגרוטאה היה רק כדי להמחיש ולהדגיש את העובדה שגם אם הרכב יותר ישן, עדיין אין לי כסף להעמיד במקום כדי לקבל אחר ,אפילו באותה רמה...

mickyc
10-09-12, 09:00
גם אני ביטחתי אצל מאיר לפני כמה שנים ולצערי השתמשתי בשרותם.
אכן שרות מהיר, יעיל וטוב.
שרון עשתה מעל ומעבר לטפל בכל שגעונותי ומאיר אפילו הגיע ביום שבת בכבודו בעצמו למקום התאונה אשר התרחשה, דאג והרגיע.
אמנם עברו כמה שנים, אך אף פעם לא מרוחר להגיד תודה
אז, תודה שרון ומאיר על הטיפול הכל השיגעונות שלי.

moshik999
10-09-12, 09:40
גם אם יש לי טענות לגבי גובה הפרמיה בביטוח רכב עדיין המצב הרבה יותר טוב מלפני 10 שנים
חלק מהסיבות זה ההרשעה בנושא קרטל הביטוח והכניסה המסיבית של חברות הביטוח הישיר.

הצעות המחיר שנותנות חברות הביטוח הישיר מאלצות את הסוכנים לכמעט להתיישר למחירים שלהם.
גם אם אתם מעדיפים סוכן אישי (גם אני)
צריך לתת קרדיט לחברות הביטוח הישיר שגם גורמות לתחרות וגם מחייבות את הסוכנים למתן שרות הרבה יותר
טוב .
הבעיה של חברות הביטוח הישיר זה שמנצלים אותם לצורכי מתן הצעות מחיר אבל לא משתמשים בשרותים שלהם.
למה זה קורה כי בסופו של דבר הלקוח ישלם עוד 200-300 ש"ח על הפוליסה והעיקר שהוא יוכל להשאר עם הסוכן
שהוא כבר מכיר באופן אישי
כולם מעדיפים להשאר עם השוקה שלהם, ישראלים אוהבים מגע ישיר וחם .

בהזדמנות החגיגית הזאת אני רוצה להודות לסוכן הביטוח שלי שייקה שהולך איתי כבר 20 שנה
עמד מאחורי בכל מקרה שנזקקתי לשרותיו, נותן שירות מצויין ואיכותי.
ולאחל לו שנה טובה ומתוקה ושתהנה מהטיול בחו"ל שאתה עושה עם כל המשפחה כמו בכל חג מחגי ישראל.

נימי
10-09-12, 11:22
כבר כתבתי פה פעם שקיבלתי שירות מצויין ב 9 מיליון על תאונה שאישתי עשתה

הבעיה שניראה לי שיש עם סוכן ביטוח זה בעיקר זמינות, יום שישי 11 בלילה בחברות הביטוח הישיר יענו לי לטלפון (כי חלילה קרה משהו ואני צריך מענה שלהם על גניבה\גרירה\משהו אחר), להיתקשר בכזה מצב לסוכן ביטוח ניראה לי בעייתי יותר

אני אישית שנה שעברה חשבתי לבטח את הג'יפ אצל סוכן ביטוח שהמליצו לי עליו (לא מהאתר הזה), אם אני זוכר נכון פעם ראשונה שהתקשרתי היתה ממתינה, פעם שניה לא ענו, פעם שלישית התקשרתי ל 9 מיליון

ליפני עשור בערך סוכן ביטוח בזמן שהייתי צריך אותו עשה לי יותר נזק מתועלת

לגבי שוקה, לא הכרתי, פירסומות נהדרות

מאיר רוטברג
10-09-12, 12:41
[QUOTE=נימי;470297]כבר כתבתי פה פעם שקיבלתי שירות מצויין ב 9 מיליון על תאונה שאישתי עשתה

הבעיה שניראה לי שיש עם סוכן ביטוח זה בעיקר זמינות, יום שישי 11 בלילה בחברות הביטוח הישיר יענו לי לטלפון (כי חלילה קרה משהו ואני צריך מענה שלהם על גניבה\גרירה\משהו אחר), להיתקשר בכזה מצב לסוכן ביטוח ניראה לי בעייתי יותר

אני אישית שנה שעברה חשבתי לבטח את הג'יפ אצל סוכן ביטוח שהמליצו לי עליו (לא מהאתר הזה), אם אני זוכר נכון פעם ראשונה שהתקשרתי היתה ממתינה, פעם שניה לא ענו, פעם שלישית התקשרתי ל 9 מיליון

סוכן ביטוח שלא מסוגל לתת לך שרות בזמן אמת לא שווה לבטח אצלו

gradar
10-09-12, 12:54
כסוכן ביטוח כיף לי לשמוע כאלו מחמאות על סוכן עמית, מאיר יישר כח וכל הכבוד על איכות השרות שאתה מעניק ללקוחותיך.
ולחברים "טוב סוכן ביטוח אחד מ 9,000,000 מוקדנים מתחלפים"

boaz avrahami
10-09-12, 14:01
כפי שציינתי, אני לקוח של שרביט כי בהשוואה שעשיתי בזמנו היה פער מחיר מאוד גבוה לזכותם גם אם הפוליסה הייתה מעט נחותה (אבל מספקת מבחינתי)
מכל למקום, תחילתו של השרשור בפרגון למאיר ולאור המשכו של השרשור אין ספק שהוא רק מחזק את מעמדו כסוכן ביטוח שיודע את העבודה ומחזיק לקוחות מרוצים ומפרגנים.
לא מדובר בדבר של מה בכך בתחום כל כך תובעני מצד הלקוחות ומתנער מצד החברות המבטחות...סוג של חבל דק שרק מקצוענים יודעים להלך עליו.
עכשיו רק תפסיק כבר להתנדב למשטרה ותהיה ממש מאה אחוז.... ;)

מאיר רוטברג
10-09-12, 19:32
כפי שציינתי, אני לקוח של שרביט כי בהשוואה שעשיתי בזמנו היה פער מחיר מאוד גבוה לזכותם גם אם הפוליסה הייתה מעט נחותה (אבל מספקת מבחינתי)
מכל למקום, תחילתו של השרשור בפרגון למאיר ולאור המשכו של השרשור אין ספק שהוא רק מחזק את מעמדו כסוכן ביטוח שיודע את העבודה ומחזיק לקוחות מרוצים ומפרגנים.
לא מדובר בדבר של מה בכך בתחום כל כך תובעני מצד הלקוחות ומתנער מצד החברות המבטחות...סוג של חבל דק שרק מקצוענים יודעים להלך עליו.
עכשיו רק תפסיק כבר להתנדב למשטרה ותהיה ממש מאה אחוז.... ;)

בועז. מזל שישבתי. כמעט נפלתי מההלם. שאפו על המחמאה.

boaz avrahami
10-09-12, 20:18
אל תדאג, על החלק של המשטרה תמשיך לחטוף ממני אבל מה ששלך שלך.
במקרה הזה השאפו כולו מגיע לך.

( ואין קשר ליום כיפור כי אני כידוע כופר גדול)

יוני5
11-09-12, 00:46
רק למען הגילוי הנאות,
אני לקוח רב שנים של מאיר ושרון - ורק בגלל שרון

וחוץ מזה שמאיר הוא משת"פ של המשטרה - אביו מולידו של החטא והטומאה

באהבה (לשרון)
יוני5

מאיר רוטברג
11-09-12, 09:42
מעניין שבדיוק אותם מילים אני אומר לאישתך

-->