PDA

צפייה בגרסה מלאה : את זה כבר ראיתם ?מה יהיה איתם ....?

dingo1st
16-10-12, 16:21
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4292094,00.html

Pageup
16-10-12, 16:31
אבן אחת שזרק טיפש לבאר, אלף חכמים לא יוציאו.
אבל מה, הם צודקים, תמיד צודקים. אנחנו סתם מכפישים.
אמרנו שצריך לארועים כאלה אישור - אז אמרנו.
אמרנו שצריך לדאוג לבטחון - אז אמרנו.
אמרנו שצריך לנקות אחרי - אז מה.
גם אמרנו שבסוף זה יגרום לנזק וצעקו שאנחנו סתם נגד,
מכפישים ויש לנו משהו נגדם.
אז הנה, עכשיו כל ה"ירוקים" ירימו את הראש ויתחיל
שוב בלגן. מספיק לראות את הטוקבקים הראשונים ולהבין
לאן זה הולך.
המזל היחידי הוא ששמו לינק לצהוב ולא לפה.

sos4u
16-10-12, 16:41
הבעיה חמורה שבעתיים. כי "ההם" שמלכלכים, לא נפגעים ממעשיהם. מי שנפגע הוא בד"כ ציבור המטיילים הרגועים, שומרי החוק ושגם ככה מקפידים על נקיון ולא ישאירו נייר אחריהם.

מזלנו שאנחנו בתקופת בחירות ולאף אחד לא יהיה זמן להחמיר חקיקה בעניין. רק מזל, אין טיפת שכל. וחבל.

הרי כבר השקעתם כ"כ הרבה בארגון, פרסום וניהול האירוע, כמה אנרגיה כבר לוקח לוודא שהמקום נשאר נקי אחריכם??

חבל. ומצער, והפעם איני יכול להתלונן על YNET, אלא רק על המארגנים / משתתפים.

ronen7k
16-10-12, 17:05
הבעיה חמורה שבעתיים. כי "ההם" שמלכלכים, לא נפגעים ממעשיהם. מי שנפגע הוא בד"כ ציבור המטיילים הרגועים, שומרי החוק ושגם ככה מקפידים על נקיון ולא ישאירו נייר אחריהם.

מזלנו שאנחנו בתקופת בחירות ולאף אחד לא יהיה זמן להחמיר חקיקה בעניין. רק מזל, אין טיפת שכל. וחבל.

הרי כבר השקעתם כ"כ הרבה בארגון, פרסום וניהול האירוע, כמה אנרגיה כבר לוקח לוודא שהמקום נשאר נקי אחריכם??

++1

talilim
16-10-12, 17:08
פכככ...
הזהרו לנפשותכם .
אני העזתי לצייץ משהו בכיוון בזמנו ומה שחטפתי זה מבול גידופים , ירידות שוביניסטיות ,הערות על צורתי הגופנית ומה לא.
מי שמפסיד זה לא רק אנחנו - זה גם הם- הם רק לא מבינים את זה.

torchak
16-10-12, 17:29
ראיתי שבשבת הקרובה מתוכנן שם מפגש של סוזוקי - מענין איך זה יעבור......

elro
16-10-12, 17:32

מסכים בהחלט.

הכתובת פשוט היתה על הקיר, באותיות ברורות.

חבל שהמארגנים לא השכילו להבין את זה, אח"כ הם באים להתלהם פה ולהתלונן שיש פה אנשים ש"לא מפרגנים" כלשונם...

ההרס שהם עשו והנזק התדמיתי גדול לאין שיעור!!!

אני מצטט משהו שכתבתי אז בשרשור ההוא...

אני חושב שהאינטרס של כולנו הם תחרויות כאלה ואחרות, זה כייף, זה מוציא את האדרנלין, זה נותן במה לרכבים מיוחדים ונהגים טובים, אבל וזה אבל גדול, חייבים לעשות את זה מסודר, כל התלהמות של מישהו כזה או אחר לא תמחק את מה שרואים גם בתמונות ובסרטונים, זה פשוט נראה רע מאוד כל ה"מסביב" של התחרות. אתם נותנים אחלה כלי לארגונים ירוקים (מי יודע אם זה כבר לא בתהליך) ולמשטרה להפנות את האש ממרוצי המכוניות הבלתי חוקיים בכבישים למרוצים האלה, אם זה יימשך בצורה כזו לא יירחק היום ונהפוך להיות יותר נרדפים ממה שאנחנו עכשיו, נסו לראות את כל מה שנכתב כביקורת בונה, גם אם זה נכתב בצורה שגורמת לכם להיעלב או להיפגע, אתם חייבים להבין שהדברים לא נאמרים ממקום של קנאה, אלא ממקום אחר לגמרי, חבל מאוד שכל זה יהיה בעוכרי הקהילה המצוינת הזו. למעט יריב, אף אחד לא מנסה אפילו להפנים ביקורת וחבל מאוד.

