PDA

צפייה בגרסה מלאה : המלצה על שילוח באמצעות USHOPS

boaz avrahami
28-09-12, 17:06
אני די פריק של רכישות באינטרנט מחו״ל.
החל מפיצ׳פקס מדיל אקסטרים וכולל גם מוצרים לבית ולרכב ממוכרים שונים בארה״ב.

לרוב הכי זול כידוע לשלח ב usps אבל בשקלול עלות מול מהירות המנצח הגדול לדעתי הם ushops

השבוע החלטתי להזמין פאן קלאץ׳ מאמזון.
ביצעתי את כל הרכישה ביושופס כך שהם מתחשבנים עם אמזון ושולחים אלי לארץ.
זה חוסך את השיהוי של הדוקומנטציה כאשר החבילה נכנסת למרכז הלוגיסטי שלהם.

את הרכישה ביצעתי בסוף השבוע האמריקאי כאשר השעון מתחיל לדפוק ביום שני בצהריים שלנו ( תחילת השבוע אצלם).
היום יום שישי בבוקר החבילה משוחררת ומוכנה לאיסוף באשדוד. מאחר ואני גר במושב אז אפשר להמתין עוד יום יומיים עד שזה מגיע אלי הביתה או ליירט את החבילה באשדוד.

בקיצור, כארבעה ימים כולל הזמן שזה הגיע מאמזון אליהם.
חלק כ 60 דולר.
משלוח פלוס מיסים כ 40 דולר
כ 5 דולר ביטוח...

יש לי איתם עוד נסיונות טובים כולל שילוח ימי.
מגיע להם פרגון מבחינתי ומכל הלב!

tzagi
30-09-12, 03:06
גם הם לא טלית שכולה תכלת.
יצאו מקרים שסירבו להכיר בקבלה ובמחיר הקניה למטרותי מכס ועשו בעיות.
מה שכן, הם די יעילים וזריזים, על זה אין ויכוח.

nir.samo
30-09-12, 07:18
אני מבין שמאיבי לא ניתן לקנות דרכם כי הכתובת צריכה להיות בישראל נכון?

tzagi
30-09-12, 07:23
הבנת לא נכון
אתה מקבל כתובת בארה'ב מכניס אותה באיביי וקונה כול זבל כאהבת ליבך.

נמרוד
30-09-12, 07:40
יש לי נסיון עם USHOPS במהלך כמה שנים. בכל המקרים, פריטים קטנים כגדולים, הפריטים הגיעו ישירות לסניף הדואר שלי תוך זמן קצר (שבוע-שבועיים) עם אפס טרחה מצידי, כולל חלקי רכב (חלקים מקוריים ספציפיים לצ'רוקי שעולים גרושים בארה"ב - מראה חשמלית, ידיות לדלתות, ברז של מערכת החימום, חלקי פלסטיק שונים של פנים הרכב). השורה התחתונה ברוב המקרים היא שהמחיר כמעט מוכפל, בהתאם לנוסחה הוותיקה והכללית שכל דבר בישראל עולה בארץ בערך כפליים מבארה"ב.

ש01
30-09-12, 08:47
הם עובדים גם באירופה?
מסור שרשרת חדש נתקע במינכן בגלל מאבטח אידיוט ויושב עכשיו ב lost and found ...

nir.samo
30-09-12, 11:20
הבנת לא נכון
אתה מקבל כתובת בארה'ב מכניס אותה באיביי וקונה כול זבל כאהבת ליבך.

למי שיש פייפל עם כרטיס אשראי ישראלי התשלום בפייפל מחייב כתובת באותה מדינה וזה לא ייתן לי טכנית להכניס כתובת בארה״ב.
ניתן לעקוף את זה ע״י יצירת קשר עם המוכר אבל השאלה שלי היא האם ushops מאפשרים לעקוף את זה איכשהו? מקווה שעכשיו הייתי יותר ברור

boaz avrahami
30-09-12, 12:16
למי שיש פייפל עם כרטיס אשראי ישראלי התשלום בפייפל מחייב כתובת באותה מדינה וזה לא ייתן לי טכנית להכניס כתובת בארה״ב.
ניתן לעקוף את זה ע״י יצירת קשר עם המוכר אבל השאלה שלי היא האם ushops מאפשרים לעקוף את זה איכשהו? מקווה שעכשיו הייתי יותר ברור

אין בעיה לרכוש עם פייפל ישראלי ולשלוח באמריקה.
הכתובת של הפייפל שלי היא ישראלית.

באמזון יש לי כתובת של יושופס, באיביי יש לי כמה כתובות- אחת בלבד ישראלית והשאר אמריקאיות.
משלם רק בפייפל והכול חלק... גם באתרים פרטיים...
יש כתובת לחשבונית וכתובת למשלוח

boaz avrahami
30-09-12, 12:23
יש לי נסיון עם USHOPS במהלך כמה שנים. בכל המקרים, פריטים קטנים כגדולים, הפריטים הגיעו ישירות לסניף הדואר שלי תוך זמן קצר (שבוע-שבועיים) עם אפס טרחה מצידי, כולל חלקי רכב (חלקים מקוריים ספציפיים לצ'רוקי שעולים גרושים בארה"ב - מראה חשמלית, ידיות לדלתות, ברז של מערכת החימום, חלקי פלסטיק שונים של פנים הרכב). השורה התחתונה ברוב המקרים היא שהמחיר כמעט מוכפל, בהתאם לנוסחה הוותיקה והכללית שכל דבר בישראל עולה בארץ בערך כפליים מבארה"ב.

בפריטים קטנים יש הכפלת מחיר בגדולים זה פחות בדרך כלל או שיש את הדוד מאמריקה.

יש לזכור שיושופס משחררים בשיטה שנקראת שחרור קולקטיבי.
אם העמיל מכס שלהם מריח חבילה שעלולה להעצר במכס בגלל הצהרה לא נכונה או פריט אסור שמנסה להיכנס מתחת לראדר הוא ירצה לטפל בה טרום משלוח על מנת שהמכס לא יעצור את כל המשלוח.
הם מקבלים קרדיט מהמכס בשביל שהשחרור יהיה קצר.
אם יתפסו אותם הם בבעיה מול המכס.

boaz avrahami
30-09-12, 12:28
הם עובדים גם באירופה?
מסור שרשרת חדש נתקע במינכן בגלל מאבטח אידיוט ויושב עכשיו ב lost and found ...

הם עובדים רק מארהב הברית לצערנו

lizard
30-09-12, 13:38
כבר יצא לי לשלוח מסין לארה"ב ליושופס ומשם לארץ.

baga
01-10-12, 08:32
יעיל
תודה

-->