צפייה בגרסה מלאה : Article: פיצ'ר: "ג'יפ השנה 2012" - רנגלר רוביקון משופר של יניב גולן
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=2709-%D7%A4%D7%99%D7%A6-%D7%A8-%D7%92-%D7%99%D7%A4-%D7%94%D7%A9%D7%A0%D7%94-2012-%D7%A8%D7%A0%D7%92%D7%9C%D7%A8-%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A7%D7%95%D7% 9F-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%A4%D7%A8-%D7%A9%D7%9C-%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%91-%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%9F
יריב קלר ברוך
24-10-12, 09:25
רכב יפיוף ומפלצתי נהג גבגר גבר וכתבה יפה ביג לייק
דרור בוקר טוב,
אני חייב להודות ששוב אני נרגש. התרגשתי לראשונה כשרכשתי את הרכב, אחר כך במהלך העבודה הקשה מול הרשויות, לאחר מיכן ממלאכת תכנון הרכב, שליחת המכולה, והשחרור במכס, ושלא לדבר על ההרכבה עצמה, התרגשתי מאוד רק מלהביט על הרכב במפגש, ונהנתי לענות לאנשים על השאלות הרבות, ושוב עכשיו בעת קריאת הכתבה.
מבחינתי, הפיצ'ר הוא סגירת מעגל. פה מסתיימת תקופה ומתחילה חדשה, תקופה של טיולים והנאה מהרכב.
אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולשוב ולהודות לצוות הנפלא של האתר הזה.
תמשיכו לעשות את מה שאתם עושים בדיוק באותה הצורה.
שתהיה לנו עונת טיולים נפלאה,
יניב גולן
יניב איך לא כתבו כלום על המוטות למכסה מנוע?
רכב מדהים, נהג מעולה, כתבה שרק גורמת לי להזיל ריר.
אמריקה!
GodsFather
24-10-12, 10:38
יופי של סיפור. יניב, אני שמח לראות שיש עוד אנשים בארץ שמאמינים שאפשר לנצח את המערכת בצורה ישרה.
אני יותר טיפוס של כלים ישנים, אז נחכה כמה שנים עד שנציע לך מחיר :)
כל הכבוד! אחלה ג'יפ, וגם ראיתי כמה סרטונים יפים בפייסבוק.
חוץ מזה, חשבתי שאני הרואה חשבון היחידי שנוסע על מפלצת, אבל מסתבר שהוירוס חדר גם ללשכת רואי חשבון!
liontamer84
24-10-12, 13:58
יש לאן לשאוף. שאפו!
חברה, תודה על הפרגון, זה חלק מהכיף שבתחום.
היה שווה את המאמץ האדיר שהושקע בכדי להיות מוכנים למפגש...
זה ראוי להערכה , להערצה, בהחלט מושא לחלום . בברכת סע בדרכים טובות וישרות , תמיד (ברכה מסבתי מצד האמון והאמינות שבחיים)
שאלה :-)
בשביל מה המשולש מקדימה?
בדרך כלל, כשרואים רוביקון אז אומרים "נו טוב, עוד אחד שפתח קטלוג ושפך", אבל במקרה של יניב באמת מדובר כאן במשהו מיוחד שמצליח להתבלט. כל הכבוד על ההשקעה ועל רמת הדקדקנות וחוסר הפשרות.
razzamataz
24-10-12, 18:55
רכב מדהים, כולל הפירוט על כל תהליך הבנייה...
רציתי לשאול עוד מהמפגש כי זה משך לי את העין - מה זו הצביעה של הפגוש הקדמי? כלומר איזה חומר\תהליך מעורבים בו
רכב מדהים וכתבה נהדרת, רק מה?
לצערי (גם) בעיקבות הכתבה, רו"ח גולן יאלץ מעכשיו ערב ערב לכלוא רוטווילר מורעב ועצבני ברוביקון שלו ולהסליק ממבה ירוקה מתחת למכסה המנוע ובמקום לישון, הוא יסתתר בקרבת הרכב עם שאטגאן טעון...
וגם אני מצטרף לשאלה מה זה הזהו מקדימה...?
פתחתי שירשור על ה"זהו מקדימה". אולי יניב יוכל לתת לנו את ההסבר שלו
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=70111
אני אהבתי את העניין עם ההתהפכות קדימה
שלום לכולם,
ראשית, תודה לכולם על הברכות, מאוד מחמם את הלב.
צר לי אבל היה לי לחץ במשרד, ולא יכולתי לענות...
באשר למשולש, הנקרא "סטינגר" הוא מיועד למנוע התהפכות של הרכב לפנים במקרה של ירידת מדרגה.
שוב תודה לכולם
ואתה באמת מתכוון לרדת מדרגות של 90 מעלות עם הרכב? הכוונה היא שהמדרגה היא 90 מעלות אלא הרכב.
סתם לידע כללי...
התכוונתי שכל האוטו ב90 מעלות לקרקע...אפילו 75-80.
בשביל להגיע למצב כזה אתה צריך מדרגה יותר גבוהה מאורך האוטו...