דרור היטיב לכתוב את הדברים, נסו לקרוא את זה ולהבין גם מה שיש מאחורי השורות...

hadtomer
16-10-12, 17:59
עצוב וחבל. מסיבות ברורות לא אכנס יותר מדי לכל מה שקשור בתנועת הג'יפאות הערסוואטית שזקפה את ראשה בשנה שנתיים האחרונות ("אני שפכתי כאן קליפות של גרעינים? מה פתאום? היה כאן קודם, גם סרטי הסימון, הם כאן בכלל מימי המנדט") ואסתפק בסיפורים על התקופה הנפלאה שהיתה לנו לפני 12-13 שנים- היינו מתכנסים בהרצליה, עושים רייסים של אונו טורבו נגד 205 GTI והיינו מאושרים מהחיים. לא היו שום תאונות, אף אחד לא נהרג, גם לא נפצע. ואז הגיעו ערסים עם סיוויק סגולה. שלא כיבדו שום דבר ועשו חראקות באמצע כיכר בהרצליה ואז כמובן שהגיע עיתונאי. ושבוע אחרי זה הגיעה ניידת. ואחריה עוד ניידת. ובוחני תנועה. הם לא הבחינו בין רכב סטנדרטי לרכב עם שוט של נייטרו לסיוויק עם ספוילר גנוב של אימפרזה ונאונים תחת המרכב. על כולם התלבשו בוחנים. ילדים שבאו עם המיצובישי של אמא קיבלו דוח "על חופש בהגה" כמו מי שהעלה גדישה והתקין אגזוז. היה מספיק זין לחלק לכולם-העיקר שילכו לעיר אחרת ויהיו המטרד של תחנת משטרה אחרת. כולם היו עבריינים. אצל כולם גילו חופש בהגה ונתנו לעשות טסט חדש. וזה מה שיקרה עכשיו לבור (וממה שהבנתי יש עוד אירועים מתוכננים גם לחורשן. איזה יופי, 1,000 מפצחי גרעינים ומשליכי פחיות בירה. איזה חגיגה יהיה לפקחים). כתבה כזאת עושה הדים גדולים. אז נכון שעל רצועת החוף הזו מותר לנסוע כחוק, אך כשבסופי השבוע הקרובים - מהיום ועד שיבנו שם איזה פרויקט דיור למיליונרים יגיעו למקום פקחים שיבדקו היטב מי מתקרב לקו מים, בוחני תנועה שיבדקו איזה רכב מוגבה ולך תדע מה עוד. כל נשמה טובה שתצא לטייל בחוף, מתוך עיקרון כמובן, תזעיק משטרה לטפל בפורעי החוק-והמשטרה תגיע במהירות שיא - שהרי גם בטוקבקים בכתבה מישהו בטח יכתוב "איך לעזאזל המשטרה לא טיפלה במפלצות השטח כבר לפני שנים". ערסים הורסים כל חלקה טובה במדינה הזאת וכואב הלב שזה הגיע גם לג'יפאות. זו רק היתה שאלה של זמן.

Tourist
16-10-12, 18:23
רק לא לשכוח ש-ynet שקרנים מגעילים.
אני סולד מאתר ה״חדשות״ הזה לא פחות ממה שאני סולד מאירועים מהסוג שעליהם מדובר פה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

elro
16-10-12, 18:30
רק לא לשכוח ש-ynet שקרנים מגעילים.
אני סולד מאתר ה״חדשות״ הזה לא פחות ממה שאני סולד מאירועים מהסוג שעליהם מדובר פה.

זה ממש לא משנה את העניין וזה ממש לא משנה את הנזק שזה יכול לעשות.

הבעיה היא שזה יוצר הד תקשורתי וזה עושה את העבודה הרעה בשבילנו, אנחנו צריכים לא לתת להם סיבה/תירוץ/עניין לכתוב כתבה כזו, סביר להניח שהם ניפחו קצת מעבר, אבל ככה זה בכל כתיבה חדשותית לצערי (לפחות לפי ראייתי).

