צפייה בגרסה מלאה : בוקסות דרייב 3/4 או ״1...
לצערי אני מדי פעם צריך לפתוח גלגל של פיאט דוקטו או משאית קטנה אחרת בלי פטיש אוויר, חמוש בידית כח של SIGNET בגודל 1/2, באורך הכי גדול שיש להם, עם בוקסה 32 מ"מ (לא זוכר בדיוק ת'מידה, מסט שחור של ל.כ. KING TOOLS) הרכבתי את הבוקסה על הגלגל ונתתי משיכה טובה למעלה... בואו נאמר שהרבה רושם זה לא עשה על הבורג, אז אימצתי את כל כוחי והפעלתי יותר כח בכיוון הפתיחה, ואז נשמע חצי פיצוץ, הייתי בטוח ששברתי את הבוקסה או משהו אבל לשמחתי זה היה הבורג שהואיל בטובו להפתח. טוב יש "רק" עוד שבעה, אז עברתי לבורג הבא, אבל מה... זה עוד יותר עקשן מאחיו, כמה שלא משכתי, הבן ז**ה לא זז, ואז פתאום באחת המשיכות החזקות דווקא כן זז קצת, חתיכת אתגר אבל לאט לאט נפצח גם אותו. אבל למעשה לא נפתח כלום, מה שקרה זה שכופפתי את הידית. וואלה איך הצלחתי לעשות את זה אני לא יודע, הייתי בטוח שאלא אם אני שם עליה צינור היא די משוריינת וגם אז צריך חתיכת צינור, טעות!!
בקיצור, למדתי את הלקח וקניתי ידית כח של חברת Titan באורך מטר ושייבה דרייב 1 אינטש, מחזיקה בערך פי חמש כח מידית 1/2, את זה כבר לא נראה לי אפשרי לשבור בידיים, ועכשיו אני מחפש סט בוסות במחיר סבבה, בגודל "3/4 או "1, שמעתי ש-OZAT היא חברה טובה, וגם תוצרת הארץ אז למה לא לפרגן לחברים שעושים מוצר טוב אבל צריך להביא אותם במחיר נורמלי, למישהו יש קשרים ויכול לעזור במחיר טוב על הבוקסות האלו?
איציק - 4X6ZH
14-11-12, 09:57
זה נראה לי כמו פרסומת זולה
אז אני יגיד לך מה דעתי
את כל המוצרים שאתה מנסה לפרסם ולקדם מבלי לחזור על שמם
חלק מהם טובים
חלק סתם ברזל מהמזרח הרחוק
קח את הבוקסה של היצרן המקומי תוסיף לארגז הכלים שלך גם מכפיל כח
ותתחיל להשתמש במכפיל כח כמו נהג מקצועי חבל על הגב שלך
איציק
לפרסם? לקדם? וואלה מאיפה הבאת את זה? כנראה נגעתי בנקודה רגישה בלי לשים לב אז מתנצל, אבל Titan אין בארץ למיטב ידיעתי, את סיגנט טחנו פה מספיק ובקשר לozat מה רע בקצת פירגון למי שמגיע? אני לא מכונאי מקצועי, לא עוסק בתחום וגם לא קרוב אליו, אלא אם רפואה נחשב קרוב, זה תחביב ישן שנשאר אצלי פעיל מאד למטרות הנאה בלבד!!!
איציק - 4X6ZH
14-11-12, 10:37
בעל מקצוע בתחום הרפואה
נרשם לפורום טכני
מיד פותח שרשור מאד מאד מקצועי
משתמש במושגים מקצועים שהרבה מחברי הפורום שהם חובבי מכונאות מלידה כלל לא מכירים
כנראה שאתה רופא חיות גדולות
אני סתם רופא מכונות גדולות
איציק
איציק, איציק... מה עם חזקת החפות? אגב יש רופאים (אורטופדים - מכיר כמה ואת ארגזי הכלים שלהם...) שיכולים ללמד גם אותך משהו על כלי עבודה.
אבי, אתה כולה צריך בוקסה אחת, לא, בשביל גלגל של פיאט דוקאטו. לקנות פרה בשביל כוס חלב? מה עוד תעשה עם סט בוקסות 3/4 או 1 רחמנה ליצלן?
BackDoorMan
14-11-12, 11:29
OZAT מנחל עוז, מעולה ! נחשבת בחו"ל לאחת מיצרניות הבוקסות הטובות שיש, אם לא הטובה מכולן.
בחו"ל המחיר לבוקסה 3/4 32מ"מ מתחיל ב 21 $ ועולה בהדרגה עד ל 40$+ לבוקסות של 40 מ"מ.
http://www.naltic.com/ozatsockets.html
המחיר בארץ יהיה לא זול, אפשר להזמין בחולון אצל "ז.ג".
גם KOKEN מייצרים בוקסות מעולות והיבואן מ.מ.ש.ר נמצא לא רחוק מהחנות הקודמת.
יש בל.כ
מפתח גלגלים למשאית.
חבל לזרוק כסף על סט בוקסות שלא צריך.
אסף.
boaz avrahami
14-11-12, 13:56
[QUOTE=נמרוד;480697]איציק, איציק... מה עם חזקת החפות? אגב יש רופאים (אורטופדים - מכיר כמה ואת ארגזי הכלים שלהם...) שיכולים ללמד גם אותך משהו על כלי עבודה.
QUOTE]
יכול להעיד מנסיון אישי....
לאורטופד שלי היה סט מפתחות לתפארת כשהוא עשה לי כיוונונים לרגל לאחר שבר ריסוק...
אחסוך מכם את התמונות :-)
לכל החושבים שזה לזרוק כסף או לקנות פרה בשביל כוס חלב אז אני מזמין אותכם אישית אלי, נדליק את המנגל ואני אראה לכם בדיוק מה לעשות עם שאר הפרה :)
תמיד בסוף משתמשים עם הכלים, אולי לא עם כולם, בטח לא בתדירות כמו שהייתי רוצה אבל ככה בונים ארגזי כלים. יש לי כלי עבודה שירשתי עוד מסבא ומאבא שלי ועם כולם אני משתמש בתדירות כזו או אחרת, כנראה שהכלים הללו יגיעו גם לבן שלי, אז אני חותם לך חוץ מהצרכים שלי ביום יום, על פני ה-40 שנה לפחות שיש לכלים הללו לעבוד מישהו כבר ישתמש בהם.
בכל מקרה דיברתי עם אחד מהחברה במפעל והוא הבטיח הנחה משמעותית דווקא כי אני אדם פרטי ולא בעל מוסך או מהתחום, אבל למרות ההנחה המשמעותית זה יוצא יותר יקר מהמחירים באתר שהוזכר למעלה שזה פשוט לא הגיוני אז נראה מה נעשה.
BackDoorMan
14-11-12, 14:51
עזוב ידית כח, לך על האינגרסול החדשה.
http://www.youtube.com/watch?v=LomK7l7QXAE
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.