צפייה בגרסה מלאה : מחפש המלצה לבעל מקצוע או מקום מומלץ להתקנת מתקן לגלגל רזרבי + התקנת חגורות בטיחות
מחפש המלצה לבעל מקצוע או מקום מומלץ להתקנת מתקן חיצוני אחורי לגלגל רזרבי + התקנת חגורות בטיחות באופן מיקצועי.
גם רכישת מתקן קיים באה בחשבון.
תודה מראש
יצחק
לגבי חגורות בטיחות, יש בעיה עקרונית עם הנושא כיוון שמדובר בבטיחות. זה דורש קצת התעמקות תלוי המ אתה רוצה לעשות.
באופן כללי אמליץ לך על החבר'ה של רוק סוליד ביבנה.
לטעמי אחת הסדנאות המובילות בארץ עם שירות מקצועי והוגן.
רפאל יוסף וארנון, תודה רבה על העבודה האיכותית - כבר הרבה זמן לא יצא לי לראות אנשים עובדים שכל כך מחוייבים לאיכות העבודה שלהם. תוסיפו לזה את האווירה המאד מיוחדת במקום והפלפל הממולא של אחות של יוסי וקיבלתם יום שלם גדוש בהנאה וחדוות היצירה.
עלו והצליחו, אתם אנשים חרוצים ומיוחדים.
GodsFather
14-11-12, 09:10
בא לך לפרט מה עשו ? ואולי קצת תמונות ?
בכיף!
דוגמנית האוטו שלי הוא לא, אבל אני אנסה לצלם משהו רלוונטי בעתיד. בינתיים נספק פרוט לאבירי המלל האנושיים ומנועי החיפוש האוטומטיים.
לאחר שיחה עם עורך דין המתמחה בדיני תעבורה וחבר המשמש כקצין רכב ובטיחות של גוף גדול הגעתי למסקנה הברורה והחד משמעית - אני חייב על פי חוק להתקין חגורות בטיחות מאחור אם אני רוצה להסיע נוסעים מאחור כמספר הנקוב ברשיון הרכב וזאת ללא קשר לשנת הייצור של הרכב, סוכן הביטוח אשרר את העניין ולא היה מנוס מלהוציא את הפרוייקט לדרך בהקדם.
לא שדרוג קלאסי או משהו שבניתי עליו, אבל בכל זאת שדרוג מבורך היות ואני מסיע בו ילדים, והרבה.
יוסי המוכשר התקין לי באהבה 6 חגורות בטיחות 2 נקודות עגינה חדשות על 2 ספסלים אורכיים, לפי תכנון והנחיה של רפי הצדיק.
אהבתי את התכנון המוקדם של הוספת תושבות יעודיות לבודי, השימוש הנכון במרחב הפנימי ושמירת הפונקציונאליות של פתיחת הספסלים ותאי הזיווד מתחתיהם.
כבר עשיתי פרוייקט כזה בעבר בסמוראי ארוך עם חבר באופן עצמאי - יצא טוב מאד, אבל הפעם העדפתי התקנה מיקצועית.
הריתוך עצמו לא היה פשוט מכיוון שמדובר בבודי במצב סביר ותו לא ומסתבר ש ב 20 שנה גיפ' יכול להיצבע לא מעט פעמים....
אחרי שימוש במתיל כלוריד להסרת כל שכבות הצבע והפריימר של תע"ר וחישוף הברזל של הבודי עצמו, בוצע ריתוך בתפרים יפים מאד לבודי, ושימוש באומי ריתוך יעודיים לתושבת עצמה.
החגורות התוקנו עם ברגי הבטיחות המקוריים והכל נצבע לבן כצבע הרכב, נראה כאילו הג'יפ הזה יצא מהמפעל עם החגורות המקוריות האלו במקומן הנוכחי.
לקח המון זמן, אבל יצא מאד יפה בטיחותי ומיקצועי. יכולים ליסוע כעת בג'יפ 1+7 - ולכולם חגורות תקינות ועל פי חוק.
הילדים יותר "יציבים" במקומות הישיבה וגם הטיילת בזמן נהיגה מאחרוה הפסיקה - בקיצור כולם מרוצים!
בסדנא גם גיליתי מספר בעיות בטיחות בכלוב עצמו, אבל זה כבר סיפור אחר...
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.