לא משנה שאנחנו גם ככה נרדפים, עכשיו יש סיבה להיות נרדפים יותר, אל תשכח שזה גורם לכל מי שנוסע על רכב 4X4 להצטייר כגורם הורס/פוגע/מלכלך/דורס ועוד כל מיני דברי מתיקה, יש חלקים לא קטנים בציבור שמחכים לכתבות כאלו בכליון עיניים!

ronen7k
16-10-12, 19:03
אל תדאגו ... הכתבה הבאה כבר בדרך

והיא תהיה על החורשן !

boaz avrahami
16-10-12, 19:13
אני חושב שיש פה שתי בעיות.

1- צורת ההתנהלות של חבורת דרך השטח על אוהדיה.
2- מי שמוציא את זה לתקשורת זה ככל אנשים מקרבנו ששופכים את התינוק עם המים.

לא טוב שמלכלכים את השטח וגם לא טוב שמלכלכים על אנשי השטח.
התוצאה בשני המקרים לרעתנו.

Scrusher
16-10-12, 19:47
אני רק מקווה שהם לא יעשו את ה"תחרות" שלהם על הנ.ג - אם רכב מתהפך שם ויש צופים מאחוריו,כולם נמעכים כמו ג'וקים
חורשן זה גם אפשר לומר "הבית" שלי - פעם ראשונה שיצאתי לשטח היה שם,טיול ראשון כנוסע,טיול ראשון כנהג,אפילו "חוויה" של התהפכות בעליה הנ"ל (לפני כשנה וחצי,בתור נוסע)
כל הכיף ברכבי שטח זה שאתה מגיע למקומות שהפרייבטים לא יכולים להגיע אליהם,אז תמיד נקי במקומות האלה. גם את זה להרוס לנו? עשיתי פעם סיבוב באזור של יער חדרה,מהר מאוד עשיתי פרסה כי באתי לראות טבע ומה שראיתי הוא מזבלה
לא בא לי שיהרסו לי את ההר הזה (אם בצורת שוטרים\פקחים,אם בצורה של לסגור את ההר לאלתר,אם בלהשאיר זבל...)

elro
16-10-12, 20:42
אני חושב שיש פה שתי בעיות.

1- צורת ההתנהלות של חבורת דרך השטח על אוהדיה.
2- מי שמוציא את זה לתקשורת זה ככל אנשים מקרבנו ששופכים את התינוק עם המים.

לא טוב שמלכלכים את השטח וגם לא טוב שמלכלכים על אנשי השטח.
התוצאה בשני המקרים לרעתנו.

1. מי שמוציא את זה לתקשורת מבינינו פשוט חוטא לנו ועושה לנו נזק גדול יותר מהאנשים שמצולמים!

2. אל תשכח שהתקשורת גם קוראת פורומים וכנראה שיש כתב שאין לו כרגע על מה לכתוב וזה יושב לו ממש טוב...

dingo1st
16-10-12, 22:46
בסופו של דבר יהיה פה כמה בהרבה מדינות בעולם ..
שרוב השטח יהיה סגור לרכבים והקצת שישאר יהיה בתשלום...
יהיה דראאאאק....

six 4 life
16-10-12, 22:54
אהבתי את המושגים המפוצצים "פגיעה בדיונות האיזור", בזמן שכבר יש תוכנית רשמית ומפורטת של עיריית תל אביב להקמת שכונת דירות יוקרה על כל המתחם מקצה לקצה בלי להשאיר גרגיר חול אחד פנוי, שיורדת לביצוע אוטוטו - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4262333,00.html
ג'יפים לא, נדל"ן ובניה על קו המים בוודאי ובוודאי.

בלי שום קשר, הסוף של האירועים המטופשים האלו היה ידוע מראש והוא עוד לא נגמר, הנזק שנגרם ועוד יגרם לכולנו עדין לא התרחש במלואו, אבל אוטוטו מגיע.

שגיא S
17-10-12, 00:29
מעניין איפה כל הסנגורים עכשיו?
איפה חיים שיסביר למה האחריות לניקיון של הזבל שהוא יצר(חוטי סימון וכו)
היא לא שלו..(ציטוט מהכתבה)

six 4 life
17-10-12, 00:31
זה לא מפתיע
גם אחרי שהעירו לו שאחרי מלך הדיונה נשארו המון סס"לים וברזלים התשובה שלו היתה "אז למה לא הרמתם?"
אין עם מי לדבר.

