Yossi Brin
14-11-12, 15:44
אני בלבטים קשים יש לי פאג'רו ארוך דיזל שנת 2000 כבר 4 שנים אני והרכב עברנו הרבה טיולים, שיפורים והוצאות בקיצר שירת אותי נאמנה. באמת תענוג של רכב לשטח.
לא מיזמן עברתי לחיפה והוצאות הדלק מכבידות עליי מוות מיכל היום זה כמעט 600 שקל, לטיולים אני בקושי יוצא לכן חשבתי שהגיע הזמן להחליף את הרכב ואין מצב שאני חוזר לפרייבט .
אז חשבתי, מה אפשר לקנות במקום הג'יפ שלי?
שגם אני לא ירד ברמת אווירות של השטח ובאותו זמן גם לחסוך בהוצאות הדלק אז חשבתי לקנות ג'ימני שנת 2004-6 לעשות את השיפורים הבסיסים מיגון בולמים צמיגים ובנוסף אולי גם גפ"מ ובעתיד נעילות
השאלות שלי הם כאלה:
מי שיש לו גימני אם הוא יכול לספר קצת אל הרכב
האם כדאי לשים גפ"מ וכמה זה אמור לעלות ??
או שאולי יש למישהו רעיון יותר טוב מגימני אני פנוי להצעות
בנוסף אשמח לדעת לפי דעתכם מה הם העליות
לשיפורים לגימני.
1.מיגון מלא
2.צמיגים 100% שטח מקסיס או בי אף גודריץ
3.בולמים של טאף דוג (לגבי קפיצים אני יודע שבג'ימני זה עלים איך בדיוק מגביעים את הרכב ??)
4.נעילות ? למיטב ידעתי הגימני בא בלי נעילות כמה יעלה נעילה אחורית וקדמית??
5.גפ"מ כדאי לא כדאי ?? וכמובן עלות.
ואם יש למישהו הצעות נוספות אתם מוזמנים בכיף
והאם בכלל שווה להשקיע את כל השיפורים האלה בג'ימני?? כלומר עד היום הפאג'רו לא אכזב כל מה שרציתי שהוא יעלה הוא עלה
השאלה היא אם אני יתקין את השיפורים בגימני הוא יגיע לרמת אווירות טובה כמו של הפאג'רו ????
לא מיזמן עברתי לחיפה והוצאות הדלק מכבידות עליי מוות מיכל היום זה כמעט 600 שקל, לטיולים אני בקושי יוצא לכן חשבתי שהגיע הזמן להחליף את הרכב ואין מצב שאני חוזר לפרייבט .
אז חשבתי, מה אפשר לקנות במקום הג'יפ שלי?
שגם אני לא ירד ברמת אווירות של השטח ובאותו זמן גם לחסוך בהוצאות הדלק אז חשבתי לקנות ג'ימני שנת 2004-6 לעשות את השיפורים הבסיסים מיגון בולמים צמיגים ובנוסף אולי גם גפ"מ ובעתיד נעילות
השאלות שלי הם כאלה:
מי שיש לו גימני אם הוא יכול לספר קצת אל הרכב
האם כדאי לשים גפ"מ וכמה זה אמור לעלות ??
או שאולי יש למישהו רעיון יותר טוב מגימני אני פנוי להצעות
בנוסף אשמח לדעת לפי דעתכם מה הם העליות
לשיפורים לגימני.
1.מיגון מלא
2.צמיגים 100% שטח מקסיס או בי אף גודריץ
3.בולמים של טאף דוג (לגבי קפיצים אני יודע שבג'ימני זה עלים איך בדיוק מגביעים את הרכב ??)
4.נעילות ? למיטב ידעתי הגימני בא בלי נעילות כמה יעלה נעילה אחורית וקדמית??
5.גפ"מ כדאי לא כדאי ?? וכמובן עלות.
ואם יש למישהו הצעות נוספות אתם מוזמנים בכיף
והאם בכלל שווה להשקיע את כל השיפורים האלה בג'ימני?? כלומר עד היום הפאג'רו לא אכזב כל מה שרציתי שהוא יעלה הוא עלה
השאלה היא אם אני יתקין את השיפורים בגימני הוא יגיע לרמת אווירות טובה כמו של הפאג'רו ????