צפייה בגרסה מלאה : התייעצות לגי סגירה לחורף
דיברתי עם חבר טוב שבונה באגים ועבד בברזנטים כ4 שנים על סגירת ברזנט לרכב שלי.הבנאדם שבר את הראש כמעט שעה ולא מצא בניה שבאמת תעטוף טוב את הכלוב התהפכות בלי כיסי אוויר.הוא המליץ לי קודם כל להעיף את הכלוב כי הוא לא בנוי נכון (הוא צודק) ואו לעשות כלוב פנימי טוב ועליו ברזנט או פשוט סגירת פיבר.אופציה אחרת היא להשאיר את הכלוב בינתיים ולעשות ברזנט רק על הקבינה ולהוריד את הספסל האחורי אבל זה הרכב היחידי שלי והוא יהפוך לפחות פרקטי.בנוסף יש לי רמקולים מאחורה,אטמתי אותם עם סיליקון אבל עדיין...יש חשש כלשהו לקצר אם אני אלך לשחות בנחלים?
מה דעתכם,לסגור פיבר או לטנדר את הרכב?
אני חושב שבמקום לשבור את הראש על אטימה, תתחיל לחשוב על ניקוז...
מה הכוונה ניקוז? שיירטב אבל לתעל את המים לבחוץ?
מה הכוונה ניקוז? שיירטב אבל לתעל את המים לבחוץ?
כן.
אבל הפיתרון הנכון והמקיף ביותר בשבילך - זה להחליף את הכלוב, ואז להתאים ברזנט או לקנות ברזנט סטנדרטי של סמוראי ארוך
יהיה כלוב חדש,פשוט לא החורף הזה (אין כסף לכלוב חדש)
האופציה של סגירת פיבר התחילה לקרוץ לי, אבל יש את הקטע של להחליף ברישיון מרכב פתוח לסגור. אין לי בעיה עם זה,השאלה היא כמה "המילה" הזאת עולה בין עונה לעונה? משרד הרישוי הנחמד נותן לי לעשות 2 טסטים בשנה שיוצאים לי בדיוק על קיץ וחורף אז אפשר לקפוץ על ההזדמנות של פתיחה\סגירה בכיף. אולי בהמשך אני אפילו אשים גז במזגן (כן, המזגן המקורי שלי עובד)
מבחינת ניקוז,זה נראה לי קצת בעייתי - כל הרצפה שלי מכוסה זפת קרה ומודבק עליה PVC.לא חראם להחליד אותה מחדש?
בדקת כמה יעלה סגירת פיבר ?
מה התקציב שלך ?
אני הייתי מוריד את הקשת התהפכות מרכיב אחת פנימית ועושה ברזנט
סגירת פיבר תעלה לי 2800
אני אוריד את הכלוב הזה בכיף.הוא גבוה בערך ב3 ס"מ מראש של אדם שיושב אצלי מאחורה,לא רוצה שאף אחד יאבד הכרה באיזה באמפר
הבעיה היא בברזלים החדשים. כלוב רציני אמור לעלות....5000 שקל?
מבחינת תקציב,יש לי 3000.לא שמרתי יותר כי לא ציפיתי שאני אצטרך לעשות כלוב חדש בשביל סגירה
ברזנט סטנדרטי......הסמוראי הארוך לא בא במקור עם סגירת פיבר? אולי אפשר לעשות מעין קומבינה של קשתות כמו של סמו קצר ועליהם משהו?
הכלוב באמת מוזר קצת.
אולי מישהו ירצה לקנות אותו ותקטין עלויות.
כרגע?
אם אתה לא משתמש בספסל האחורי- תפרק אותו ואת הרמקולי תכניס מתחת למושבים ותעשה ברזנט רק לקבינה
הכלוב היה מכשול שידעת עליו מהתחלה.
לדעתי הרעיון של זרקו+דדי+אני זה הכיוון
תוריד את הכלוב שלך, תנסה למכור אותו.
