צפייה בגרסה מלאה : תפיסה גדולה של גי'פים גנובים באזור הנגב...
שלום לכולם,
היום בבוקר נערכה פשיטה רצינית באזור הנגב על אחד השבטים וכפי שנודע לי נתפסו למעלה מעשרה גי'פים ללא רשיונות חלקם גנובים וחלקם מושבתים, אני חושב שאם יש מהחברים פה כאלה שלאחרונה ואו אפילו בשנים האחרונות נגנב להם הגי'פ שווה להם לבדוק את הנושא ואולי יש מצב שהגי'פ שלהם בין הנמצאים ???
מקווה שהבאתי בשורה טובה ולו אפילו לחבר אחד שרכבו האהוב יוחזר אליו, אבוא על שכרי !
כדאי לפנות לנקודת המשטרה של רמת הנגב / תחנת דימונה או ב"ש לא ידוע כרגע לאן הועברו הכלים או מה יעלה בגורלם.
בברכת שנה טובה ומלאה בטיולים,
נתראה בשטח "דרור - במדבר".
מי שאחראי על רמת נגב זו תחנת דימונה, באיזה אזור היתה הפשיטה?
boaz avrahami
10-09-12, 22:21
בפיסבוק של המשטרע יש תיאור חלקי של הפשיטה ותיאור של מחפורות מוסוות ובהם ג׳יפים אזרחיים וצבאיים.
בפיסבוק של המשטרע יש תיאור חלקי של הפשיטה ותיאור של מחפורות מוסוות ובהם ג׳יפים אזרחיים וצבאיים.
אתה חבר בפייסבוק של משטרת ישראל? מושיק יודע? ;)
boaz avrahami
10-09-12, 22:55
דע את האוייב
כלומר המושבה/שרץ שהוכשר ליד ביר-עסלוג׳..
בקיצור, האזור שבאחריות תחנת דימונה, אלא אם זו היתה פשיטה של מג״ב.
עזזמה הה? שם הסופה שלי נראתה לאחרונה,לפני 4 שנים.
אולי היא חיה עדיין?
מתגעגע
שמע יובל, היו שם לפי הבנתי גם סופות וחלקן מושבתות שעלו על גרר ?
תבדוק אולי תקנה אותה חזרה במכרז ?
לך תדע ...
אולי גם מה שנשאר מהירוקה שלי נמצא שם.... עוד משהו שצריך לעשות כשאחזור מהבלקן. וכן - אני בהחלט מוכן לקנות את השרידים. 3 שנים והפצע עדיין פתוח.
תודה על המידע, ואם ירצה השם, פעם אחת ולתמיד האדמה תפתח את פיה ותבלע לאלתר את ביר-אדאג' על כל האוהלים, הפחונים, המחפורות וכל המלוכלכים המנוולים ששורצים בהם.
פתאום המשטרה נזכרה שהנגב קיים, השבוע נתפסו כבר עשרה ג'יפים ועוד כמה מאות ק"ג של חשיש באיזור... מערב פרוע
boaz avrahami
10-09-12, 23:45
אני מנסה לחשוב אם זה קשור לעובדה שעכשיו ההברחות כבר לא מה שהיה בגלל הגדר.
אולי הבדואים עצמם התקשרו למשטרה וביקשו שמישהו יבוא לפנות את כל הגרוטאות שחונות אצלם בשטח... עכשיו אין לזה שימוש
אני מנסה לחשוב אם זה קשור לעובדה שעכשיו ההברחות כבר לא מה שהיה בגלל הגדר.
אולי הבדואים עצמם התקשרו למשטרה וביקשו שמישהו יבוא לפנות את כל הגרוטאות שחונות אצלם בשטח... עכשיו אין לזה שימוש
בטח שהם התקשרו, חבל סתם 6 סופות עומדות מחוץ לאוהל, כל אחת משלמים טסט, ביטוח, אגרת רדיו
ובכלל, המואזין המניאק התחיל לחלק דוחות על חניה מחוץ למסגד, חניה באיזור פחונים, חניה בחניית גמלים
ואולי בכלל הם מנקים את הנגב מכל מה שיכול להרוס דיונה, מטעמי איכות הסביבה כמובן...
