צפייה בגרסה מלאה : סוזוקי סמוראי
אני נהג חדש בן 17 ורוצה לקנות ג'יפ בעדיפות לסוזוקי סמוראי בתקציב של 20 אלף ש"ח בערך . אני מבקש עזרה ומידעה אל הסמוראי ואל קנייתו .
תודה לכול העוזרים וחג שמח .
תתחיל בלקרוא כתבות פה:
http://www.jeepolog.com/forums/list.php?r=category/35
במיוחד את זאת:
http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=1151-jeepolog-archive
ותעשה חיפוש ותקרא קצת על הסמוראי ומה זה אומר להיות בעלים של אחד.
אחרי זה תחזור ותשאל שאלות ספציפיות ונעזור לך.
אני קראתי רבות בזמן האחרון אבל אני עדין לא יודעה אך לבחור את הסמוראי שלי כי אני מפחד מכול אלה שיש להם 6ו7 ידיים ואני ישמח שמי שהוא ימליץ לי אל אחד למות שזה החלום שלי .ולמרות זאת אולי כדי שבמקום זה אני יקנה סוזוקי ויטרה ?
א. לא! - לא עדיף לך לקנות ויטארה.
ב. הסמוראי שלי אישית יד 12 ואני בטוח שהוא יותר טוב מכמה סמוראים יד 3 (אם קיימים כאלה עוד) או 7 או 8.
מספר הידיים פה לא משחק תפקיד, אלא רק המצב של האוטו עכשיו. כשאתה קונה אותו.
ג. אני מבין שזה רכב ראשון שלך...אתה יודע מה אתה רוצה? פתוח? סגור?
ידני? או שבכלל אתה רוצה ויטארה בשביל אוטומט?
אתה מודע לכך שזה רכב איטי, ישן, מסורבל, לא נוח, חסר פוזה, אבל כיפי בטירוף?
כל זה מתאים לך?
אני רוצה אוטו ידני ני יודעה שהוא איטי אבל אני אוהב שטיל בשטח מאז שאני ילד קטן לאבא שלי יש טנדר . לפי הסכם שלי עם אבא שלי הוא קונה לי את רוב הרכב והוא מתפל בו אני משל דלק . משום כך הוא מפחד מהמספר הגדול של הידיים כי הוא אומר שהיא אפשר לדעת אך כול אחד התייחס אל האוטו ולא ממש חשוב לי עם הוא פתוח הוא סגור אני אוהב את שנהם . ותודה אל העזרה
אני הייתי מעדיף פתוח. אם כבר אוטו טיפשי אז עד הסוף.
ואתה יכול להרגיע את אבא שלך...יש היום אנשים שיבדקו לך את האוטו וידעו להגיד לך בדיוק מה תצטרך לתקן ומה לא.
עכשיו תחפש בלוחות את האוטו שיתאים לך ואז תחזור עם שאלות.
תעשה סיבוב תראה שאתה בכלל מתחבר לרעיון הזה
מה השניים שכדי לחפש ? ועם יש משהוא שחשוב לבדוק אל האוטו שאני מדבר עם המוכר ? ועם אתה יכול להמליץ לי אל אוטו משויים שראתה ? ותודה רבה
שנים?
אתה צריך להחליט מה בא לך - פשוט = קרבורטור אבל מסובך ואמין יותר = הזרקה.
עלים = פשוט יותר ויותר קל להגביה ולשחק עם זה, מצד שני סלילים = יותר נוחות ואין הרבה מה להתעסק, אי אפשר להגביה יותר מדיי
תסתכל במדריך הקניה ותקרא שם יש שם הרבה חומר שיעזור לך להיסגר על עצמך.
ובכלל חכה עם זה קצת. יש לי הרגשה שעוד מעט תצא כתבה שתעזור לך להיסגר על עצמך...
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.