צפייה בגרסה מלאה : נעילת דלתות מרכזית בגרנד צ׳ירוקי zj 98
galdanieli
22-10-12, 19:47
מאז שהרכב אצלי נעילת דלתות צד ימין לא עובדות או רק פותחות ולא סוגרות.
עכשיו דלת הנהג הצתרפה לנעילות המורדות...
את המנגנון של הדלת הקדמית ימנית גירזתי ולא עזר. עצות בנושא? קנייה של מנגנונים חדשים? מה המק״טים?
גל
שלום גל
תעבור על השרששור הזה http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=68743
יכול להיות שתמצא שם תשובה לשאלתך
galdanieli
22-10-12, 21:38
תודה רבה
אהלן
אצלי דלתות צד ימין גם לא נפתחות, דלת נוסע ליד הנהג נפתחת רק מבפנים והדלת האחורית לא נפתחת בכלל..האם זה הפתרון שאני צריך גם?
תפרק את הדיפון הפנימי של כל דלת, נקה את השטנגות והצירים מהג'יפה שהצטברה עליהם במהלך השנים, שמן קלות, תוודא שהכל עובד מול העיניים שלך. רוב הסיכויים שזה פותר את העניין. אל תשמיד את כיסוי הניילון שמודבק על הדלת אם הוא עוד שם - תן בו חתכים עם סכין יפנית איפה שצריך ואחרי זה תאטום בחזרה עם סרט דביק רחב.
אם אתה מגלה שניקיון ושימון לא עוזרים וצריך להחליף את המנוע/סולנויד של הנעילה המרכזית - אז בשרשור שיש אליו הפנייה יש עוד פרטים. אבל ברוב המקרים, כל מה שהג'יפ צריך זה מה שהאמריקאים קוראים TLC - קצת יחס מפנק...
אהלן
אצלי דלתות צד ימין גם לא נפתחות, דלת נוסע ליד הנהג נפתחת רק מבפנים והדלת האחורית לא נפתחת בכלל..האם זה הפתרון שאני צריך גם?
אם הדלת לא נפתחת גם מבפנים (אני מבין שגם הזזה ידנית של הזחלן לא עוזרת), אז ככל הנראה המוט, שמקשר את הזחלן למנעול, השתחרר
galdanieli
23-10-12, 21:40
הבעיה היא עם הדלת האחורית. גם לי זה קרה. כשהדלת סגורה ולא ניתן לפתוח אותה, אי אפשר לפרק את הדיפון. מה שעשיתי- פתחתי את הברגים שהיתה גישה אליהם והכנסתי את היד בין הדיפון לבין הדלת האחורית וגיששתי עד שמצאתי את הנועל ופתחתי אותו. מזלי שהיד שלי רזה, בכל מקרה יצאה שרוטה לגמרי. לאחר פתיחת הדלת פירקתי את הדיפון וגיליתי שהמוט המקשר יצא ממקומו, החזרתי, הבטחתי ועכשיו תקין.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.