אמיר ב.א
06-10-12, 18:46
אני במהלך שיפוץ עצמי של הגיר של הדיפנדר שלי - LT77
(משהו מתמשך , הגיר הורד מהרכב והבאתי אחר במקומו,הגיר די נדיר ואין להשיג בארץ)
כמה שאלות כלליות :
1)מניסיון שלי ומכמה אנשים שמעתי (כולל מוסכניקים) שלפעמים האטמי "קרטון" המקוריים לא מחזיקים מעמד הרבה שנים , ומתחילים לנזול ,
ולעומתם , חומר אטימה איכותי יעודי , יחזיק יותר , למישהו יש ניסיון בעניין ?
המלצות על חומרים איכותיים ?
2)יש מקום אחד שמישהו הבריג בורג לא מקורי כניראה , עמוק מידי לתוך הברגה מאלומניום , ושבר את ה"מכסה" , כלומר שמן נוזל החוצה מהנקודה הזו,
האם ניתן לסתום עם אפוקסי כלשהו, או רק ריתןך אלומניום יפתור את העניין אחת ולתמיד , אם כן - דגשים בנושא יתקבלו בברכה
תמונה של החור עם הקצה השבור מצורפת.
3)יש שני גלגלי שיניים, עם כמה שיניים שבורות באיזור של ההשתלבות , לא כל השן שבורה אלא רק הקצוות ,
האם חייבים להחליף , או ניתן להמשיך ככה הרבה זמן עד שישברו סופית(תמונות מצורפות)?
כמובן רצוי להחליף , אבל העניין הוא גם כספי - גלג"ש עולים הרבה ...
תודה!
65117
65118
65119
65120
(משהו מתמשך , הגיר הורד מהרכב והבאתי אחר במקומו,הגיר די נדיר ואין להשיג בארץ)
כמה שאלות כלליות :
1)מניסיון שלי ומכמה אנשים שמעתי (כולל מוסכניקים) שלפעמים האטמי "קרטון" המקוריים לא מחזיקים מעמד הרבה שנים , ומתחילים לנזול ,
ולעומתם , חומר אטימה איכותי יעודי , יחזיק יותר , למישהו יש ניסיון בעניין ?
המלצות על חומרים איכותיים ?
2)יש מקום אחד שמישהו הבריג בורג לא מקורי כניראה , עמוק מידי לתוך הברגה מאלומניום , ושבר את ה"מכסה" , כלומר שמן נוזל החוצה מהנקודה הזו,
האם ניתן לסתום עם אפוקסי כלשהו, או רק ריתןך אלומניום יפתור את העניין אחת ולתמיד , אם כן - דגשים בנושא יתקבלו בברכה
תמונה של החור עם הקצה השבור מצורפת.
3)יש שני גלגלי שיניים, עם כמה שיניים שבורות באיזור של ההשתלבות , לא כל השן שבורה אלא רק הקצוות ,
האם חייבים להחליף , או ניתן להמשיך ככה הרבה זמן עד שישברו סופית(תמונות מצורפות)?
כמובן רצוי להחליף , אבל העניין הוא גם כספי - גלג"ש עולים הרבה ...
תודה!
65117
65118
65119
65120