מידבר
17-10-12, 07:56
עצוב וחבל. מסיבות ברורות לא אכנס יותר מדי לכל מה שקשור בתנועת הג'יפאות הערסוואטית שזקפה את ראשה בשנה שנתיים האחרונות ("אני שפכתי כאן קליפות של גרעינים? מה פתאום? היה כאן קודם, גם סרטי הסימון, הם כאן בכלל מימי המנדט") ואסתפק בסיפורים על התקופה הנפלאה שהיתה לנו לפני 12-13 שנים- היינו מתכנסים בהרצליה, עושים רייסים של אונו טורבו נגד 205 GTI והיינו מאושרים מהחיים. לא היו שום תאונות, אף אחד לא נהרג, גם לא נפצע. ואז הגיעו ערסים עם סיוויק סגולה. שלא כיבדו שום דבר ועשו חראקות באמצע כיכר בהרצליה ואז כמובן שהגיע עיתונאי. ושבוע אחרי זה הגיעה ניידת. ואחריה עוד ניידת. ובוחני תנועה. הם לא הבחינו בין רכב סטנדרטי לרכב עם שוט של נייטרו לסיוויק עם ספוילר גנוב של אימפרזה ונאונים תחת המרכב. על כולם התלבשו בוחנים. ילדים שבאו עם המיצובישי של אמא קיבלו דוח "על חופש בהגה" כמו מי שהעלה גדישה והתקין אגזוז. היה מספיק זין לחלק לכולם-העיקר שילכו לעיר אחרת ויהיו המטרד של תחנת משטרה אחרת. כולם היו עבריינים. אצל כולם גילו חופש בהגה ונתנו לעשות טסט חדש. וזה מה שיקרה עכשיו לבור (וממה שהבנתי יש עוד אירועים מתוכננים גם לחורשן. איזה יופי, 1,000 מפצחי גרעינים ומשליכי פחיות בירה. איזה חגיגה יהיה לפקחים). כתבה כזאת עושה הדים גדולים. אז נכון שעל רצועת החוף הזו מותר לנסוע כחוק, אך כשבסופי השבוע הקרובים - מהיום ועד שיבנו שם איזה פרויקט דיור למיליונרים יגיעו למקום פקחים שיבדקו היטב מי מתקרב לקו מים, בוחני תנועה שיבדקו איזה רכב מוגבה ולך תדע מה עוד. כל נשמה טובה שתצא לטייל בחוף, מתוך עיקרון כמובן, תזעיק משטרה לטפל בפורעי החוק-והמשטרה תגיע במהירות שיא - שהרי גם בטוקבקים בכתבה מישהו בטח יכתוב "איך לעזאזל המשטרה לא טיפלה במפלצות השטח כבר לפני שנים". ערסים הורסים כל חלקה טובה במדינה הזאת וכואב הלב שזה הגיע גם לג'יפאות. זו רק היתה שאלה של זמן.

בין אם באונו נחמדה ובין אם בסיוויק סגולה, אתם עשיתם "רייסים" ואז בא ערס ועשה "חראקות". זה לא חוקי וזה לא חוקי.
על אותו משקל, עמותת העבירות עשתה ארועים לא חוקיים ובאה "דרך השטח" ועשתה גם היא ארועים כאלה.
רוצה לומר, המדרון חלקלק והמסקנה צריכה להיות חדה וברורה-לא עושים שום דבר שהוא אינו חוקי. לא תומכים, לא מאפשרים פרסום ולא משתפים פעולה עם זה.
נקודה.

ishc
17-10-12, 09:07
ראיתי שבשבת הקרובה מתוכנן שם מפגש של סוזוקי - מענין איך זה יעבור......

יעבור מצויין ונהיה אחראים מספיק להשאיר נקי בדיוק כמו בפעמים קודמות שנפגשנו במקומות אחרים.

ibinder
17-10-12, 09:22
אל תדאגו ... הכתבה הבאה כבר בדרך

והיא תהיה על החורשן !
לא תהיה כתבה, כי לא תהיה תחרות/ארוע בחורשן... הפקחים כבר נכנסו לעניין ולא יתנו להם לערוך שום ארוע במקום.

עידן

Tourist
17-10-12, 11:06
בכל מקרה, ב״צהוב״ יש שני שירשורים חמים בנושא....

-->