PDA

צפייה בגרסה מלאה : שלום, צריך את עזרת המומחים...

yishaisch
02-11-12, 10:59
יש לי פאג'רו קינג 2001
לאחרונה קרה לי מס' פעמים שפתאום באמצע טיול כשאני על 4*4 מתחילה להבהב הנורה של הנעילה המרכזית ואני לא מצליח לשחרר אותה,
אם אני עוצר ומכבה ומדליק את האוטו זה מסתדר אבל אחרי שעה שעתיים שוב אותו דבר...

בעיה שניה, נורה של הגלגל השמאלי הירוקה פתאום דולקת באופן קבוע, עכשיו זה השתנה שוב וב2*4 שום נורה לא דולקת אבל 4*4 דולקות רק 3 נוריות..
לפי מה שאני מרגיש מבחינת המערכת עצמה הכל עובד כרגיל..

תודה
ישי

קדחת השטח
02-11-12, 12:36
שלום לך
הבהוב של נורת הנעילה המרכזית מראה שהיא בתהליך שילוב/ניתוק. אם כששילבת ל 4X4 היא לא נדלקה סימן שהדיפרנציאל המרכזי פתוח. ההבהוב מראה כנראה שהמערכת מנסה לנעול ולא מצליחה (אולי בעיה בצינורות הואקום?)

במצב 2X4 אמורות לדלוק שתי הנורות הירוקות של הגלגלים האחוריים.

במצב 4X4 אם דולקות 3 מתוך 4 ואתה מרגיש שכל הגלגלים משולבים,כנראה נורה שרופה בלוח השעונים.

yishaisch
02-11-12, 12:54
הנורה מתחילה להבהב גם אם אני על 4*4 רגיל בלי נעילה מרכזית, פתאום זה מתחיל להבהב

sportman
02-11-12, 15:53
שלום לך , נשמע כמו בעיה בצינורות וואקום,בעיה די ידועה וחוזרת.
תוכל אולי לבדוק לעומק באתר האוסטרלי The Mitsubishi Pajero Owners Club® :: Index (http://www.pocuk.com/forums/index.php)

carmei
02-11-12, 19:23
זה בדיוק מה שקרא לי בקינג הישן שיהיה לי נכנסתי לחברה ומצאו שאחד מתוך 4 או 6 החיישנים של ה 4.4.מזייף ונתקע רק כשהייתי מכבה את האוטו היה מסתדר .במצב הזה מחלפים את כל החיישנים רצו ממני הרבה כסף אז שלא אספר לך מה זה לכנס לחברה . עשיתי את זה במוסך חוץ שמתמחה במתצובשי ותקלה נפתרה בכלל

בהצלחה

levitsik
30-11-12, 21:37
גם לי הייתה אותה הבעיה לאחר כניסה לחברה ובדיקת מחשב מעמיקה הוחלף זר חיישנים לטרנספר והטקלה ניפתרה
האם בשטח בזמן עומס אתה מאבד נעילה באחד הגלגלים ואם לא האם חבריי הפורום יכולים לדעת ממה זה יכול לקרות
תודה מראש לעונים

-->