צפייה בגרסה מלאה : תחפושת לפורים,חאאא קבוע חברים זה קבוע (סגירת פיבר לסופה)
מאיר רוטברג
16-03-05, 17:01
[http://www.jeeptrip.com/viewer.jimage?src=albums%2fp3jvm4h9.jpg| 0[/img]http://www.jeeptrip.com/viewer.jimage?src=albums%2fp3jvm4h9.jpg| 0
זו תמונה לפני הסוף ,
הורכבמשקל קל ,חזק ,נותן מרחב פנימי עצום ,יכולות איכסון מרובות ללא הזדקקות לגגון חיצוני,
לפתע יש מקום לקונסולה גדולה למעלה שתכיל את כל מכשירי הקשר הכריזה והרדיו ועוד שטויות ולא רק בקושי רדיו ומכשיר נוסף,
הוזמנו חלונות יורכבו ביום שני(בטח יהיה איחור)
שבת נפרק ונרכיב כמו שצריך עם פסי איטום וחיזוקים ולא חפיף בורג כאן בורג שם ,
מי שרוצה לבוא לראות מוזמן בכייף
ומי שמצליח לשתול את התמונה כאן בבקשה,אני לא מצליח
מאיר,
בשבילך . . . .
(רק פעם הבאה, תעשה טובה, תן כותרת יותר מתאימה)
http://www.jeeptrip.com/albums/p3jvm4h9.jpg
six 4 life
16-03-05, 19:42
תתחדש!
נראית כמו סמוראי מגודל :twisted:
-ארז 8) -
מה זה החורים בדלת מה ירו לך על האוטו?
סופה שמתחפשת לדיסקו :lol: :lol: :lol:
חוץ מזה לדעתי זה לא מייתר את הצורך בגגון...נראה אותך מאחסן כריות שמיכות פוך, אוהלים מזרונים וכו' בתאים הפנימיים שבתוך הרכב..
אם כבר אז כבר תמשיך ותעשה בחלק הקדמי גגון.
שלמה
yoavshefer
16-03-05, 21:34
מה זה החורים בדלת מה ירו לך על האוטו?
נראה כמו מדבקות{כאילו חור ירי}
במקום גגון, אתה יכול להרכיב מדף עליון מעל גובה החלון האחורי. יש שם איזה 15-20 ס"מ נראה לי, יופי של מקום לדחוף את את השמיכות ושקי השינה.
הסגירה הזאת היא לא שיא-היופי, אבל אם עוד תוסיף עליה גגון, זה כבר פשע נגד הטעם הטוב.
מאיר רוטברג
17-03-05, 00:39
טעם? זה בעיני המסתכל
בעני זה יפה,מיוחד,מעניין,וסופר שימושי,
גגון לא יהיה
"תאי גמבו" מעל לכלוב בתוך הרכב כן יהיו
נמרוד ומאיר
אני לא התכוונתי לגגון על כל הגג או מעל לחלק המוגבה אלא אני התכוונתי לגגון שיהיה בהמשך להגבהה - מעל החלק הקדמי - למעשה לטעמי זה ישפר את המראה.
פשוט כל הגג ייראה אחיד ובאותו הגובה - זה גם פשוט להוספה - ממשיכים קדימה ומרכיבים דפנות מפיברגלס באותו הגובה של ההגבהה כך שבחלק הקדמי של הרכב נוצרת קערה - שקע - גגון עם דפנות של כ- 20 ס"מ.
שלמה
נמרוד ומאיר
אני לא התכוונתי לגגון על כל הגג או מעל לחלק המוגבה אלא אני התכוונתי לגגון שיהיה בהמשך להגבהה - מעל החלק הקדמי - למעשה לטעמי זה ישפר את המראה.
פשוט כל הגג ייראה אחיד ובאותו הגובה - זה גם פשוט להוספה - ממשיכים קדימה ומרכיבים דפנות מפיברגלס באותו הגובה של ההגבהה כך שבחלק הקדמי של הרכב נוצרת קערה - שקע - גגון עם דפנות של כ- 20 ס"מ.
שלמה
:shock: :?
אתה רוצה לעשות את הסופה שלו מיני-משאית...
...."ויאמר אלוהים ביום השמיני לאמור : מי יתן ותתקוף החלודה את סופתך. יאמר הרוטברג: הבו לי פיבר, הבו".... (קוהלת בפרק טכ' פסוק רא') :lol:
מאיר תתחדש :P
נקווה שסיימת עם החלודות.
אל תעלב מאיר, אבל זה יצא ממש מ--כ--ו--ע--ר :twisted:
אבל, כמו שאומרים באנגלית :Beauty is in the eye of the beholder
מאיר רוטברג
20-03-05, 08:35
מכוער?? מכוער???
היופי בעני המשתמש
בעני זה יפה ,
יפייפה,
וזה שלי
אני חייב לציין משהו :
גם אני חשבתי שזה ממש מכוער בתמונות אבל ראיתי היום את הרכב אצל שוקי דרימס קאר בכפר סבא וזה יצא סוף הדרך , כנראה שהתמונות הורסות הפעם (בד"כ ההפך) , הגג הזה ניתן לפירוק?
אגב רכב ממש מושקע , אפשר לשאול מי בנה את הרוקרים המדהימים האלו? ואת הדש?
מאיר רוטברג
21-03-05, 14:35
אההה זה היית אתה שוקי לא ידע לומר לי
עדיף שיגידו מכוער נגד עין הרע טפו טפו טפו
את הרוקרים בתיכנון שלי בנה אבו שפם, סוף הדרך שמאלה
דש בנה נתן פליישר
את מתקן הספר ארז מאוברלנד
חולה הנפש שמשלם על כל זה זה אני :lol:
הכל נראה סוף הדרך , חבל שלא ראיתי אותך שם .
ומה שוקי בונה אם מותר לשאול?(אגב גם הוא עושה דברים מדהימים)
מאיר רוטברג
21-03-05, 22:45
עבודות פיבר מיוחדות צבעים משוגעים בחור נהדר רק חבך שלא עובד עם גיפים ,פשוט הוא טוען כי זו טירחה רבה מדי וכל אחד הכי ידען בעולם ומלמד אותו על הביזנס וזה נמאס לו(בינינו הוא צודק) הוא עובד בעיקר עם המכוניות פרייבטים המשוגעים עם הניפוחים וכו
יצא צבע מטורף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
צבעת אצלו את הג'יפ? גג?
מה צבעת?
הוא באמת בונה דברים מיוחדים
מאיר רוטברג
25-03-05, 19:02
צבע משוגע עם עומק וגוונים מתחלפים בשמש :D
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.