ובכלל, זו היתה החלטה של הנשים בשבט, הגברים דווקא התנגדו אבל מי שואל אותם? הם מפחדים שהנשים יאשימו אותם בחילול כבוד המשפחה
ניסיתי לשאול אותם, אבל הם עסוקים בהתנדבות למען הקהילה, אתם יודעים, עוזרים לנזקקים, או סתם במילואים
דרור ברלי והחברים השמאלנים שלו תמיד עסוקים בלהכפיש אוכלוסיה מתורבתת ושומרת חוק
לך תבין
יוני5
עכשיו יהיה להם משהו חדש לכתוב בבלוג.
http://beerhdage.blogspot.co.il/
ותפסיקו להיות גזענים.
אסף.
"ישוב קטן ודינמי"... אהבתי.
מה זה דינמיים, עסוקים כל היום, ללא ספק. בגניבות, בהברחות. שאלוהים יקח אותם כבר.
תוחזר ביר אדאג' לאלתר למצרים תמורת כלום. סתם ככה.
העניין הוא שפשוט פתחו נקודת משטרה חדשה באזור
וצריך להראות עבודה, לא ככה ?
six 4 life
11-09-12, 13:42
אפגניסטן זה פה.
לא פה.
שם.
בנגב, מחוץ למדינת תל אביב.
ברוך הבא למציאות.
יורם-דרומי
11-09-12, 14:22
ברוכים הבאים למועדון,,,,,
snirjeepdreamer
11-09-12, 14:25
פשוט כואב לי הלב לראות ככה את הסופות..
אני מסתכל עליהם וחושב על שירשורי ה"נגנבה סופה..."
מה יעלה בגורלן . מישהו יודע ?
בהיעדר מספר שלדה ומנוע אין למעשה כמעט איך לבצע זיהוי גם אם תשבע בחיי הילדים שלך שזו הסופה שלך !!
אז מה יקרה איתן ?
יורם-דרומי
11-09-12, 14:30
הנה הכתבה באתר משטרת ישראל
http://www.police.gov.il/articleGallery.aspx?aid=593
הנה הכתבה באתר משטרת ישראל
http://www.police.gov.il/articleGallery.aspx?aid=593
וגם כאן , עם אפשרות להגדיל ת'תמונות :
http://www.hakolhayehudi.co.il/?p=42327
איי איי איי איי......האצבעות שלי חמות חמות ואני מת לכתוב הכל...ממקור ראשון....- אבל הפעם אצטרך להתאפק.
לו רק יכלתי לכתוב את כל מה שאני יודע , מכיר , חושב , עובדות בשטח.....
לדעתי , בקצב הזה , עוד שנתיים שלוש אני מוציא לאור ספר שייקרא "סיפוריי בדואים".( אם תישאר מדינה כמובן...) - זה יהיה רב מכר מטורף!
אבל בכל זאת אגיד את המשפט שאני אומר תמיד : מי שבאמת רוצה להזדעזע , מוזמן לעלות איתי לאוטו , כל יום בשעה חמש וחצי בבוקר ולהצטרף ליום עבודה שיגרתי איי שם בדרום , באזור שמדינת ישראל הפקירה לכוחות הרשע , ופשוט לראות חבל ארץ ענק שפשוט המדינה ויתרה עליו....
תבואו , יהיה מעניין.
אייל.
boaz avrahami
11-09-12, 18:34
בשביל הספורט - אני מהמר שהם יגנבו אותם בחזרה מהמגרש של המשטרה.....
איי איי איי איי......האצבעות שלי חמות חמות ואני מת לכתוב הכל...ממקור ראשון....- אבל הפעם אצטרך להתאפק.
לדעתי , בקצב הזה , עוד שנתיים שלוש אני מוציא לאור ספר שייקרא "סיפוריי בדואים".( אם תישאר מדינה כמובן...) - זה יהיה רב מכר מטורף!
אבל בכל זאת אגיד את המשפט שאני אומר תמיד : מי שבאמת רוצה להזדעזע , מוזמן לעלות איתי לאוטו , כל יום בשעה חמש וחצי בבוקר ולהצטרף ליום עבודה שיגרתי איי שם בדרום , באזור שמדינת ישראל הפקירה לכוחות הרשע , ופשוט לראות חבל ארץ ענק שפשוט המדינה ויתרה עליו....
תבואו , יהיה מעניין.
אייל.
מאיפה יוצאים?
לא יודע מה אתכם
אבל הסופה שלי שנגנבה לפי כ-6 שנים בערך (מישהו זוכר את זה עוד? מישהו זוכר אותה?)
בשניה שאני מוצא אותה חזרה אני מעלה אותה חזרה לכביש ומוכר את כל מה שיש לי בשביל לחזור אליה ולהחזיר אותה לנסיעה ולטיולים!
