צפייה בגרסה מלאה : שאלת העברת בעלות על רכב
שאלה עבור ידידה שלי:
האם ניתן להעביר בעלות על רכב שאין לו טסט? (רכב חדש יחסית - 2005 - האגרה לא שולמה חודשיים-שלושה בשל אי יכולת כלכלית של בעלת הרכב לשלם את האגרה והביטוח. זו גם הסיבה בעטיה הרכב נמכר)
אפשר להעביר רק למי שיש לו תו סחר או לעשות טסט ולחכות עד שיתעדכן במשרד הרישוי ואז להעביר בעלות
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=23460&highlight=%E4%F2%E1%F8%FA+%E1%F2%EC%E5%F A+%EC%EC%E0+%E8%F1%E8
אם אתה רוצה יותר מפורט - קרא את התגובה הרביעית שם.
boaz avrahami
11-10-12, 01:47
מנסיון מעשי של לפני כמה חודשים.
ניתן להעביר רכב שאין לו טסט אבל רק בסניף של משרד הרישוי ולרכב חייבת להיות אגרה משולמת.
בעל הרכב והקונה והתהליך לוקח דקות מעטות.
נפרדתי כך מטנדר סובארו ששכב אצלי 6-7 שנים ללא טסט
מנסיון מעשי של לפני כמה חודשים.
ניתן להעביר רכב שאין לו טסט אבל רק בסניף של משרד הרישוי ולרכב חייבת להיות אגרה משולמת.
בעל הרכב והקונה והתהליך לוקח דקות מעטות.
נפרדתי כך מטנדר סובארו ששכב אצלי 6-7 שנים ללא טסט
+ 1
ניתן להעביר רק באישור מיוחד בסניף משרד הרישוי
ראיד
מתוך ניסיון אישי עם מספר רכבים ובמשרדי רישוי שונים,
למרות שזה מופיע באתר של משרד הרישוי (העברת בעלות לרכב ללא טסט) יש להם מגמה לא ברורה לטעון שאי אפשר...
כשתגיע לפקידה סביר להניח שהיא לא תסכים ותטען שב20 שנה שהיא עובדת שם מעולם לא ראתה העברת בעלות של רכב ללא טסט ,תבקש להיכנס למנהל/ת ואחרי ויכוחים והסברים בסוף לא תהיה להם ברירה ויעבירו לך.
למה זה קורה? ככה.
הנה הקישור :
http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=661:2010-05-03-12-10-07&catid=30:faqsrehev&Itemid=109
מקפיץ כדי להבין אחת ולתמיד:
יש לי רכב על הכוונת,שעומד ללא טסט 3 שנים, אגרות לא משולמות.
הרכב שנת 87 ככה שעוד 3 שנים וקצת יהיה אספנות.
אם אני רוצה להעביר בעלות היום, אני חייב לשלם את אגרות הרישוי שהצטברו?
אם אני קונה את הרכב בזכרון דברים,ובעוד 3 שנים ארצה לרשום את הרכב כאספנות, אוכל לעשות אז העברת בעלות ללא תשלום חובות אגרות הרישוי שהצטברו?
הבעלים הרשום כיום מעוניין בהעברת בעלות, עוד 3 שנים-מי יודע,יש דרך "לעזור" לו לשמור על רצון טוב?להחתים אותו על משהו?
תודה.
מיכאל
GodsFather
14-08-13, 10:13
קראת את הלינק בהודעה מעל ?
קראתי, יש שם בדיוק שורה,ולא עונה לי על השאלות. או שפספסתי משהו...
GodsFather
14-08-13, 10:40
נכון. וכך זה ככל הנראה יהיה כמו שRLZELמתאר - אתה תיגש, הם ינסו להתיש אותך, אתה תהיה חזק יותר ותנצח.
אז אני מבין שאתה קונה את הסמוראי הארוך? :)
ואללה, אמיר, אתה יודע הכל, הא? כן, זאת התוכנית.
היום הלכתי לראות אותו, יש לא מעט עבודה, אבל הבסיס טוב. מחר כבר אמור לנדוד אלי צפונה לחניה..
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.