צפייה בגרסה מלאה : עזרה מוזרה אבל אתם בעלי הניסיון
בוקר טוב לכל הגי'פיים הותיקים
אבא קיבל גי'פ מהעבודה .....(אני האבא) אבל לא באמת גייפ את מאזדה CX5 עם הנעה קדמית
האם יש איזה מסלול בצפון או במרכז שניתו לטייל בו עם אוטו כזה. מסלול עפר פלוס ....
משהו שיגרום לילד הנאה ואושר
תודה רבה
ערן
בטח שלא ג'יפ וגם לא ממש לשטח...
בבקשה: "חם" מהתנור מלפני 3 חודשים, מקווה שזה יגרום לך להבין קצת על יכולות השטח של הרכב החדש שקיבלת מהעבודה.
http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=2546-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-CX5
ואם אתה עדיין מתעקש, אזור רמות מנשה וגם יער בן שמן מלאים ב"שבילי קק"ל" שהם המקסימום שהייתי ממליץ לך
להגיע עם הרכב הזה.
אל תשכח שחכם יצליח אולי לצאת מתקיעה שנבון לא היה נכנס אליה מלכתחילה...
תתחדשו, בהצלחה! והכי חשוב סעו בזהירות ותהנו עם הילדים!!
איתי
בטח שלא ג'יפ וגם לא ממש לשטח...
בבקשה: "חם" מהתנור מלפני 3 חודשים, מקווה שזה יגרום לך להבין קצת על יכולות השטח של הרכב החדש שקיבלת מהעבודה.
http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=2546-מבחן-דרכים-מאזדה-CX5
ואם אתה עדיין מתעקש, אזור רמות מנשה וגם יער בן שמן מלאים ב"שבילי קק"ל" שהם המקסימום שהייתי ממליץ לך
להגיע עם הרכב הזה.
אל תשכח שחכם יצליח אולי לצאת מתקיעה שנבון לא היה נכנס אליה מלכתחילה...
תתחדשו, בהצלחה! והכי חשוב סעו בזהירות ותהנו עם הילדים!!
איתי
רק להדגיש נקודה אחת שצריכה להיות ברורה, לא לנסוע לבד, גם בשביל הכי פשוט.
בזנ"ט שלא במקום, שלולית, ענף של עץ כל אילו יכולים להפוך טיול פשוט לסרט לא נעים, במיוחד במקומות שיש קושי בקליטה...
במקרים כאלה רכב נוסף הוא הצלה מיידית וחיונית.
חג שמח שנה מוצלחת לכולנו
רק להדגיש נקודה אחת שצריכה להיות ברורה, לא לנסוע לבד, גם בשביל הכי פשוט.
בזנ"ט שלא במקום, שלולית, ענף של עץ כל אילו יכולים להפוך טיול פשוט לסרט לא נעים, במיוחד במקומות שיש קושי בקליטה...
במקרים כאלה רכב נוסף הוא הצלה מיידית וחיונית.
חג שמח שנה מוצלחת לכולנו
יוסי, מה יש לך, למה להפחיד אנשים ?
ממש צורם לי לקרא את ההפחדות שלך שוב ושוב.
שתהיה שנה טובה
טושי
יוסי, מה יש לך, למה להפחיד אנשים ?
ממש צורם לי לקרא את ההפחדות שלך שוב ושוב.
שתהיה שנה טובה
טושי
לא מפחיד אף אחד. ראיתי קצת, שמעתי, קצת ... ואני אישית נוהג בדיוק באותו אופן שאני מציע.
לא מפחד, ויכול להסתדר יופי לבד, ועדיין אני חושב שגם כשיורדים לשביל, מאחורי הבית [ למי שעוד נשאר "קצת שטח" שם ] ובמיוחד עם רכב כמו CX-5 , חשוב שיהיה רכב נוסף בסביבה, שיוכל לעזור, לקרוא לעזרה, או סתם שיהיה עוד מישהו לשתות איתו קפה ... ועם מי להעביר חוויות אחרי ..
אם מישהו נבהל מזה, וזה מה שיזכיר לו להזמין חבר, רק הרווחנו ...
שנה טובה לכולם ...
נמרוד - מערד
12-09-12, 22:16
יוסי צודק במאה אחוז, יצא לי לחלץ אנשים שנסעו לבד במדבר נתקעו ומתו מהתייבשות, זה לא המקרה, לכל תקיעה בשטח יש את הסיכונים שלה, אז לא יוצאים לבד.
נמרוד
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.