אחחח אחחח... הכאב שעולה בי כל פעם שמתפרסם שמוצאים עוד ועוד רכבים כאלה... התקווה שאולי גם "כסופה ביום בהיר" תעלה חזרה מן האוב ביום מן הימים...
הגעגועים אוכלים אותי...
בלאק- סטאר ,
קיבלת תשובה בפרטי....
snirjeepdreamer
11-09-12, 20:40
שלח גם לי, גם אני מגיע !!
מעבר לזה, אולי כדי לעשות לנו קצת טוב על הלב, בכל זאת, לא
כל יום אנחנו מחזירים קצת מלחמה לבנ.....ות !!, תיתן קצת נתונים כלליים מעודדים
אולי נחזיר לנו קצת את התקווה שאבדה...
מחכה לה"פ ממך
לא מבין מה כל כך שושו שאי אפשר לכתוב כאן לכולם.
הדבר החדש היחידי הוא שעשו משהו לשם שינוי.
boaz avrahami
11-09-12, 22:06
מה דעתכם, אולי נעשה אצלם מפגש ג׳יפולוג באחת השבתות?
אומרים שהבדואים מכניסי אורחים אז אם מוחמד לא בא לג׳יפ יבוא הג׳יפים למוחמד...
יהיה אש
אני מזהה את הטרקטורונים אלו, שעשיתי את הקורס בשירות הצבאי.
אכן דגם לא כל כך נפוץ באזרחות.
העניין הוא שפשוט פתחו נקודת משטרה חדשה באזור
וצריך להראות עבודה, לא ככה ?
איפה?
תסתכלו על הצד החיובי - אם הם מסווים את הכלים האלו ברמה כל כך מושקעת (והיא באמת מקצועית ומושקעת) אז כנראה שיש להם סיבות...
boaz avrahami
12-09-12, 09:35
כן, ממש פיתה סורית
אני מציע שבמקום לשבת מול המחשב, כל אחד פה יכנס לכוננות ספיגה.
אומנם החרימו להם רכבים אבל מה נראה לכם שהם ילכו ללשכת אבטלה?
היום בערב הם כבר חוזרים לעבוד והם צריכים רכבים חדשים .
שהיו לנו רק בשורות טובות
ישר כוח למשטרת ישראל על הפעילות הזו
האמת המפוכחת והמרה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
יורם-דרומי
12-09-12, 13:19
בשביל הספורט - אני מהמר שהם יגנבו אותם בחזרה מהמגרש של המשטרה.....
ג ד ו ל ללללל,,,,,,,
boaz avrahami
12-09-12, 14:56
שמתם לב שהם גורמים לכל הרכבים להראות אותן הדבר ( ואני מתכוון לסופות ולטויוטה קורולה).
זה לא מקרי... הם פיתחו שיטות פשוטות וממזריות...
הן אכן נראות בדיוק כמו שנראתה הסופה שלי אחרי שנמצאה- העיפו את הברזנט, הדלתות והקשתות, כנ"ל כל תכולת הרכב למעט המושבים הקדמיים, כל הרכב נצבע במלט מדולל וכן נפטרו מכל סימן מזהה, אני מהמר שגם פה עשו אן-דן-דינו בהחלפת המנועים בהצלבה בין הכלים, והשחיזו\דפקו את המספרים בשלדה.
חברים, אני מציע שניקח את ההצעה של בן ברצינות וניכנס לכוננות ספיגה. הם כרגע בחוסר של "סוסים" להובלות, והם לא יעזבו את התחום בגלל זה, הם פשוט יזמינו עוד סבב גניבות.
קובי
הם כבר לא צריכים אותנו.
בשביל מה להתאמץ, לעשות מודיעין ולעקוב כדי לקושש סופה קשישה פה ושם ברחובות הערים כאשר הם נכנסים, שישרפו, חופשי לבסיסים צבאיים ואוספים שם מה שהם רוצים?
boaz avrahami
12-09-12, 22:57
הפתרון הרבה יותר פשוט....
העסק בגדול עובד ככה:
הטרקטורונים או הגמלים זה הכלי שאיתו המטען (סמים או נשק על פי רוב) חוצה את הגבול.
אם זה גמלים אז הם הולכים לבד ללא ליווי.
טרקטורונים מגיעים עד לגבול ולפעמים חוצים אותו.
המטען עומר משם לג'יפים ובהמשך לטויוטות.
יחידות החוק ברוב המקרים נופלות בפח ולא תופסות או שתופסות את הדחלילים....