קח את כל הכסף שיש לך ותנסה לעשות כלוב נורמלי במחיר הזה.
ואל תשכח להשאיר כסף גם לברזנט.
סגירת פיבר היא לא פתרון:
א. כי היא יקרה
ב. זה חתיכת טרחה לפרק ולהרכיב כל עונה, ובסוף אתה תסיים עם אוטו סגור לכל דבר כי לא יהיה לך כוח לפרק.
ג. סגירת פייבר על הכלוב הזה - ייצור את הדבר הכי לא אסטטי שאני יכול לחשוב עליו, יותר מזרקו אחרי לילה קשה של שתיה זולה וחריפה במדבר.
אולי מישהו ירצה לקנות אותו ותקטין עלויות.
זה חייב להיות מישהו עם סמוראי ארוך ואחד שלא יודע\לא אכפת לו על החלק האחורי או על סגירה - סיכוי קלוש מידי. בברזל אני אקבל עליו דמי כיס במקרה הטוב
הרמקולים לא ייכנסו מתחת למושבים,אבל אני יכול לאטום אותם ואת החיווט טוב-טוב. פשוט חבל לי לוותר על הספסל למשך כל החורף - בעיקר כי אין לי פרייבט במקומו (אגב,יש לי טסט חודש הבא,צריך להרכיב את הספסל בשביל הטסט?)
סגירת פייבר על הכלוב הזה - ייצור את הדבר הכי לא אסטטי שאני יכול לחשוב עליו, יותר מזרקו אחרי לילה קשה של שתיה זולה וחריפה במדבר.
את הכלוב אני מעיף בכל מקרה, גם אם אני עושה פיבר. אם לא היה אכפת לי מהספסל האחורי אז אפשר להוריד את הכלוב,לשים סגירה ואז להחזיר אותו. משהו בסגנון של הצ'רוקים המפגרים שהאמריקאים אוהבים לעשות,אבל העוד ס"מ הזה שהפיבר תופס יהפוך את הספסל הזה למיטה במקרה הטוב
מסכים איתך שלסגור סמוראי לתמיד זה....רע.
תשמע בכללי אני מכיר רק בן אדם אחד שנסע עם אנשים מאחורה וזה יובל הירשפלד, וגם לו זה נגמר כבר.
סמוראי זה לא כלי חברותי..נוסעים 2.
ברגע שתסיע בנאדם מאחור בטיול - הוא כבר לא יהיה חבר שלך.
אז אני מציע לפרק את הספסל ולהחזיר אותו רק לטסטים, ובקשר לטסט - אתה צריך שיהיה לך באוטו את כמות המושבים+חגורות שרשום לך ברישיון, לא פחות ולא יותר.
יניב אני חושב שהערכת מחיר שלך לכלוב מאחור היא קצת מוגזמת. דבר איתי ביום ראשון ואני אבדוק לך עם מכר עלויות משוערות של כלוב כזה.
כלוב ב-5000 זה אולי כלוב מרוצים תקני ואני לא מאמין שיש לך צורך באחד כזה.
בינתיים אני הולך לפי עצתו של זרקו.
נפגשתי היום עם גל (cj64),לקחתי\קניתי ממנו במחיר מצחיק ברזנט שסוגר קיר את הקבינה,צמיג 30 בשביל הגלגל ספייר וטמבון ברזל אחורי כמעט ומוכן. הוא גם נתן לי פתרון יצירתי על הכלוב,יעשה בהמשך
היום רק הספקתי להרכיב את הברזנט ולנתק את הרמקולים והסאב מהמגבר (שיושב מתחת לספסל),בתכנון להעביר את כל החיווט של הרמקולים למקום אחר שיותר אטום מגשם.
בינתיים אני אשמע את הרעש של המכונת תפירה-מנוע ואדמיין שזה איירון מיידן :D
אני אפתח שרשור על השיפוצון בקרוב
תודה על כל העצות ובמיוחד תודה לגל על ההדרכה המקיפה
יניב.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.