קובי ניסים
25-10-12, 19:13
:)יופי של כתבה
ויופי של גיפ בנוי לתיפארת
מגיע לך יניב
קובי הי,
תודה על המחמאות, חשוב להדגיש שהייתה לך תרומה לא מבוטלת בייעוץ בזמן ההרכבה, ועל כך תודתי המרובה...
התכוונתי שכל האוטו ב90 מעלות לקרקע...אפילו 75-80.
בשביל להגיע למצב כזה אתה צריך מדרגה יותר גבוהה מאורך האוטו...
הי,
אני חייב להודות כי הסטינגר היה פריט שהזמנתי במיוחד עבור המפגש.
בפועל בארץ, בניגוד למואב אין מסלולים שטומנים בחובם ירידות עם בולדרים בגובה שהסטינגר אמור להיכנס לשימוש.
השארתי אותו על הרכב רק לשם צילום הכתבה, ולמען האמת בזמן כתיבת שורות אלה הוא כבר פורק מהרכב...
במידה ואצא לטיולים מאתגרים במיוחד הוא יורכב בחזרה, זה בעצם היתרון המשמעותי ביותר של הטמבון הזה.
מגניב. לדעתי האישית הוא היה מגוכח בעיקר כי אין ממש צורך בטיולים בכזה אביזר, מה גם שבתחרויות בארץ (והאמת גם בחו"ל) לא תמיד, אם בכלל, תמצא את זה על הרכב.
יפיוף אמיתי.
נסיעה טובה ומהנה.
יפיוף אמיתי.
נסיעה טובה ומהנה.
תודה שי,
אני נהנה מהרכב כל יום ויום...
דניאל מאירי
29-10-12, 11:44
לא מכיר אותך אלא מהפורומים.
מוריד את הכובע על האנרגיה שהושקעה כדי להישאר "חוקי" מה שעדיין לא ראיתי אצל אף אחד.
תיהנה מהרכב, הוא נראה מדהים.
אולי ניפגש בשטח ? או אולי עדיף שלא :) ?
דניאל
לא מכיר אותך אלא מהפורומים.
מוריד את הכובע על האנרגיה שהושקעה כדי להישאר "חוקי" מה שעדיין לא ראיתי אצל אף אחד.
תיהנה מהרכב, הוא נראה מדהים.
אולי ניפגש בשטח ? או אולי עדיף שלא :) ?
דניאל
דניאל תודה על המחמאות, יותר משהרכב נראה מדהים הוא מתפקד מדהים בפרט בשטח.
אין זה משנה אם מדובר בנסיעת שבילים, דיונות או סלעים, פשוט תענוג אחד גדול...
ובאשר לפגישה בשטח, מי שמכיר אותי יודע שבמציאות אני פחות מאיים...:)
יניב אותך אישית אני לא מכיר . אבל כן כבר יצא לי לראות כמה סרטונים שלך . וכמו תמיד בסוף כל סרטון אני שוב מחייך . כתבה נכונה לאיש הנכון .
יניב אותך אישית אני לא מכיר . אבל כן כבר יצא לי לראות כמה סרטונים שלך . וכמו תמיד בסוף כל סרטון אני שוב מחייך . כתבה נכונה לאיש הנכון .
תודה על המחמאות, זה כיף גדול לקבל פירגון, שהוא דבר די נדיר במחוזותינו...
אני חייב לומר שלמרות שאני כבר חודשיים עם הרכב, ההתלהבות לא עברה לי, ככול שעובר הזמן אני מגלה שההחלטה שלי להחליף את הקרוזר הייתה אחת ההחלטות הטובות ביותר שקיבלתי. אתמול בי'קרתי אצל לקוחות מהמרכז, והיה פשוט כיף לנסוע עם הרכב...
מאז הכתבה, הספקתי להתקין את בלון האוויר יחד עם הקומפרסור המובנה שיש בכננת. השבת פרקתי צמיג, ובמכת אוויר הצמיג חזר למקום.
הוספתי גם בידוד חום לגג שאינו נחוץ במדינות הקרות (כיוון ששם רוצים שהגג יספוג חום) אבל אצלנו הוא ממש הכרחי.
בשישי האחרון התקנתי יחד עם אבא את השנורקל המיוחד שהבאתי , הוא די דומה לשנורקל של בולסטר לסופה 3 רק שאצלי הוא עם פילטר אוויר פתוח.
http://www.facebook.com/media/set/?set=pcb.3921984817081&type=1
יש עוד מספר תוספות קטנות שיש להשלים כמו הסטופרים לדלתות (smart door) על מנת שיסגרו כמו בפרייבט,
ובזה נראה לי שסיימתי, עד לפרוייקט הבא...
עכשיו שאני חושב על זה, אני לא יודע מה אעשה כשאסיים לגמרי את הרכב...
ושוב תודה,
יניב
בהמשך למשפט הלפני אחרון, מסתבר שהרכב הזה לעולם לא נגמר ושאין דבר כזה לסיים לגמרי את הרכב...
על כן, יבוא המשך לפרויקטים השונים שעשיתי במהלך השנה האחרונה, לרווחת הקוראים
השלב הבא - מדריך לאישור שיפורי רכב!
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.