צפייה בגרסה מלאה : ויטרה sidekick זהה לויטרה שיובאה לארץ?
מדובר על אוטו הרכב בדיוק? מה ההבדלים?
תודה.
תלוי בשנה.
הסיידקיק הגיעה תמיד עם הזרקה(חד נקודתית בהתחלה, החל מ 89) ואחכ רב נקודתית ( לי הייתה סיידקיק ארוכה ידנית מודל 92 עם מנוע הזרקה 16v מקורי)
יש הבדלים מינוריים בפלסטיקה הפנימית ( ב 89 היה לי הגה עבה יותר וידית אחיזה קדמית לנוסע, כך גם ב 92 ) בסהכ האוטו זהה למדיסער
ויש גם כמה יחידות שהובאו עם הנעה אחורית בלבד.
אסף.
אני נתקלתי גם בסיידקיק עם מעין מע' ABS רק לסרן האחורי.
רענן
יש לי חבר שעדיין מחזיק Geo Tracker מודל 94 ;) עוד שם לויטארה. התשובה אייל היא שכן, זה אותה מכונית לכל צורך ועניין, ההבדלים שיש בין הגרסאות השונות הם מינוריים.
אל תקלו ראש בהבדלים "מינוריים" בין גירסאות אירופיות ואמריקאיות לאותה מכונית.
אתה עלול ליפול בגלל הבדלים קלים ברפידות בלם למשל, מערכת הזרקה שונה או בכל מיני דברים קטנים אחרים.
אמנם לא שטח - אבל לאחותי היתה וולבו 740 כשהיתה בתפקיד בטשקנט (אוזבקיסטן) לפני 14 שנים. בשל היעדר מוסכים נורמליים שמכירים את הרכב בטשקנט באותה תקופה, שלחתי לבעלה מישראל ספר של היינס והוא נאלץ לתחזק את הרכב לבד - הרכב היה אמין וטוב, אבל טיפולים תקופתיים נדרשו ואנחנו אכלנו המון חרא עם השגת חלקים מתבלים פשוטים כמו רפידות בלמים וכו' - מסתבר שהאוטו נרכש מדיפלומט קנדי והיה מדובר ב"דגם אמריקאי" שהמון חלקים בו, מעבר לפנסים ראשיים וכו', היו שונים ממה שיש במחסן החלפים בארץ.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.