התחברות

צפייה בגרסה מלאה : משאבות בלם אחוריות -סמוראי 88 מומלצות

ברששת
22-10-12, 09:16
החלפתי משאבות בלם אחוריות לסמוראי שלי (88) לפני כשנה. קניתי תחליפי תוצרת איטליה מפני שהמקורי יקר ובהמלצת חנות החלפיים. כרגע היא כבר נוזלת.
1. האם המשאבות בלם המקוריות אכן אמינות בהרבה ששווה לשלם כמעט פי 3? בכל מקרה בסוכנות אין צד שמאל כרגע.
2. האם משהו מכיר משאבות בלם אמינות תחליפיות שיתנו מענה לשנים רבות במחיר סביר (עד 200 ש"ח)?
3. כשקניתי אותם המוכר טען שלשנתון 88 יש 2 סוגים קצר וארוך ולכן התלבט מה לתת לי. כמובן שבאתי אם הרכב בנסיעה כך שלא יכולתי לדעת מה אצלי קיים, וכמובן שלא דאגתי לרשום בסופו של דבר את הסוג שמתאים לי (חשבתי שפתרתי את הבעיה לשנים רבות). האם באמת קיימים 2 סוגים לשנתון זה (הרכב שלי מסוף 88) ואם כן האם ניתן לדעת לפי מספר שלדה, רישיו וכו' מבלי לפרק בפועל?
תודה
בר.

GodsFather
22-10-12, 09:31
יש שני סוגים כי במודל 88 יש סרנים צרים ורחבים, תלוי מתי נבנה.

לך רק על מקורי

ברששת
22-10-12, 11:17
יש שני סוגים כי במודל 88 יש סרנים צרים ורחבים, תלוי מתי נבנה.

לך רק על מקורי
שלי סרן רחב. האם לפי זה אפשר לדעת בוודאות מה סוג המשאבה (קצרה ,ארוכה).
מה עושים אם אין לחברה במלאי צד שמאל?

GodsFather
22-10-12, 11:22
כן, אפשר לדעת.

לגבי מחסור במלאי - בודקים אצל המחסנאים השונים בארץ כמו מורי,אמנון,ליאור וכד', לפעמים יש להם בצד כמה חדשות. וכמובן שאפשר לבקש מהמחסן הראשי במכשירי תנועה לבדוק אם יש לו אצל אחד המוסכים שלו ברחבי הארץ.

אגב, בדקת אפשרות של שיפוץ משאבה אצל "המדביק" ?

ברששת
22-10-12, 12:27
כן, אפשר לדעת.

לגבי מחסור במלאי - בודקים אצל המחסנאים השונים בארץ כמו מורי,אמנון,ליאור וכד', לפעמים יש להם בצד כמה חדשות. וכמובן שאפשר לבקש מהמחסן הראשי במכשירי תנועה לבדוק אם יש לו אצל אחד המוסכים שלו ברחבי הארץ.

אגב, בדקת אפשרות של שיפוץ משאבה אצל "המדביק" ?
אני אבדוק אצלם.
לגבי שיפוץ , לא כל כך רלוונטי היות ואני זקוק לרכב ביום יום ולא יכול להשבית אותו וגם שיפוץ למשאבה שמלכתחילה ירודה לא נראה לי כמשתלם. עדיף להתאמץ ולחפש מקורי.
דרך אגב. כמה יכול להיות קריטי אם אחליף רק צד אחד למקורי ואסע כך חודש(במכשירי תנועה אמרו שיקבלו משלוח בדצמבר).?

GodsFather
22-10-12, 12:50
לא משחקים בבטיחות - תעמיד את הרכב.

קח בחשבון שכנראה גם הרפידות יצטרכו החלפה במידה והנוזל נגע בהן.

-->