לפעמים כשהם נופלות על המטרה הנכונה זה מגיע לאש חיה - הבדואים יורים בשביל להרוג.
חילים (בדואים וכיום גם יהודים) מעורבים בלכלוך הזה לצערנו.
הטריק של המבריחים הוא שבשעת ההברחה הם מציפים את הגיזרה ברכבים שנראים אותו הדבר ונושאים את אותו המספר וגורמים לכוחות החוק לבילבול עד שיתוק מוחלט...
...
six 4 life
12-09-12, 23:19
הכל פתיר
המדינה לא מעוניינת לפתור.
ניתוח מעניין אבל קצת לוקה בפרטים.
אחרי הקטע הראשון בשטח, הם מאד מהר עולים על הכביש.ה
קורולה ו/או רכב הדומה לרכבי משטרה נוסע על הכביש עם צ'קלקה וסירנה פועלת ומנקה את הכביש לפני הרכב שנושא את הסחורה, שנוסע כמה ק"מ מאחוריו על הכביש בגלוי.
הם גם משתמשים ברכבים שנראים כמו רכבי פקחים.
אנשים אשכרה מפנים לו את הדרך כי חושבים שזו משטרה, וככה הם מרוויחים זמן יקר של נסיעה מהירה מאד על הכביש לעומק הארץ, עד שנטמעים איפושהו.
למי שנוסע הרבה ברמת נגב זה מחזה לא נדיר.
הכל פתיר
בדיוק ככה.
יש פתרונות. והמדינה הפחדנית הזו פשוט מעדיפה לשמור על הסטטוס-קוו. מאפשרים להם לעשות מה שהם רוצים. פעם ביובל פושטים עליהם, לוקחים כמה גרוטאות ו(בואו נתערב שאף רכב שנתפס לא במצב נסיעה בכלל?...) עושים מזה חגיגה תקשורתית, ומניחים להם להמשיך לגנוב ולהבריח עוד שנתיים-שלוש עד הפשיטה המתוקשרת הבאה.. בזיון.
בשבוע אחד אפשר לנקות את כל הטינופת הזו מכאן. צריך רק החלטה, נחישות וביצים - שלושה מושגים שכבר לא קיימים במדינה הזו.
"יישוב קטן ודינמי". בתחת שלי. וכן - זה נכתב בכעס גדול. הפצע עדיין פתוח, וכל עוד המלוכלכים האלה עדיין כאן במדינה הזו, חופשיים לעשות ככל שעולה על רוחם, הוא ימשיך לדמם.
boaz avrahami
13-09-12, 00:43
זה משתלם למדינה מכמה בחינות.
עוד רכב חדש יעלה על הכביש במקום ההוא שנגנב - שזה הרבה מיסים...
בתמורה למודיעין כזה או אחר שהם מספקים הפקירו את הביטחון האישי שלנו ומעלימים עין לפחות חלקית.
הם יותר חכמים מהמשטרה והם גם יורים בשביל להרוג אז למה להתעסק איתם?
אני לא מבין,
במדינה כול כך מתוחכמת שיודעת על כול אדם יותר משיודע על עצמו אין מסוקים? אין ציוד ראיית לילה? אין שומרים בבסיסים צבאיים?
בשביל מה יש 35000 שוטרים? כולם עסוקים במה??
מדוע יש תקציב לשים שוטר בכול פינה להוריד רכבים מהכביש אבל לתפוס גנבים ומבריחים אין?
הסדר עדיפוית אצלכם זה משהו מיוחד.
ברגע שהנהגים שמורידים אותם מהכביש יתחילו לירות בשוטרים אז גם בהם לא יגעו.
כמעט לאף אחד, פרט לנפגעים כמובן, לא באמת אכפת מהמצב. אנשים אדישים.
מצד שני זה לא שבמקומות אחרים יותר טוב, לכל מקום יש את החרא היחודי שלו.
כתבה מענינת שעלתה פה בעבר, בהמשך לדיון כיצד מטפלים בבעיות כגון אלו
http://www.haaretz.co.il/misc/1.1221635
(http://www.haaretz.co.il/misc/1.1221635)
חומר למחשבה.
כתבה מענינת שעלתה פה בעבר, בהמשך לדיון כיצד מטפלים בבעיות כגון אלו
http://www.haaretz.co.il/misc/1.1221635
(http://www.haaretz.co.il/misc/1.1221635)
חומר למחשבה.
באמת כתבה מאוד מעניינת...
