שלום
אחרונה שמתי לב מספר פעמים שהרכב מתחמם בעליות בשטח בד"כ שכמאוד חם בחוץ ובעליות ארוכות
החום עולה ל 3/4 בערך שם אני עוצר עד שהוא חוזר לטמפ' נורמלית וממשיך
בדקתי מפלס מים מיכל מים היה MAX אחרי חודש בערך יורד למתחת לMIN אין סימנים לנזילה בתחתית ברכב
מה יכולה להיות הבעיה ?
היי יריב
גם לי יש את אותה הבעיה רק בשטח ובעיקר בשילוב של LOW ונסיעה איטית מאוד, ככה בנסיעה בכביש / בעמידה בפקקים (עם מזגן או בלי) אין שום בעיה רוב הזמן החום מתחת לחצי, בדקתי את כל האופציות ומה שנשאר זה רוב הסיכויים שזה או לנקות רדיאטור או הפאן קלץ, כרגע אני קצר בכסף ולא נוסע בשטח אז נדחה את זה לקראת הקיץ, במידה ותיקנת את הבעיה , אל תשכח לעדכן מה סודר
תומר
שלום,
ברשותי סורנטו 2005, שקניתי לפני שנתיים וחצי.
מיד לאחר הקנייה, בנסיעה ארוכה בעליה ביום שרב כשהרכב עם 5 איש וציוד, הטמפרטורה עלתה קצת.
הורדתי את הרדיאטור לבדיקה, כמובן שהוא לא היה סתום, אבל הוא היה מנופח והאוויר לא יכל לזרום דרכו. (יש לי צילום של הרדיאטור)
הרדיאטור הוחלף ומאז מעל שנתיים ימים הטמפרטורה יציבה (גם בעליה בשטח ביום חם ברמת הגולן).
דבר נוסף, תעשה טיפול מונע. בחיבורים של צנרת המים נוצרת קורוזיה באלומיניום ועלולה להיות בריחת מים..
בכל מקרה, אם הטמפרטורה עולה, אפשר להפעיל את החימום ולעצור את הטיפוס, הוספתי מד טמפ' בעלות של 50 ש"ח וזה נותן לי עוד אינדיקציה.
רכב מפנק ונעים ולא מבייש בשטח..