צפייה בגרסה מלאה : Article: מיומנו של סוזוקאי, חלק א': איך למדתי "להאריך" את הסמוראי
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=2698-%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%9E%D7%A0%D7%95-%D7%A9%D7%9C-%D7%A1%D7%95%D7%96%D7%95%D7%A7%D7%90%D7% 99-%D7%97%D7%9C%D7%A7-%D7%90-%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%9E%D7%93%D7%AA%D7%99-%D7%9C%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%A1%D7%9E%D7%95%D7%A8%D7%90%D7% 99
נהנתי לקרוא כל מילה בכתבה!תודה צחי, גרמת לי לחייך ולהיות מבסוט עוד יותר שרכשתי לאחרונה גם סמוראי בעצמי :)
חיוך? הזלתי דמעה מגעגועים... יופי של כתבה!
אני הבנתי שקצר וסגור (88) זה לא זה כבר בנסיעה של 20 מטר במוסך שבדק לי אותו .
הסמוראי השני שראיתי (בעצם הראשון כי כבר קלטתי אותו ב"בור" חודש לפני הקניה) היה זה שקניתי.
אז בכמה אמרת שאתה מוכר? ;)
כתבה יפה מאוד.
תודה.
מתי חלק ב'...?
תודה לסוזוקאים בראשות רון נחמן על היזמה הברוכה! פרקים ב', ג', וד' בדרך...
נמרוד,
אל תמהר עם שאר הפרקים.
גם ג'יי קיי רולינג לא הוציאה כל שבוע ספר בסדרת הארי פוטר...
התייחסו נא לכתבות כמו אל סטייק משובח, ביסים קטנים ולעיסות איטיות כדי למצות את כל הטעמים
(יש היאמרו כמו וויסקי משובח אבל בזה אני לא מבין)
מצטרף לתודות של נמרוד על היוזמה למען דורות הזוקאים הבאים
סביון
יופי של כתיבה ויופי של רכב!
תענוג לקריאה, תודה!
יש קסם מוזר במכונת הכביסה עם הגלגלים...
כתבה יפה, כתיבה נעימה- יישר כוח!
האמת, שעברתי תהליך אוולוציוני דומה מאוד לצחי.
רוצה ג'יפ, קונה סמוראי, משפר, מתבגר, מפנים... ועובר לסופה.
נהנתי מכל רגע ,
כתיבה מעולה ומעניינת !
כייף לקרוא על הרכב המדהים הזה , סמוראי זה הרכב הכי תענוג שהיה לי עד היום .
סם
אחלה כתבה..
כל מילה בסלע : )
איתי
ואחרי כל זה אתה עדיין מוכר?? חחח
כתבה מעולה אחי..!!
איזה כיף היה לקרוא את הכתבה שלך
ממש עושה לי חשק להשיג לעצמי אחד כזה
כל הכבוד ליוזמה
מחכה להמשך ...
התחדשתי בסמוראי בערב ראש השנה... מתחיל עכשיו לחוות מה זה אומר להיות סוזוקאי... ונראה שמצפה לי עוד הרבה.
מחכה לחלק ב'
כתבה נהדרת, צחי!
נהנתי לקרוא, וגרמת לי להתגעגע...
השבוע יצא לי לנהוג בדיפנדר 110 (יומיים בכביש ונשברה ציריה),סופה 2 וביום שני גם נפגשתי לראשונה עם סופה 3.הסופה 3 הדהימה אותי בנוחות וביציבות שלה,אבל לעזאזל איתה,היא מרגישה כמו פרייבט!! כל הנסיעה אני חושב על זה שפשוט אין כמו הסמוראי שמחכה לי בבית...הבורות בכביש,הרעש של הברזנט,האנשים שבלי שום קשר באים אליך ושואלים "מוכר?",ילדים שמלטפים במבטים את האוטו אפילו אם יש ריינג' רובר חדש ליד (תשמע,הם צודקים). סמוראי זה פשוט אהבה! אחרי שבוע על כרכרה,מטוס ופרייבט לחזור הביתה שחוט ורק לפנטז על לישון,ופתאום הסמוראי "מסתכל" עליך ואין מצב שאתה נרדם בלי איזה נסיעה
זה מהדברים שלא נקנים בכסף.אם היה לזה מחיר,סמוראים היו נמכרים במיליונים
אה וסביון,מסכים לגבי הסטייקים,אבל בהחלט יש רעב לעוד איזה ביס או שניים....
השבוע יצא לי לנהוג בדיפנדר 110 (יומיים בכביש ונשברה ציריה),סופה 2 וביום שני גם נפגשתי לראשונה עם סופה 3.הסופה 3 הדהימה אותי בנוחות וביציבות שלה,אבל לעזאזל איתה,היא מרגישה כמו פרייבט!! כל הנסיעה אני חושב על זה שפשוט אין כמו הסמוראי שמחכה לי בבית...הבורות בכביש,הרעש של הברזנט,האנשים שבלי שום קשר באים אליך ושואלים "מוכר?",ילדים שמלטפים במבטים את האוטו אפילו אם יש ריינג' רובר חדש ליד (תשמע,הם צודקים). סמוראי זה פשוט אהבה! אחרי שבוע על כרכרה,מטוס ופרייבט לחזור הביתה שחוט ורק לפנטז על לישון,ופתאום הסמוראי "מסתכל" עליך ואין מצב שאתה נרדם בלי איזה נסיעה
זה מהדברים שלא נקנים בכסף.אם היה לזה מחיר,סמוראים היו נמכרים במיליונים
אה וסביון,מסכים לגבי הסטייקים,אבל בהחלט יש רעב לעוד איזה ביס או שניים....
וכמובן, החיוך + הבהוב אורות הזה שאתה מקבל ונותן בכל פעם שמולך נוהג סמוראי אחר. דקות אח"כ אני עוד מוצא את עצמי מחייך.
זר לא יבין זאת.
אתה יודע מה מצחיק? שאני רואה סמוראי אני גם מחייך ומהבהב עם האורות.
הבעיה זה שתמיד הם מסתכלים עלי מוזר.
זר לא יבן זאת. :cool:
תענוג, למרות שקניתי סמוראי קצר אני מסכים עם כל מילה והיה תענוג לקרוא!
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.