4x1om-Israel
15-09-12, 20:09
harticles/0,7340,L-4281771,00.html
boaz avrahami
15-09-12, 21:04
תפסו עוד שתי סופות הלילה עם בונוס של 700 קילו חשיש ליד עזוז.
לא נראה כמו ג'יפ מבריחים אופייני, אולי אפילו ג'יפ חוקי וכשר, שיש גם כאלה לא מעט במגזר.
קובי
תפסו אותו תוך כדי הברחה...
ונכון, לא נראה כמו סופה "חתוכה" סטנדרטית
ג'יפ חוקי וכשר, שיש גם כאלה לא מעט במגזר.
קובי
אצל האנשים האלה גניבות והברחות הן דרך חיים וצורת פרנסה לגיטימית. הם חיים ומתפרנסים ככה כבר דורות רבים.
תבדוק פעם כמה "ג'יפים חוקיים וכשרים" שלהם נוסעים על אותה לוחית זיהוי ואותם ניירות. אתה תהיה המום.
אצל האנשים האלה גניבות והברחות הן דרך חיים וצורת פרנסה לגיטימית. הם חיים ומתפרנסים ככה כבר דורות רבים.
תבדוק פעם כמה "ג'יפים חוקיים וכשרים" שלהם נוסעים על אותה לוחית זיהוי ואותם ניירות. אתה תהיה המום.
נכון, ידוע, ולכן אני בוודאי לא אהיה המום, אבל עדיין, יש כאלה שנוסעים על כלים שנרכשו במישרין, למטרות טיולים ופאן בדיוק כמוני וכמוך. כמובן שאני לא אגיד שבוודאות הם לא מרכיבים חלפים או שיפורים שירדו מג'יפים גנובים (קיים לצערי גם מחוץ למגזר הבדואי), ובטח לא באמצעות הכלים המעטים החוקיים ניתן תעודת הכשר גורפת, אבל אני מכיר גם את האנשים ההגונים, שאוהבים ג'יפים, משתייכים למגזר הבדואי, ואינם עוסקים בפלילים.
לגבי הרכב שנתפס-תמיד יש יוצאי דופן...
קובי
תבינו - יש לכם עסק עם נוודים. כבר אלפיי שנים הם מקבלים חינוך של נוודים. כמו הצוענים ....- גנבה ואמירת שקר זה חלק אינטגרלי ונורמלי מהחיים בשבילם.
אני מצטרף למה שדרור אמר , וזה עוד בלשון המעטה:
דרור, לא רק ג'יפים גנובים רשומים אצלהם על אותם רשיונות ....- אני מדבר איתך על אלפיי משאיות פול טריילר שלא מבצעות טסטים. כל פעם מביאים את אותו כלי , רק מחליפים את מספר הרישוי....משמנים את מי שצריך...וזהו....- אלפי מכונות הרג מסתובבות להם על הכבישים ככליי נשק בפוטנציה....
השפה שונה , עולם המושגים והסטנדרטים שונה....- מבחינתם , לשכב באמצע באר שבע מתחת למשאית ולפרק לה את הדיפרנציאל(לגנוב) זה לא כזה דבר נורא....- הם צריכים את החלק... וזהו!
אתם כבר יודעים מה אני רוצה להגיד , נכון ? (" חמש וחצי בבוקר , תצטרפו אליי ליום עבודה, נכיר לעם את הנגב מזוית שלא הכרתם...." וגם לא בטוח שאתם רוצים להכיר...)
ג'יפים צבאיים לאנשים אין פחד.
קליקליק
shay_love_off_road
28-01-13, 07:11
תבואו , יהיה מעניין.
אייל.
תאמין לי שהייתי מצתוות אליך,
תסתכלו על הצד החיובי - אם הם מסווים את הכלים האלו ברמה כל כך מושקעת (והיא באמת מקצועית ומושקעת) אז כנראה שיש להם סיבות...
יש להם סיבות, והיכן אתה חושב שהם למדו הסוואה? עד לפני 50 - 100 שנה הם לא היו מתאמצים לעשות השוואה לגמלים,
הכל פתיר
בדיוק! אנחנו יכולים לחסל טרוריסטם ע"י מבצע חשאי בקצה השני של העולם, ולא לטפל בגנבים?! תמוהה בעיני,
שהיו לנו רק בשורות טובות
ישר כוח למשטרת ישראל על הפעילות הזו
מצער אך נכון!
"וישמעאל פרא-אדם, ידו בכל, ויד כל בו"
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.