Samurai Kfir
13-11-12, 12:42
חברים יקרים בעודי נהנה ומטייל לי ברחבי אוסטרליה על לאנד קרוזר קאמפר, נודע לי לפני יומיים שמישהו העיז להכנס לחצר הבית שבו הסמוראי שלי חונה ומחכה לי וגנב את הברזנט בסטופ השחור, רמקולים של רוקפורד 6X9 כסופים חדשים שהיו בקרטון בתוך הסמוראי וריפודים לדלתות חדשים מקוריים שגם היו בתוך הרכב.
דיי ברור שמי שגנב את החלקים צריך אותם לעצמו או לחבריו, ומן הסתם לא בכדי להרוויח כסף ממחירתם.
מכיוון שאני בחו"ל אני חייב את עזרתכם, מי שאיכשהו מגיע למגע עם הגנב או שרואה את החלקים מורכבים על סמוראי אחר או למכירה איפשהו, בבקשה לעדכן!
אנסה לתת כמה פרטים שאולי יעזרו לאתר את החלקים
הברנזט שחור של בסטופ בן 4-5 שנים, שני הריצ'רצים לא עובדים טוב ויש שריטה באחת הפינות שמעל השמשה.
את הריפודים לדלתות קל מאוד לזהות כי הם חדשים לגמרי ואין יותר כאלו למכירה בארץ, אלו היחידים והאחרונים שהיו במכשירי תנועה.
הרמקולים Rockford Fosgate T1693
אלו התמונות שיש לי כרגע
תודה לכולכם, מתגעגע לסמוראים! :)
נ.ב
הרכב חונה בהרצליה - מרכזניקים בבקשה שימו לב
דיי ברור שמי שגנב את החלקים צריך אותם לעצמו או לחבריו, ומן הסתם לא בכדי להרוויח כסף ממחירתם.
מכיוון שאני בחו"ל אני חייב את עזרתכם, מי שאיכשהו מגיע למגע עם הגנב או שרואה את החלקים מורכבים על סמוראי אחר או למכירה איפשהו, בבקשה לעדכן!
אנסה לתת כמה פרטים שאולי יעזרו לאתר את החלקים
הברנזט שחור של בסטופ בן 4-5 שנים, שני הריצ'רצים לא עובדים טוב ויש שריטה באחת הפינות שמעל השמשה.
את הריפודים לדלתות קל מאוד לזהות כי הם חדשים לגמרי ואין יותר כאלו למכירה בארץ, אלו היחידים והאחרונים שהיו במכשירי תנועה.
הרמקולים Rockford Fosgate T1693
אלו התמונות שיש לי כרגע
תודה לכולכם, מתגעגע לסמוראים! :)
נ.ב
הרכב חונה בהרצליה - מרכזניקים בבקשה שימו לב