צפייה בגרסה מלאה : דחוף (הברזה במיכל דלק)
האם ניתן להבריז ידנית מיכל דלק (ברגים שמחברים את משאבת הדלק לאיטום המיכל)???
ואם לא איזה שיטה אחרת יש לאטום את זה..?? ההברגות גמורות כבר.. ויש נזילה קלה ממש כרגה.. שתהפוך גדולה מהר מאוד
ממה אתה חושש , משבבים או מחשמל סטטי ? שורה תחתונה - אפשר .
עידו לוריה
09-11-12, 09:16
למה התכוון המשורר ?
לחדש את ההברגות הקימות ?
או לייצר חדשות?
עידו
אם ניתן לחדש הברגות זה היה טוב.. אבל פשוט הבורג מסתובב חלק ... אז מה אני אמור לעשות..? בנוסף.. כן אני מפחד שיהיה איזה גיץ קטן .. בכל זאת זה מיכל דלק והוא מלא!! אני יכול לחכות עד שכמעט יגמר ואז אולי.. אבל אני מעדיף אם אפשר לסדר את זה כמה שיותר מהר...
אולי כדאי בנתיים לשים איזה חומר שיחזיק את זה?? נגיד אפוקסי או משהו?
דבר ראשון, מיכל דלק ריק מסוכן יותר ממלא , אם כבר אז תמלא אותו עד הפייה.
תן תמונה - מראה מקום וגם של הברגים והתבריג שלהם .
טוב מה שאני אעשה .. אטמתי כרגע זמנית עם אפוקסי.. אני אחכה שהמיכל יתרוקן אפרק אותו מהרכב..
ואז אני אבריז הברגות חדשות ואשים בורג יותר גדול.. עוד לא בדקתי אבל לדעתי עכשיו זה m5 אז הבא בתור הוא m6
כמובן שמיכל ריק יותק דליק אבל אני חייב לפרק את זה כדי שיהיה אפשר להבריז כמו שצריך..
בנתיים 5 מתוך 6 ברגים מחזיקים ככה שהאפוקסי אוטם את זה טוב... קצת מלחמה לפרק אותו אחר כך אבל אין מה לעשות בנתיים... יש לי מיכל גדול ולפרק אותו עכשיו זה לא פשוט
בכל אופן אם למישהו יש רעיונות אחרים אני אשמח לשמוע
ותודה על העזרה!!
סופת המדבר
09-11-12, 13:39
אני בטוח שבדקת אבל על כל מקרה
אולי החורים הקיימים ארוכים יותר מהבורג
אז תבריג בורג שבטיפה יותר ארוך
BackDoorMan
09-11-12, 16:33
לא יודע מה אורך הקדח, יענו מה העובי אבל אם יש כזה מתאים אצל שוורץ, אני ממליץ על התותב המתברז עצמית שהוא מוכר,
קרא בשרשור הזה (http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=69607&page=2).
עידו לוריה
09-11-12, 18:44
אם ניתן לחדש הברגות זה היה טוב.. אבל פשוט הבורג מסתובב חלק ... אז מה אני אמור לעשות..? בנוסף.. כן אני מפחד שיהיה איזה גיץ קטן .. בכל זאת זה מיכל דלק והוא מלא!! אני יכול לחכות עד שכמעט יגמר ואז אולי.. אבל אני מעדיף אם אפשר לסדר את זה כמה שיותר מהר...
אולי כדאי בנתיים לשים איזה חומר שיחזיק את זה?? נגיד אפוקסי או משהו?
עם כך אז אפשרי ליישם היליקויל , כאשר המיכל מפורק אתה מוזמן לקפוץ איתו אני יכול לבצע לך את העבודה וגם תשאר עם אותו בורג בלי לשנות כלום .
עידו
BackDoorMan
09-11-12, 20:15
הליקוייל זה סליל, תותב חזק יותר.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.